Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted (edited)
8 hours ago, copkillah said:

Ne možeš da imaš 20k hardkor košarkaške publike jbg, znaš i sam. U Pionir su u 90% slučaja išli oni koji stvarno vole i košarku i KKP, što je krenulo malčice da se menja kada su krenuli dobri rezultati u EL (da ne pominjem F4 sezonu), gde su odjednom uz teren sedeli razni Milani Neverne bebe i slični, koje više ne možeš da vidiš na tekmi.

Mada, kad već pominjem poznate, brat Milorad Kapor je redovan već poduže i ne gura se u prve redove.

A splavarska publika, ako govorimo o ukusu, smena generacija jbg.

Obojica ste na neki način u pravu. Publika nije baš nešto spec reagovala na ovu plesnu grupu, a ni meni baš ne deluje do sada kao da je pogodak, ali prethodne čirlidersice su bile kriminalne.

Ma, sve pet, samo gunđam ispisnicima za JNA. Dočim sam ja sina uzdignute glave odve na onu njihovu svirku u školi u Kralja Petra, sa bakljama i šutkama, kao i na cert npr Bolesne štenadi u nekom večernjem terminu na Beer festu. Jbg, za recruiting svirke to mi je baš tamanica.

A Milan brt, i pokojni Gru, to su mi isto legit komercijale za grobarštinu. Cane isto. Prisralo mi se (i pre) sa Kristijanom i kasnije Sergejem Trifunovićem..

ps. Inače je taj batica iz JNA nekad bio talentovan vokal, u Zapi je znao da otpeva strašne obrade poznatih stvari..

Edited by Vasilij Zajcev
Posted

Meni je top bilo u pioniru pred one top 16 sezone kad su čirlidersice igrale uz ac/dc - You shook me all night long i uz 2 unlimited - no limit. Ne mogu se setiti ostalih, ali su mi te dve bile omiljene. 

Posted

Medju ovim curama sto su (bar) poslednjih par sezona djuskale (A tim), ima jedna visoka, plava, slatka kao secer... samo kazem... :wub:

Posted
On 10. 11. 2024. at 22:43, garmonbozia said:

balša je dočekao da mu skandira cela hala koliko je svima pun kurac Ramba

Pre bih rekao da je skandiranje Balši poruka za Žoca i njegove crne ljubimce sa minutažom bez pokrića

P. S. Od navijačkih grobarskih bendova najbolje su Kamene kare, ali ne znam da li još rade 

Posted

Коментарише се група Јна као да су нешто ново а не да постоје већ сто година и пуштају се њихове (углавном) обраде исто толико.

Коме се не свиђа очигледно не зна шта је алтернатива, да не пуштају њих пуштали би овако нешто

Spoiler

Слушате на сопствену одговорност

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ovo je  ubedljivo najjaca navijacka pesma. Ko na ovu numeru ne pusti suzu, nije covek a ni partizanovac sto bi mijat reko

• +1 2
  • Wub 3
  • Haha 3
Posted

Samo je jedna OG Partizanova pesma

• +1 1
  • Wub 1
Posted
17 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Ma, sve pet, samo gunđam ispisnicima za JNA. Dočim sam ja sina uzdignute glave odve na onu njihovu svirku u školi u Kralja Petra, sa bakljama i šutkama, kao i na cert npr Bolesne štenadi u nekom večernjem terminu na Beer festu. Jbg, za recruiting svirke to mi je baš tamanica.

A Milan brt, i pokojni Gru, to su mi isto legit komercijale za grobarštinu. Cane isto. Prisralo mi se (i pre) sa Kristijanom i kasnije Sergejem Trifunovićem..

ps. Inače je taj batica iz JNA nekad bio talentovan vokal, u Zapi je znao da otpeva strašne obrade poznatih stvari..

A ne ne ne ne ne, Gru je bio najredovniji u Pioniru bukvalno oduvek, bio je tu pre nego što su krenuli dobri rezultati, bio je tu tokom njih, bio je tu i kada smo prsli. Mislim da niko ne može s njim u isti koš.

Kristijan nije vredan pomena, bukvalno je bio jednom (što je i dalje jedno više nego što je trebalo ali jbg) i to je to.

• +1 2
Posted
3 hours ago, ZokiAsov said:

Ovo je  ubedljivo najjaca navijacka pesma. Ko na ovu numeru ne pusti suzu, nije covek a ni partizanovac sto bi mijat reko

Ja volim onu kadabi svi kao mornari :fantom:

• Haha 2
Posted
3 hours ago, ZokiAsov said:

Kakva aura mrtve plovke Đorđa Pantića. Deluje da su strofu pokrali od Osmana Hadžića - Odem li, u venu ću

• Haha 1
Posted

Naša nova taktika za okretanje sezone, probably.

happy-easter-%C5%9Bmigus-dyngus.gif

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Troumim se dal da včrs gledam tekmu, ZoranoveTM besede ili gostovanja Domagoja Margetića

• Haha 8
Posted (edited)

Brizuela ce imati jedno od svojih Halejeva kometa veceri cime ce ponistiti Panterovu i Veselijevu samilost i opravdanu odsutnost Narka Mastica

Edited by Ratamahatta
Posted

Ne igra Laprovitola večeras? Makar jedan manje koji će da nas trpa.

Posted
Just now, Kreator said:

Ne igra Laprovitola večeras? Makar jedan manje koji će da nas trpa.

Zavrsio je sezonu cini mi se. 

• +1 3
  • Tužno 1