Mindaugas Žukauskas Posted Monday at 14:22 Posted Monday at 14:22 Niste vi čuli šta je Mega juče puštala na pauzama. JNA je melem za uši
napadaj Posted Monday at 14:26 Posted Monday at 14:26 Srpski narod treba jebati, a ona pripovetka o ocu, sinu i magarcu je sigurno napisana po istinitom događaju.
Nikodije Posted Monday at 14:27 Posted Monday at 14:27 (edited) Jna repertoar je relativno nov, kkcz 25 godina pušta jedan te isti disk sa navijačkim pesmama koje je otpevao onaj lik iz 357, zaboravih mu ime Edited Monday at 14:27 by Nikodije
napadaj Posted Monday at 14:29 Posted Monday at 14:29 Dobro onaj deo kad krene "a pesma odzvaanjaaa... o Zvezdo zvezdanaaa" goes really hard.
Milošica Posted Monday at 14:32 Posted Monday at 14:32 4 minutes ago, Nikodije said: Jna repertoar je relativno nov, kkcz 25 godina pušta jedan te isti disk sa navijačkim pesmama koje je otpevao onaj lik iz 357, zaboravih mu ime Meni je odlična ona vaša koja podseća na "Haljinu" Goce Tržan. 5
Milošica Posted Monday at 14:36 Posted Monday at 14:36 (edited) Rasprodata Arena za Barsu Edited Monday at 14:36 by Milošica 1
garmonbozia Posted Monday at 14:39 Posted Monday at 14:39 sve ovi pozeri koje moj brt @Vasilij Zajcev strelja (pogledom) 5
copkillah Posted Monday at 14:51 Posted Monday at 14:51 27 minutes ago, Gale said: Koliko sam pod utiskom da nam je marketing vrhunski, toliko su prepevi pesama u pauzama, Another brick in the wall i slično, sa sve nja čirlidersicama, priličan krindž. Ali ajde, kapiram da se tim momentima, za razliku od marketinga, bave zaljubenici - amateri i da je to onda tako. Ali prepev je bukvalno osnova navijačkih pesama kao takvih i iskreno, do ovih par postova na temi, ja ne pamtim da je to ikada ranije, u bilo kom okruženju, pominjao kao nešto negativno. Mislim, čuvena "Crno-belo oko nas" je u osnovi melodija "Koncerta za klavir i orkestar u b-molu" Čajkovskog, I shit you not. Spoiler neću da vam kažem koja pesma je u stvari tu obrađena, neka ostane na Čajkovskom 1
Gale Posted Monday at 15:15 Posted Monday at 15:15 I to stoji, ne mogu da kažem - možda je problem u samom izboru pesama i kvalitetu prepeva, ne znam U svakom slučaju mi je ostao utisak da taj deo kvalitetom zaostaje za sad već dosta marketinški nabildovanim doživljajem kluba i utakmice.
garmonbozia Posted Monday at 16:14 Posted Monday at 16:14 1 hour ago, copkillah said: a ne pamtim da je to ikada ranije, u bilo kom okruženju, pominjao kao nešto negativno. pošto sam ja prvi pomenuo to, meni je ceo koncept navijačkog benda krindži pogotovo kada se lože da su pankeri 1
Son_of_a_gun Posted Monday at 16:18 Posted Monday at 16:18 Ima li nekih vijesti za Tyriquea, izašao je ranije zbog ramena? 1
Jimmy Kowalski Posted Monday at 19:26 Posted Monday at 19:26 Valjda je sve ok sa Frankovim ramenom.. 5
Recommended Posts