Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Gb8TV2gXwAAhZfP?format=jpg&name=small

Zeljko, uozbilji se jebote..

dogorelo do nokata čim je čačanski godfather morao da dođe u beograd

• +1 3
Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

dogorelo do nokata čim je čačanski godfather morao da dođe u beograd

bez zezanja, jel kica dolazi na tekme proteklih decenija? ne mogu da se setim da ga je tv kamera pronalazila cesto ili ikako na euroleague tekmama, pri cemu mislim na period jos vujosevica a kamo sada

Posted

ne bih smeo da se zakunem da sam ga video što uživo, što u prenosu dva puta

• +1 2
Posted
5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

U ime oca i sina

Duh sveti sedi iza

images?q=tbn:ANd9GcQ5e6__D0MaeXVTPctotXl

• +1 2
  • Wub 1
Posted
6 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Zeljko, uozbilji se jebote..

Da covek ne zna ko je Kica i da ga vidi na ulici, nikad ne bi rekao da je jedan od najvecih sa ovih prostora koji se uhvatio kosarkaske lopte. Rekao bih tipa ovaj brka je predavao fiziku u Petoj :D

• +1 2
  • Haha 2
Posted
2 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Da covek ne zna ko je Kica i da ga vidi na ulici, nikad ne bi rekao da je jedan od najvecih sa ovih prostora koji se uhvatio kosarkaske lopte. Rekao bih tipa ovaj brka je predavao fiziku u Petoj :D

Može i fizičko, ali kao Ljuba Moljac u "Majstori, majstori".

• +1 3
Posted
1 hour ago, April said:

U ime oca i sina...

jel si gledao kićana?

Posted
7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jel si gledao kićana?

Čuj da li sam gledao... 

Čovek koji je uvek pobeđivao, uvek bio najbolji, nikad povređen i imao potpuno fenomenalnu sposobnost da može bilo gde da spava pre utakmice, San, koncentracija i fokus. 

Ok Mirza, ok Dražen, ali Kića je bio garant uspeha. Gledao sam i neke matorije, Plećaša, Đerđu, Ratu Tvrdića, Mišovića ali to su bili plejmejkeri i kombo bekovi, a Kića je bio prvi klasični bek šuter koji bi uvek isporučio, bez obzira na okolnosti. Bez mnogo driblinga, bez mnogo kontri, skok, šut i dno mrežice. 

• +1 3
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

sve u svemu klasicna reakcija beogradjanina kad se sretne sa cacanskom kosarkaskom skolom :fantom:

• Haha 2
Posted
3 hours ago, April said:

Čuj da li sam gledao... 

Čovek koji je uvek pobeđivao, uvek bio najbolji, nikad povređen i imao potpuno fenomenalnu sposobnost da može bilo gde da spava pre utakmice, San, koncentracija i fokus. 

Ok Mirza, ok Dražen, ali Kića je bio garant uspeha. Gledao sam i neke matorije, Plećaša, Đerđu, Ratu Tvrdića, Mišovića ali to su bili plejmejkeri i kombo bekovi, a Kića je bio prvi klasični bek šuter koji bi uvek isporučio, bez obzira na okolnosti. Bez mnogo driblinga, bez mnogo kontri, skok, šut i dno mrežice. 

meni je pričao kolega, ozbiljan čovek, koji je u kićinom zlatnom dobu trenirao u mlađim kategorijama partizana

hala sportova, trening

kića uđe sa pljugom, ispali par bacanja, javi se dudi da ne može više i ode

duda nastavi trening bez njega

:gospode:

• Haha 1