Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Majk, Dujan i Poku povređeni sad čujem i zato igramo sa 7 igrača. U planu je da se igra sa 6 nadalje jer sa 7 ne daje rezultate 

Koja je kvota da se Yoc opet naduri pa menja ceo tim?

Nije trebo biti na terenu uopste posle one dve promasene i glupog faula, sta je trazio na terenu zadnjih 22 sec nikom nije jasno 

Je li realno da je Frenki opet kad se lomi i opet uzeo trojku mada ovaj put iz ocaja?

1 minute ago, pbg12345 said:

ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke

cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe

Provaljen si da si grobar

Vini be proud brother

Mozda da se u sledecim utakmicama proba da frenk uzme neki sut za tri u zadnjem minutu, znam da zelimir cita forum

1 minute ago, uini said:

steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom.

Nije to slucajno, skratili smo rotaciju da bi to postigli. Ne razumes ti to, instinkt koji imaju samo magovi trenerskog posla ovog sporta.

Selekcija suta mu je ok, i treba da puca, ali ne treba kod njega da bude lopta u tom trenutku napada. Sva ta 3 suta su mu uvaljena realno. Sramota je sto su prve dve bile bas ono cigletine, tako ja pucam na kos

Lundberg, Vanja, Karlik, Braun i Dejvis su trebali igrati taj zadnji napad, svaki moze da ubode spolja nesto

Bolje je pitanje što Tajrik nije šutnuo iz reketa...

A Frenk je izgleda prevežbao...

3 minutes ago, pbg12345 said:

ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke

cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe

To nam se nikad ove sezone nije desilo pa Žoc nije imao prilike da se prilagodi 

Obradovic i Ostoja neka osnuju svoj privatni klub pa neka mere patke, ovo nema vise nikakvog smisla. Zeljko da ode pod hitno.

9 minutes ago, uini said:

cekaj, karlik se zabio ispod kosa, propast od ulaza, izvuce se i nadje ntilikinu, ovaj sutne proper sut i ti se ljutis sto on zavrsava? sreca da niste izgubili loptu, akcija je spasena a sut bio dobar.

u sustini je vanja zajebao, dao im kontrolu zavrsnice nicim izazvan

dobra tekma, steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom.

Aut smo zajebali i to je verovatno koštalo rekne a realno na -1 nema šta lopta od centra u reketu da ide na trojku iz ugla.

Edited by *edited by mod

• Author

Kae Željko sve ok, izgubili na jednu loptu, sve ok

Dejli dzob, luz, vin, ic d sejm, priper d nekst gejm

Patosirana sam

A sad duplo kolo u Bgd da sudije vežbaju disciplinu hrabrog nepodleganja pred publikom, Uvaliće nam garant Lotemosera, Garsiju, Fofisa, Paternika i još po kojeg arenamrsca.

U gostima sad već tradicionalno suptilno kraduckanje gde god je situacija 50/50 i žmurenje kad treba da sviraju.