arheolog1981 Posted Sunday at 20:29 Posted Sunday at 20:29 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: osam za sedam minuta I vode +3 Naravno, imaju 13 skokova mi 5. Ne znam, nikakva doselekcija nama neće pomoći. Greške koje su napravljene pre dve sezone se neće nikada ispraviti. Pustili smo olako Lesora koji je srce tima bio i čija porodica toliko voli Partizan da dolaze na utakmicu Partizana dok Lesor igra u Parizu. Dve godine kasnije za veće pare smo doveli jednog Dejvisa. Plus epizoda sa Madarom koja nikom nije dobra donela... 2
napadaj Posted Sunday at 20:31 Posted Sunday at 20:31 Ah Tori Kreg bi bio idealan za naše neizvesne završnice... NOT Srce mi preskočilo kad je izveo ovo (ne)polaganje. 1
arheolog1981 Posted Sunday at 20:33 Posted Sunday at 20:33 Kakva defanzivna minijatura, sve više me podsećaju na film Space Jam
arheolog1981 Posted Sunday at 20:34 Posted Sunday at 20:34 2 minutes ago, napadaj said: Ah Tori Kreg bi bio idealan za naše neizvesne završnice... NOT Srce mi preskočilo kad je izveo ovo (ne)polaganje. To, daj ga odmah. Uklapa se vrhunski
arheolog1981 Posted Sunday at 20:37 Posted Sunday at 20:37 Gde je Pokuševski zna li se? Još se oporavljam od taktičke odluke da protiv one divljine iz Pariza igra 5 minuta
Kreator Posted Sunday at 20:37 Posted Sunday at 20:37 Zadnja dva napada su bila super. Ali odmah tajmaut golemac.
Milošica Posted Sunday at 20:38 Posted Sunday at 20:38 (edited) 3 minutes ago, arheolog1981 said: Gde je Pokuševski zna li se? Još se oporavljam od taktičke odluke da protiv one divljine iz Pariza igra 5 minuta Oni su veći deo drugog poluvremena igrali sa 4 niska. Nije mogao Poku to da isprati a Frenki i Vanja su brutalno čuvali njihove. Sad ne vidim razlog da ne igra. Edited Sunday at 20:40 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted Sunday at 20:39 Posted Sunday at 20:39 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Gotovo je ovo.. +1
arheolog1981 Posted Sunday at 20:41 Posted Sunday at 20:41 (edited) 3 minutes ago, Milošica said: Oni su veći deo drugog poluvremena igrali sa 4 niska. Nije mogao Poku to da isprati a Frenki i Vanja su brutalno čuvali njihove. Sad ne vidim razlog da ne igra. 6 minuta, jedan skok, jedna asistencija, jedna ukradena, tri blokade. Da ga jebem neka igra bar 15 minuta makar izgubili Edited Sunday at 20:41 by arheolog1981 1
smooth.Op Posted Sunday at 20:41 Posted Sunday at 20:41 1 minute ago, Kreator said: Dejvis lepo igra zadnjih par minuta. Bravo Izgleda da mi je da mu je Žoc rekao šta me gledaš koji k, glupane jedan. 4
Mindaugas Žukauskas Posted Sunday at 20:44 Posted Sunday at 20:44 Dejvis ostane u mismeču dole i ne može da uguzi Abasa, nego se odbije od njega dva metra i šutne fade Pritom i korake uspe da napravi 1
Kreator Posted Sunday at 20:50 Posted Sunday at 20:50 (edited) Na koga se sad ovo prodrao Željko? Bravo Poku, sjajna odbrana! Edited Sunday at 20:52 by Kreator
Recommended Posts