shimpu Posted yesterday at 17:58 Posted yesterday at 17:58 Bice sve ok, samo kad se Vasington vrati iz Amerike
smooth.Op Posted yesterday at 17:59 Posted yesterday at 17:59 Ne gledam jbg. Sad će kraj dečjeg treninga. Ali mi se nikako ne sviđa šta čitam...
Midžeta Posted yesterday at 18:00 Author Posted yesterday at 18:00 Kapiten ne masi trojke na zagrevanju, ovo ne obecava
Milošica Posted yesterday at 18:00 Posted yesterday at 18:00 Fan sam Pokua, ali ispada u odbrani samo tako. 1 na 1 brani odlično, ali u rotacijama se gubi. Dve trojke zbog njega primljene, za treću nisam siguran.
ToniAdams Posted yesterday at 18:02 Posted yesterday at 18:02 2 minutes ago, Midžeta said: Kapiten ne masi trojke na zagrevanju, ovo ne obecava kakav je frank ntilikina sa trojkama? 1
Ted Posted yesterday at 18:03 Posted yesterday at 18:03 (edited) nadskakali su nas opasno 26-16, duplo više asistencija imaju, bolje procente šuta mi naravno osciliramo van razumnih granica, 1/4 na EL nivou, 2/4 na nivou donjeg doma druge Bugarske lige Edited yesterday at 18:03 by Ted 1
J-♣ Posted yesterday at 18:04 Posted yesterday at 18:04 (edited) Morao bi Žoc sada na sve ili ništa. Agresivno u prodor ka košu po cenu faula u napadu, da skače na svaku odluku sudija, da se raja razdrma na tribinama. Sudije na poluvremenu u komunikaciji budu svesni da su sranja svirali, a pogotovu ono što nisu svirali. Igrati na kartu kompezacije i na pritisak sa klupe, od igrača na parketu i naravno sa tribina. edit: počeo sve suprotno Edited yesterday at 18:06 by J-♣
Milošica Posted yesterday at 18:04 Posted yesterday at 18:04 1 minute ago, ToniAdams said: kakav je frank ntilikina sa trojkama? Dok se igra na jednoj strani terena, on brzo sa klupe ode na drugu i baci koju trojku.
garmonbozia Posted yesterday at 18:05 Posted yesterday at 18:05 Je l' iko promenio ceo tim i onda sledeći tim mu pravio potpuno iste greške? 5
Eleniko Posted yesterday at 18:06 Posted yesterday at 18:06 znam da se ponavljam ali je tužno u šta EL pretvara basket sa ovakvim suđenjem i nedodirljivošću sudija bukvalno nivo vaterpola i rukometa, pobediće onaj iza koga stanu sudije kada je važno. i osobito mi je pun kurac sezone u kojoj se sad po pravilu uvek lomi preko leđa ovdašnje sirotilje ili u korist par najvećih. 1 1
shimpu Posted yesterday at 18:06 Posted yesterday at 18:06 Nije Barsa nista posebno, moze ovo da se stigne
Midžeta Posted yesterday at 18:07 Author Posted yesterday at 18:07 3 minutes ago, ToniAdams said: kakav je frank ntilikina sa trojkama? Nikad bolji
Fanta Posted yesterday at 18:08 Posted yesterday at 18:08 Znaci promenis ceo tim a ono greske iste. Koga niste promenili? Koprivu?!Kopriva je kriv!
Recommended Posts