Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minutes ago, theanswer said:

Nilikina je morao da uzme poslednji šut sada isto kao i protiv Virtusa kada je izgubio loptu, tad je bila kretnja za Lundberga, sada je bila za Džonsa, ali nisu rešili ni Lundberg ni Džons uz jako mnogo kontakta obojica. Zato je skraćeni dobio faul bez kontakta maltene. Suđenje je danas bilo tendenciozno za sve pare, ali smo mogli da dobijemo opet. Ključno je pitanje šta će Nilikina u poslednjem napadu uopšte na parketu imajući u vidu njegove šuterske sposobnosti i pogotovo taj šut protiv Virtusa koji nema šanse da mu nije i dalje u glavi. 

slazem se, osim oko tog kljuca

meni je veci mindfuck zasto ntilikina ne cuva primarno glavnog napadaca-ballhandlera, vec nekoga ko coskari, pa onda preuzima kada je primarni defanzivac probijen.

lik cuvao lillarda, doncica, curryja, irvinga, hardena a sada ne moze npr tj shortsa

edit - hocu da kazem, sta ce ti onda ntilikina, bolje uzmi nekoga kome je sut glavni kvalitet.

Edited by uini
  • +1 3
Posted

Mogli bi da istupimo. Poslednjih godinu i po dana gledamo istu utakmicu, istu završnicu. 

• +1 1
Posted
16 minutes ago, copkillah said:

Ostavimo malo prostora i za neuigranost kao opravdanje za neke stvari. Sezona je daleko od završene, ali svakako da je vreme da se uigraju sve kraće.

Daj boze da je ovih 2/6 novih 4/9, ali strepnja mi je dublja od nade. Bojim se da suvise rupa ima i da bi dosta igraca trebalo da bas znacajno digne formu da bi bili konkurentni za to 10 mesto.

Vec sledece nedelje je duplo kolo, igramo obe kuci, neka ispadne da gresim niko srecniji od mene

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Uini nam je jutros urekao Bongicu. 

Koliko te plaćaju? 🤣

• Tužno 1
Posted

Kakav je Vanja Marinković odigrao pas na izvođenju....... Balon lopta koja sporo putuje od zemlju.. Lebron je ne bi uzeo 

• +1 5
Posted

Svrbi me da kažem - sve promenilo a sve ostalo isto. Ali ajde, 2-6 je, još nije 4-9, a znamo šta je bilo posle 4-9 pre 2 godine. A ljulj je već mator, tako da... 

Posted

Ali jbte ajde pliiiizzzz jednu utakmicu dobijte ili izgubite sa 50 razlike u pičku materinu više 

Posted
2 hours ago, uini said:

moj utisak je da nije bilo kud, karlik je vec bio u nekom akrobatskom padu u aut, kada je usput video ntilikinu kojem je jedino i mogao da doda, tj imao otvoren famozni passing lane

Не знам шта си ти то гледао, Карлик није додао лопту Ниликини нити га је видео, кренуо је у некакав продор и бацио лопту у бунар која је пуком срећом дошла до Тајрика, који је видео самог Ниликину у ћошку и додао му.

• +1 8
Posted

@uini 

Mnogo mi je žao što Frenki maši ona sranja. Doktorska disertacija u odbrani u drugom poluvremenu(kao i Vanjina skoro celu utakmicu), bukvalno ne smeju protiv njega na postu.

• +1 1
Posted
4 hours ago, johan nagel said:

Не знам шта си ти то гледао, Карлик није додао лопту Ниликини нити га је видео, кренуо је у некакав продор и бацио лопту у бунар која је пуком срећом дошла до Тајрика, који је видео самог Ниликину у ћошку и додао му.

ocigledno nisam video tajrik-sekvencu; napisao sam "moj utisak", nisam u guzvi video sve a nissm ni gledao opet.

Posted
15 minutes ago, uini said:

ocigledno nisam video tajrik-sekvencu; napisao sam "moj utisak", nisam u guzvi video sve a nissm ni gledao opet.

ajde sledeci put odgledaj koju sekvencu pa dodji da seiris

• Tužno 1
Posted

u kojoj meri smatrate da je ona zajebancija sa vasingtona doprinela da partizan ovako izgleda u EU?

po onom sto se pisalo pre sezone i kosarkaskom pedigreu, vasington je trebao biti vazan deo el partizana, pa i ovi ntilikinini sutevi u poslednjem napadu su u tom slucaju mozda bili njegovi sutevi

Posted
43 minutes ago, bradilko said:

ajde sledeci put odgledaj koju sekvencu pa dodji da seiris

Grubo

• +1 1