arheolog1981 Posted November 7 Posted November 7 Majk, Dujan i Poku povređeni sad čujem i zato igramo sa 7 igrača. U planu je da se igra sa 6 nadalje jer sa 7 ne daje rezultate 2
ToniAdams Posted November 7 Posted November 7 Koja je kvota da se Yoc opet naduri pa menja ceo tim? 8
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 Nije trebo biti na terenu uopste posle one dve promasene i glupog faula, sta je trazio na terenu zadnjih 22 sec nikom nije jasno 1
Fanta Posted November 7 Posted November 7 Je li realno da je Frenki opet kad se lomi i opet uzeo trojku mada ovaj put iz ocaja?
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, pbg12345 said: ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe Provaljen si da si grobar
ZokiAsov Posted November 7 Posted November 7 Mozda da se u sledecim utakmicama proba da frenk uzme neki sut za tri u zadnjem minutu, znam da zelimir cita forum 1
Vasilij Zajcev Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, uini said: steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom. Nije to slucajno, skratili smo rotaciju da bi to postigli. Ne razumes ti to, instinkt koji imaju samo magovi trenerskog posla ovog sporta. 2
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 Selekcija suta mu je ok, i treba da puca, ali ne treba kod njega da bude lopta u tom trenutku napada. Sva ta 3 suta su mu uvaljena realno. Sramota je sto su prve dve bile bas ono cigletine, tako ja pucam na kos Lundberg, Vanja, Karlik, Braun i Dejvis su trebali igrati taj zadnji napad, svaki moze da ubode spolja nesto 2
*edited by mod Posted November 7 Posted November 7 Bolje je pitanje što Tajrik nije šutnuo iz reketa... A Frenk je izgleda prevežbao... 2
arheolog1981 Posted November 7 Posted November 7 3 minutes ago, pbg12345 said: ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe To nam se nikad ove sezone nije desilo pa Žoc nije imao prilike da se prilagodi
stajebrebilo Posted November 7 Posted November 7 Obradovic i Ostoja neka osnuju svoj privatni klub pa neka mere patke, ovo nema vise nikakvog smisla. Zeljko da ode pod hitno.
*edited by mod Posted November 7 Posted November 7 (edited) 9 minutes ago, uini said: cekaj, karlik se zabio ispod kosa, propast od ulaza, izvuce se i nadje ntilikinu, ovaj sutne proper sut i ti se ljutis sto on zavrsava? sreca da niste izgubili loptu, akcija je spasena a sut bio dobar. u sustini je vanja zajebao, dao im kontrolu zavrsnice nicim izazvan dobra tekma, steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom. Aut smo zajebali i to je verovatno koštalo rekne a realno na -1 nema šta lopta od centra u reketu da ide na trojku iz ugla. Edited November 7 by *edited by mod 3
Midžeta Posted November 7 Author Posted November 7 Kae Željko sve ok, izgubili na jednu loptu, sve ok Dejli dzob, luz, vin, ic d sejm, priper d nekst gejm Patosirana sam 2
J-♣ Posted November 7 Posted November 7 A sad duplo kolo u Bgd da sudije vežbaju disciplinu hrabrog nepodleganja pred publikom, Uvaliće nam garant Lotemosera, Garsiju, Fofisa, Paternika i još po kojeg arenamrsca. U gostima sad već tradicionalno suptilno kraduckanje gde god je situacija 50/50 i žmurenje kad treba da sviraju. 2
Recommended Posts