Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Iduce nedelje jos 2 pušikane, sve ok, dejli džob, priper for d nekst gejm

• +1 3
Posted

Nilikina šut za pobedu

IMG_0194.jpeg

• +1 1
  • Haha 5
Posted
8 minutes ago, Choda said:

Bukvalno sami pali, sami se ubili... dobro Frenki nas ubio :laugh:

Bitno da nas Vanjino izvođenje na +1 nije ubilo

• +1 6
Posted
1 minute ago, Midžeta said:

Patosirana sam

Ima toga jos, gde si s gajbom?

• Haha 2
Posted

Jel ovo Brnaba na klupi Pariza

IMG_20241107_225709.jpg

Posted
1 minute ago, Midžeta said:

Kae Željko sve ok, izgubili na jednu loptu, sve ok

Dejli dzob, luz, vin, ic d sejm, priper d nekst gejm

Sve standardno i po starom. Frenk namerno promašio, da bi imao izgovor da ostane duže u Parizu i vežba trojke.

Šalu na stranu, mislio sam da smo ako išta, makar sa glupim autima i katastrofalnim potezima posle tajmauta raskrstili u ovoj sezoni, kad ono međutim...

• +1 2
Posted
1 minute ago, ubibobi said:

Bitno da nas Vanjino izvođenje na +1 nije ubilo

bukvalno prelomni momenat, ubio nas u pojam

• +1 3
Posted
4 minutes ago, J-♣ said:

A sad duplo kolo u Bgd da sudije vežbaju disciplinu hrabrog nepodleganja pred publikom, Uvaliće nam garant Lotemosera, Garsiju, Fofisa, Paternika i još po kojeg arenamrsca.

U gostima sad već tradicionalno suptilno kraduckanje gde god je situacija 50/50 i žmurenje kad treba da sviraju.

I Anu Panter i onu grkinju  

Posted
5 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Nije to slucajno, skratili smo rotaciju da bi to postigli. Ne razumes ti to, instinkt koji imaju samo magovi trenerskog posla ovog sporta.

ne znam ali imali ste neki lud sut na poluvremenu, tipa blizu 60% za tri a u ppslednjoj cetvrtini se secam otprilike jedne trojke marinkovica na 3-4mins do kraja i ovih kontri

otvorene trice su se masile u buljucima

Posted

Al nikad nisam gledao ekipu kao ovaj Pariz, od petorice na terenu trojica ne znaju sta ce sledece da se desi, kakvi su ono potezi. Ono Hejsovo nikad nisam video, to ni Jokara ne bi

One sumanute trojke u sestoj sekundi napada isto kidaju, nit brige nit pameti. Ovi ce ubiti Barsu 20 razlike i izduvati od Albe u istoj hali 

Posted
7 minutes ago, *edited by mod said:

Aut smo zajebali i to je verovatno koštalo rekne a realno na -1 nema šta lopta od centra u reketu da ide na trojku iz ugla.

moj utisak je da nije bilo kud, karlik je vec bio u nekom akrobatskom padu u aut, kada je usput video ntilikinu kojem je jedino i mogao da doda, tj imao otvoren famozni passing lane

Posted

Ali zato Nilikina pogodi aut kad puca trojku 

Posted
1 minute ago, shimpu said:

Nekada su igraci kao recimo Drobnjak umeli da pogode iz auta, a ovi sad ne znaju ni da ga izvedu

u top 3 posta godine lagano