Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, arheolog1981 said:

Dakle Bonga Bong designated shooter od sad 

covek je svetski sampion - i treba da bude, bešale...

Posted

tu je rajko

:lolol:

kakva je budućnost ovog projekta? ako je uopšte to pitanje za vas

:rolf:

• Haha 4
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

ovi nemaju jednu originalnu 

O tome i pričam, to je navijački bend.

Posted

Mislim da im je ona vraćaju se dani pobede oriđi i ta je daleko najgadnija.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
16 minutes ago, ToniAdams said:

Mislim da im je ona vraćaju se dani pobede oriđi i ta je daleko najgadnija.

Jok,to je od PAOK

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Old farts! 

Od JNA se očekuje da predstavlja drugu kulturu, ako citiramo Vujoševića i doktrinu, od Lukasa, Cece i sl. I toeto, da bude pevljivo, prepoznatljivo i, u krajnjem slučaju, originalno. Grobarski bend, ništa više.

edit. mnogo mi više ide na karu ova splavarska publika koja tri gitarska rifa nije čula uživo, nego mjuza s razglasa.

Edited by Vasilij Zajcev
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Mene najvise nerviraju oni djogani fantastiko vonabi na pauzama. Milosica da prenese gde treba da je ono ispod svakog nivoa

• +1 1
Posted
2 minutes ago, ZokiAsov said:

Mene najvise nerviraju oni djogani fantastiko vonabi na pauzama. Milosica da prenese gde treba da je ono ispod svakog nivoa

ovi sad su majka mara, za razliku od onog a tima prošle sezone

• +1 1
Posted
10 minutes ago, ZokiAsov said:

Meni Sladža bila ribetina 

Vesna pak kršić.

Posted

Važno da su najbolje pičketine - Fluid iz NS - naše, kad nisu na privremenom radu u UAE

Posted

low fade

ošišao se na ostoju

• Haha 1
Posted

Ova frizura Andjusina jest pakao, ali nije bas mi kao ona abominacija na Ostojinoj glavi

Posted
4 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Old farts! 

Od JNA se očekuje da predstavlja drugu kulturu, ako citiramo Vujoševića i doktrinu, od Lukasa, Cece i sl. I toeto, da bude pevljivo, prepoznatljivo i, u krajnjem slučaju, originalno. Grobarski bend, ništa više.

edit. mnogo mi više ide na karu ova splavarska publika koja tri gitarska rifa nije čula uživo, nego mjuza s razglasa.

Ne možeš da imaš 20k hardkor košarkaške publike jbg, znaš i sam. U Pionir su u 90% slučaja išli oni koji stvarno vole i košarku i KKP, što je krenulo malčice da se menja kada su krenuli dobri rezultati u EL (da ne pominjem F4 sezonu), gde su odjednom uz teren sedeli razni Milani Neverne bebe i slični, koje više ne možeš da vidiš na tekmi.

Mada, kad već pominjem poznate, brat Milorad Kapor je redovan već poduže i ne gura se u prve redove.

A splavarska publika, ako govorimo o ukusu, smena generacija jbg.

4 hours ago, ZokiAsov said:

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ovi sad su majka mara, za razliku od onog a tima prošle sezone

Obojica ste na neki način u pravu. Publika nije baš nešto spec reagovala na ovu plesnu grupu, a ni meni baš ne deluje do sada kao da je pogodak, ali prethodne čirlidersice su bile kriminalne.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Koliko sam pod utiskom da nam je marketing vrhunski, toliko su prepevi pesama u pauzama, Another brick in the wall i slično, sa sve nja čirlidersicama, priličan krindž. Ali ajde, kapiram da se tim momentima, za razliku od marketinga, bave zaljubenici - amateri i da je to onda tako.