smooth.Op Posted yesterday at 13:40 Posted yesterday at 13:40 1 minute ago, shimpu said: Panter nije mogao da odoli zagrljaju cuvenog trenera Nije mogao da odoli mirisnoj noti njegovog Tom Ford parfema. 1
*edited by mod Posted yesterday at 14:26 Posted yesterday at 14:26 1 hour ago, smooth.Op said: Njihov skor malo vara. Imaju 6:2, od toga 4 pobede kući (Alba, Asvel, Monako i Baskonija). Nisu bauk, dobrim pristupom, bez drastičnih padova u igri, možemo da ih uzmemo. Termin očajan. Znači realno tu su negde na 5-3 kao i mi? Termin san snova ako si u Beogradu, za sve ostale je cimanje. 3
uini Posted yesterday at 14:30 Posted yesterday at 14:30 2 hours ago, Midžeta said: E idem i ja na utakmicu veceras, slobodno mozete da me krivite ako izgubimo i svecano obecavam da necu da smaram kao prosli put meni je baš super kada neko postuje lajv fotke, ima solidan gejmtajm vajb, ne kapiram zašto bi to bilo smaranje. 2
*edited by mod Posted yesterday at 14:31 Posted yesterday at 14:31 Just now, uini said: meni je baš super kada neko postuje lajv fotke, ima solidan gejmtajm vajb, ne kapiram zašto bi to bilo smaranje. @Midžetanavlači te na baksuz. Sada će i Teda sa zove da gledaju zajedno. 4
uini Posted yesterday at 14:35 Posted yesterday at 14:35 ma nisam ja takav, radujem se da pobedite sve sto nije protiv zvezde u euroleague. u aba volim da gubite, jer ste moćnici 1
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 14:45 Posted yesterday at 14:45 Barsa je za klasu jaca od nas. Trebalo bi cudo da se desi pa da pobedimo veceras.. 3
IgaBiva Posted yesterday at 14:54 Posted yesterday at 14:54 Meni su utakmica protiv Reala tamo i obe protiv Barselone unapred upisani porazi tako da se sigurno necu nervirati veceras...
*edited by mod Posted yesterday at 14:56 Posted yesterday at 14:56 1 minute ago, IgaBiva said: Meni su utakmica protiv Reala tamo i obe protiv Barselone unapred upisani porazi tako da se sigurno necu nervirati veceras... + Cedevita 6
Ted Posted yesterday at 15:12 Posted yesterday at 15:12 (edited) 43 minutes ago, *edited by mod said: @Midžetanavlači te na baksuz. Sada će i Teda sa zove da gledaju zajedno. ima još 26 utkamica. ima vremena. polako. kliknuće.......pozvaće pravi broj.....ali pogrešnog čoveka doduše, mogu da pomognem ako nekoga uapse zbog radi nečega Edited yesterday at 15:15 by Ted 3
Midžeta Posted yesterday at 15:53 Author Posted yesterday at 15:53 40 minutes ago, Ted said: doduše, mogu da pomognem ako nekoga uapse zbog radi nečega
Kreator Posted yesterday at 16:27 Posted yesterday at 16:27 Večeras ne igra Vanja Marinković zbog povrede.
Ratamahatta Posted yesterday at 16:29 Posted yesterday at 16:29 Nilikina ide u plus poene, navezbo je
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 16:37 Posted yesterday at 16:37 7 minutes ago, Kreator said: Večeras ne igra Vanja Marinković zbog povrede. Steta, planirano je bilo da cuva Puntera dobar deo meca..
uini Posted yesterday at 16:50 Posted yesterday at 16:50 (edited) ntilikina je taman za puntera; ako ga zeljko i veceras ostavi da coskari na rendom krilu, onda je odlepio. edit @Jimmy Kowalski Edited yesterday at 16:51 by uini
Recommended Posts