Lord Stef Posted Sunday at 20:54 Posted Sunday at 20:54 3 minutes ago, Kreator said: Na koga se sad ovo prodrao Željko? Kontam na Tajrika, ostavio je Prepelicu dovoljno vremena da skuva kafu, zapali cigaru i pripali za 3. Srecom jedva do prvog obruca 1
Kreator Posted Sunday at 21:02 Posted Sunday at 21:02 (edited) Ako bi Poku probio psihološku barijeru u napadu i zaigrao kako zna i ume, ekipa bi dobila ofanzivnu novu energiju za 20 - 30%. Mnogo mi žao što je Nakić povređen, baš nedostaje ovde njegov učinak i energija. E da, Ajzeja Majk odličan u odbrani. Edited Sunday at 21:04 by Kreator 1
kud u maglu Simoviću Posted Sunday at 21:17 Posted Sunday at 21:17 fali samo muzika iz beni hila u nekim sekvencama 1 1
garmonbozia Posted Sunday at 21:27 Posted Sunday at 21:27 ove pesme u pauzama su teška krindžara, je l' to grupa jna uglavnom? 3
Kreator Posted Sunday at 21:29 Posted Sunday at 21:29 1 minute ago, garmonbozia said: ove pesme u pauzama su teška krindžara, je l' to grupa jna uglavnom? Da. Sjajan bend. 1
Kreator Posted Sunday at 21:38 Posted Sunday at 21:38 (edited) Karlile, Karliče grobarsrvo ti kliče. Uh Rambo se vraća u penzos mod. Željko zaboravio Nilikinu, Kapitena i Majka. Edited Sunday at 21:41 by Kreator
garmonbozia Posted Sunday at 21:39 Posted Sunday at 21:39 10 minutes ago, Kreator said: Da. Sjajan bend. jes, dosta originalno, deca pevaju "mi smo deca partizana" na another brick in the wall 1
J-♣ Posted Sunday at 21:41 Posted Sunday at 21:41 Dejvis dve uzastopne izgubljene lopte u napadu, i to kako
Kreator Posted Sunday at 21:43 Posted Sunday at 21:43 2 minutes ago, garmonbozia said: jes, dosta originalno, deca pevaju "mi smo deca partizana" na another brick in the wall Ja mrzim pink flojd pa neka pevaju šta hoće (bez obzira na značenje).
Recommended Posts