bradilko Posted Sunday at 09:05 Posted Sunday at 09:05 kica i praja, zao mi je sto se nisu oprobali u nba u to doba. kica je u svoje pero bio ono sto je kasnije bio drazen. brka nas veliki pre jedno 20 i kusur ljeta idu niz svetog save kica i paspalj mrtvi majci, paspalj mu stavio glavu na rame i tako marsiraju 2 2
April Posted Sunday at 09:28 Posted Sunday at 09:28 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni je pričao kolega, ozbiljan čovek, koji je u kićinom zlatnom dobu trenirao u mlađim kategorijama partizana hala sportova, trening kića uđe sa pljugom, ispali par bacanja, javi se dudi da ne može više i ode duda nastavi trening bez njega Mislim da je to bila najbolja Kićina sezona u KKP. Kića je sam osvojio titulu, Praja bio u Realu. 1
Kreator Posted Sunday at 12:57 Posted Sunday at 12:57 Od italijanskog košarkaškog insajdera Andree Kalconija stiže informacija da je Partizan zainteresovan za krilnog centra Čikago Bulsa Torija Krejga (33). Crno-beli su već ponudili Krejgu saradnju, ako je verovati Kalconi (Ja više verujem Panceroti, al ajde). "KK Partizan je veoma zainteresovan za Torija Krejga. Srpski tim je izneo ponudu za američkog košarkaša, koji ove sezone igra vrlo malo za Čikago. Partizan mu nudi veću ulogu", otkriva Kalconi. Krejg je visok 201 centimetar, igra na pozicijama krila i krilnog centra. Odigrao je 434 utakmice u NBA ligi i za to vreme prosečno beležio šest poena, četiri skoka i 1.1 asistenciju u proseku po meču, uz 35.6 procenata šuta.
garmonbozia Posted Sunday at 13:03 Posted Sunday at 13:03 Kreg što je igrao u Denveru? Ozbiljan kamenjar
Kreator Posted Sunday at 13:03 Posted Sunday at 13:03 Chima Moneke Born 24 December 1995 (age 28) Abuja, Nigeria Listed height 199 cm (6 ft 6 in) Listed weight 101 kg (223 lb)
Kreator Posted Sunday at 13:07 Posted Sunday at 13:07 https://en.wikipedia.org/wiki/Torrey_Craig Ne znam da li je to ovaj, ne pratim nba, ali ovde piše da je još niži - 196cm
Kreator Posted Sunday at 13:08 Posted Sunday at 13:08 7 minutes ago, ZokiAsov said: 201 cm to obecava. Dajte hajlajtse 1
garmonbozia Posted Sunday at 13:09 Posted Sunday at 13:09 Za krega mogu lowlights koliko je Jokićevih asistencija usrao 1 7
Kreator Posted Sunday at 13:15 Posted Sunday at 13:15 (edited) 7 minutes ago, garmonbozia said: Za krega mogu lowlights koliko je Jokićevih asistencija usrao Pa i ovo što sam okačio je neki lowlights. Obratite pažnju dole desno, skoro svi njegovi hajlajtsi su kada se protivnik opusti, odnosno kada vodi između 12 i 20 razlike. Tada bata dominira Edited Sunday at 13:16 by Kreator
sigurnost Posted Sunday at 13:19 Posted Sunday at 13:19 3 hours ago, April said: Mislim da je to bila najbolja Kićina sezona u KKP. Kića je sam osvojio titulu, Praja bio u Realu. Kića je sam osvojio titulu 81. Kod Dude su Praja i Kića bili zajedno. 1
Son_of_a_gun Posted Sunday at 14:14 Posted Sunday at 14:14 1 hour ago, Kreator said: Ja više verujem Panceroti Mislio sam da su Kalconi i Panceroti jedan čovjek. 1 hour ago, garmonbozia said: Kreg što je igrao u Denveru? Ozbiljan kamenjar Dovoljno je ovo za Denver. Već ovo sljedeće je overselling. 1
Recommended Posts