Popular Post Jimmy Kowalski Posted Saturday at 13:19 Popular Post Posted Saturday at 13:19 Zeljko, uozbilji se jebote.. 2 2 12
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 13:35 Posted Saturday at 13:35 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko, uozbilji se jebote.. dogorelo do nokata čim je čačanski godfather morao da dođe u beograd 3
uini Posted Saturday at 18:48 Posted Saturday at 18:48 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dogorelo do nokata čim je čačanski godfather morao da dođe u beograd bez zezanja, jel kica dolazi na tekme proteklih decenija? ne mogu da se setim da ga je tv kamera pronalazila cesto ili ikako na euroleague tekmama, pri cemu mislim na period jos vujosevica a kamo sada
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 18:56 Posted Saturday at 18:56 ne bih smeo da se zakunem da sam ga video što uživo, što u prenosu dva puta 2
April Posted Saturday at 19:13 Posted Saturday at 19:13 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: U ime oca i sina Duh sveti sedi iza 2 1
Arthur Kirkland Posted Saturday at 20:00 Posted Saturday at 20:00 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko, uozbilji se jebote.. Da covek ne zna ko je Kica i da ga vidi na ulici, nikad ne bi rekao da je jedan od najvecih sa ovih prostora koji se uhvatio kosarkaske lopte. Rekao bih tipa ovaj brka je predavao fiziku u Petoj 2 2
Milošica Posted Saturday at 20:03 Posted Saturday at 20:03 2 minutes ago, Arthur Kirkland said: Da covek ne zna ko je Kica i da ga vidi na ulici, nikad ne bi rekao da je jedan od najvecih sa ovih prostora koji se uhvatio kosarkaske lopte. Rekao bih tipa ovaj brka je predavao fiziku u Petoj Može i fizičko, ali kao Ljuba Moljac u "Majstori, majstori". 3
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 21:09 Posted Saturday at 21:09 1 hour ago, April said: U ime oca i sina... jel si gledao kićana?
April Posted Sunday at 04:39 Posted Sunday at 04:39 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel si gledao kićana? Čuj da li sam gledao... Čovek koji je uvek pobeđivao, uvek bio najbolji, nikad povređen i imao potpuno fenomenalnu sposobnost da može bilo gde da spava pre utakmice, San, koncentracija i fokus. Ok Mirza, ok Dražen, ali Kića je bio garant uspeha. Gledao sam i neke matorije, Plećaša, Đerđu, Ratu Tvrdića, Mišovića ali to su bili plejmejkeri i kombo bekovi, a Kića je bio prvi klasični bek šuter koji bi uvek isporučio, bez obzira na okolnosti. Bez mnogo driblinga, bez mnogo kontri, skok, šut i dno mrežice. 3 1 1
pbg12345 Posted Sunday at 04:46 Posted Sunday at 04:46 sve u svemu klasicna reakcija beogradjanina kad se sretne sa cacanskom kosarkaskom skolom 2
kud u maglu Simoviću Posted Sunday at 08:35 Posted Sunday at 08:35 3 hours ago, April said: Čuj da li sam gledao... Čovek koji je uvek pobeđivao, uvek bio najbolji, nikad povređen i imao potpuno fenomenalnu sposobnost da može bilo gde da spava pre utakmice, San, koncentracija i fokus. Ok Mirza, ok Dražen, ali Kića je bio garant uspeha. Gledao sam i neke matorije, Plećaša, Đerđu, Ratu Tvrdića, Mišovića ali to su bili plejmejkeri i kombo bekovi, a Kića je bio prvi klasični bek šuter koji bi uvek isporučio, bez obzira na okolnosti. Bez mnogo driblinga, bez mnogo kontri, skok, šut i dno mrežice. meni je pričao kolega, ozbiljan čovek, koji je u kićinom zlatnom dobu trenirao u mlađim kategorijama partizana hala sportova, trening kića uđe sa pljugom, ispali par bacanja, javi se dudi da ne može više i ode duda nastavi trening bez njega 1
Recommended Posts