November 13, 2024Nov 13 Ne gledam jbg. Sad će kraj dečjeg treninga. Ali mi se nikako ne sviđa šta čitam...
November 13, 2024Nov 13 Fan sam Pokua, ali ispada u odbrani samo tako. 1 na 1 brani odlično, ali u rotacijama se gubi. Dve trojke zbog njega primljene, za treću nisam siguran.
November 13, 2024Nov 13 2 minutes ago, Midžeta said: Kapiten ne masi trojke na zagrevanju, ovo ne obecava kakav je frank ntilikina sa trojkama?
November 13, 2024Nov 13 nadskakali su nas opasno 26-16, duplo više asistencija imaju, bolje procente šuta mi naravno osciliramo van razumnih granica, 1/4 na EL nivou, 2/4 na nivou donjeg doma druge Bugarske lige Edited November 13, 2024Nov 13 by Ted
November 13, 2024Nov 13 Morao bi Žoc sada na sve ili ništa. Agresivno u prodor ka košu po cenu faula u napadu, da skače na svaku odluku sudija, da se raja razdrma na tribinama. Sudije na poluvremenu u komunikaciji budu svesni da su sranja svirali, a pogotovu ono što nisu svirali. Igrati na kartu kompezacije i na pritisak sa klupe, od igrača na parketu i naravno sa tribina. edit: počeo sve suprotno Edited November 13, 2024Nov 13 by J-♣
November 13, 2024Nov 13 1 minute ago, ToniAdams said: kakav je frank ntilikina sa trojkama? Dok se igra na jednoj strani terena, on brzo sa klupe ode na drugu i baci koju trojku.
November 13, 2024Nov 13 znam da se ponavljam ali je tužno u šta EL pretvara basket sa ovakvim suđenjem i nedodirljivošću sudija bukvalno nivo vaterpola i rukometa, pobediće onaj iza koga stanu sudije kada je važno. i osobito mi je pun kurac sezone u kojoj se sad po pravilu uvek lomi preko leđa ovdašnje sirotilje ili u korist par najvećih.
November 13, 2024Nov 13 Author 3 minutes ago, ToniAdams said: kakav je frank ntilikina sa trojkama? Nikad bolji
November 13, 2024Nov 13 Znaci promenis ceo tim a ono greske iste. Koga niste promenili? Koprivu?!Kopriva je kriv!