bradilko Posted Friday at 16:27 Posted Friday at 16:27 (edited) 7 minutes ago, Eleniko said: kupiću ti crkveni kalendar čim prije sta fali? ja sad treba da se divim sa koleginicom koja se razvodi. hmm da se razumemo nisam razlog tom krahu niti bih to sebi dozvolio ali zasto ne bih nociv'o kod nje aj os kupila gajbu na kredit. mala ali sa juzne strane. zivia mitrovdan! svidza mi se to sto imas pravo da biras. mozes da budes gajbi a mozes i ngde drugo. nema takvih velikodusnih sveceva Edited Friday at 16:28 by bradilko 2 4
Eleniko Posted Friday at 16:34 Posted Friday at 16:34 lako je tebi, možeš da odigraš svič sa koleginicom....
Kreator Posted Friday at 16:58 Posted Friday at 16:58 (edited) 41 minutes ago, garmonbozia said: Prva stvar koja mora da se uradi je da se otpusti Rambo. Tako smo prošle godine čekali celu jebenu sezonu sa Kamenskim umesto da smo radili doselekciju. Znam, nije sjajno tržište, ali uvek može da se otme neki Motli, s obzirom da ni Rambo nije ni malo jeftin. Pa to i jeste najveći problem. Ne možemo da ga otpustimo tek tako. Čovek ima največi ugovor 1,5mil. Treba popričati sa njim, videti da li može energetski bolje, da individualno trenira recimo dve nedelje. Ako je rezultat, odnosno napredak nikakav onda pokušati u dogovoru sa njim da se pronađe klub koji će preuzeti makar većinu ugovora. On trenutno nije igrač ni za eurokup a ne euroligu. A to što nije sjajno tržište nije toliko ni važno, ima sigurno barem deset njih koji će davati duplo više od njega za manje para. Edited Friday at 16:59 by Kreator
bradilko Posted Friday at 18:43 Posted Friday at 18:43 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: paspalj da ali neko vrsi selekciju. nemojmo se zajebavati. ovaj je doveden.. jeste ali se pitamo ko ga je doveo. ko je imao viziju o ekipi koja nas moze dovesti do play off- a u evroligi. ne mozemo slepo braniti svaku odluku bilo koga. na koncu obradovic je davao amin za svakog igraca koji je potpisan. imao je neku viziju tima koji bi nas odveo u play off evrolige. odgovornost mora da postoji za svakog. nema to, zeljko ovo ono. da se ne lazemo i on gubi jredite kod sopstvenih die hard fanova. on je simbol partizana i to niko ne spori ali kritika nije neprijateljstvo. ne licimo ni na sta. imamo 2 pobede od 8, igra nam ne napreduje, cak sta vise, igraci nam padaju npr bonga. 1 1
Milošica Posted Friday at 18:53 Posted Friday at 18:53 26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pošto je Tomi Mijatović? Ipak ne 2
sigurnost Posted Friday at 19:00 Posted Friday at 19:00 6 minutes ago, Milošica said: Ipak ne Urekao čoveka.
Valk Posted Friday at 19:14 Posted Friday at 19:14 2 hours ago, Eleniko said: kupiću ti crkveni kalendar čim prije Danas je Kalini roćkas, sad će @Milošica da kaže znao sam da je škorpija ♏ 4
Milošica Posted Friday at 23:39 Posted Friday at 23:39 (edited) 4 hours ago, Valk said: Danas je Kalini roćkas, sad će @Milošica da kaže znao sam da je škorpija ♏ Vidi se iz aviona to kod njega Zato i ne znam kako ćemo uspeti sa vama ni ove godine. Teo, Kalina i Sfero prave savršen trougao na nebu jer im se Sco različito inerpretira. Bonga ima u sebi isto to, ali gde su ostali Edited Friday at 23:41 by Milošica 2
hooyadahoo Posted Friday at 23:46 Posted Friday at 23:46 Ne znam šta je sa Rambom, da li nije u formi zato što ne trenira ili ga boli kurac, ili su neke druge stvari u pitanju. Vidi se iz aviona da zna košarke. Ja se uvek setim Lesora i njegovih prvih 6 meseci u Partizanu, bio je najgora rupa u odbrani i bakica je pored njega izgledao kao Hakim. Ja bih ga čekao ako se trudi na treninzima, ako je pozitivan element u svlačionici. U međuvremenu Poku Bakica i Tajrik da krpe kol'ko mogu. Ima tu šta da se dobije, pogotovo što se tiče prve dvojice. Poku je potencijalni ubica, uopšte se ne slažem da je bio pogubljen u napadu juče, u odbrani je imao 3 banane za koliko, 5 minuta? 2
ZokiAsov Posted Saturday at 00:46 Posted Saturday at 00:46 5 hours ago, Valk said: Danas je Kalini roćkas, sad će @Milošica da kaže znao sam da je škorpija ♏ Kakva sad kalina na ovom topiku? Dovoljno je sto vam @uini tolerisemo... 1
April Posted Saturday at 05:53 Posted Saturday at 05:53 17 hours ago, Son_of_a_gun said: Suluda - nesuluda, bila je neophodna. Šta imamo od kadra, igrače iz donjeg doma EL, igrače iz Evrokupa, igrače iz divljih liga, igrače s kraja NBA klupe i domaće igrače sa skrenutim karijerama u nadi da će čudesno da izrastu u legit EL contendere. Čudom se čudimo što nismo tim za F4. I ja se nerviram isto kao i prošle sezone, isti su nam i rezultati ali ja bih uvijek radije gledao ovo nego ono lelemudanje. Ako vrijedno treniraju a sve su prilike da je tako, proigraće prije ili kasnije. S tim u vezi, mnogo brže bi išlo da smo dobili jednu-dvije od ovih neizvjesnih utakmica, ali kad je kod nas bilo šta išlo lakšim putem. Da imamo mrvu respekta kod sudija ili da imamo jednog lidera koji će da iskoči kad treba ili da imamo jednu normalnu četvorku u timu, sve je to šbb kbb. Ovo što imamo to nam je. I treba podržavati ovo sad više nego ikad jer svi znamo šta je alternativa i jeza me prođe kad pomislim. A obradovali bi se neki, nije da nije. A račun ćemo svoditi na kraju kao i uvijek. Još nije kraj. Ni blizu. Plus milion SocialVideo_1731130173903.mp4 1 1 1 1
Recommended Posts