garmonbozia Posted yesterday at 17:43 Posted yesterday at 17:43 komentatori na euroleague.tv ne mogu da veruju kakvo je suđenje
Kreator Posted yesterday at 17:43 Posted yesterday at 17:43 (edited) 7 minutes ago, Kreator said: Ne mogu da verujem - normalno suđenje. Eto. Tek što sam napisao krenula režija. Serem im se u pištaljku. Prvo Ifeu po ruci posle Karlik popio lakat. Edited yesterday at 17:44 by Kreator
Ted Posted yesterday at 17:44 Posted yesterday at 17:44 stao šut, počeli smo da prodajemo lopte, sudije pičke
ZokiAsov Posted yesterday at 17:44 Posted yesterday at 17:44 Ma terajte se u kurac je l od sapuna ta lopta
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 17:45 Posted yesterday at 17:45 Just now, arheolog1981 said: Sterling u Dubočicu na kaljenje Tajrik u Kosjeric
garmonbozia Posted yesterday at 17:45 Posted yesterday at 17:45 Usrao Penjaroja Žoca. Metu mu igra 5 i prave ozbiljan problem tu
arheolog1981 Posted yesterday at 17:45 Posted yesterday at 17:45 Just now, Jimmy Kowalski said: Tajrik u Kosjeric A Žoc u penziju
Ted Posted yesterday at 17:46 Posted yesterday at 17:46 36-13 za Barasu, računajući od nekog 7. ili 8. minuta tekme 1
uini Posted yesterday at 17:47 Posted yesterday at 17:47 2 minutes ago, garmonbozia said: TO je za pičke nema zeljko vise tajmauta : i
arheolog1981 Posted yesterday at 17:47 Posted yesterday at 17:47 Mi uopšte ne igramo isti sport kao vodeće ekipe Eurolige. Zvezda je rapsodija kako igra, nikad bolji tim nisu imali. A mi, čini mi se nikad gori i nikad gore vođen... 1
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 17:48 Posted yesterday at 17:48 Just now, uini said: nema zeljko vise tajmauta : i I bolje. Najgore izgledamo posle TO
Recommended Posts