Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Majk, Dujan i Poku povređeni sad čujem i zato igramo sa 7 igrača. U planu je da se igra sa 6 nadalje jer sa 7 ne daje rezultate 

• Haha 2
Posted

Koja je kvota da se Yoc opet naduri pa menja ceo tim?

• Haha 8
Posted

Nije trebo biti na terenu uopste posle one dve promasene i glupog faula, sta je trazio na terenu zadnjih 22 sec nikom nije jasno 

• +1 1
Posted

Je li realno da je Frenki opet kad se lomi i opet uzeo trojku mada ovaj put iz ocaja?

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke

cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe

Provaljen si da si grobar

Posted

Mozda da se u sledecim utakmicama proba da frenk uzme neki sut za tri u zadnjem minutu, znam da zelimir cita forum

• +1 1
Posted
1 minute ago, uini said:

steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom.

Nije to slucajno, skratili smo rotaciju da bi to postigli. Ne razumes ti to, instinkt koji imaju samo magovi trenerskog posla ovog sporta.

• Haha 2
Posted

Selekcija suta mu je ok, i treba da puca, ali ne treba kod njega da bude lopta u tom trenutku napada. Sva ta 3 suta su mu uvaljena realno. Sramota je sto su prve dve bile bas ono cigletine, tako ja pucam na kos

Lundberg, Vanja, Karlik, Braun i Dejvis su trebali igrati taj zadnji napad, svaki moze da ubode spolja nesto

• +1 2
Posted

Bolje je pitanje što Tajrik nije šutnuo iz reketa...

A Frenk je izgleda prevežbao...

• +1 2
Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke

cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe

To nam se nikad ove sezone nije desilo pa Žoc nije imao prilike da se prilagodi 

Posted

Obradovic i Ostoja neka osnuju svoj privatni klub pa neka mere patke, ovo nema vise nikakvog smisla. Zeljko da ode pod hitno.

Posted (edited)
9 minutes ago, uini said:

cekaj, karlik se zabio ispod kosa, propast od ulaza, izvuce se i nadje ntilikinu, ovaj sutne proper sut i ti se ljutis sto on zavrsava? sreca da niste izgubili loptu, akcija je spasena a sut bio dobar.

u sustini je vanja zajebao, dao im kontrolu zavrsnice nicim izazvan

dobra tekma, steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom.

Aut smo zajebali i to je verovatno koštalo rekne a realno na -1 nema šta lopta od centra u reketu da ide na trojku iz ugla.

Edited by *edited by mod
  • +1 3
Posted

Kae Željko sve ok, izgubili na jednu loptu, sve ok

Dejli dzob, luz, vin, ic d sejm, priper d nekst gejm

Patosirana sam

• Haha 2
Posted

A sad duplo kolo u Bgd da sudije vežbaju disciplinu hrabrog nepodleganja pred publikom, Uvaliće nam garant Lotemosera, Garsiju, Fofisa, Paternika i još po kojeg arenamrsca.

U gostima sad već tradicionalno suptilno kraduckanje gde god je situacija 50/50 i žmurenje kad treba da sviraju.

• +1 2