uini Posted November 7 Posted November 7 Just now, Choda said: Napad na Frenkija koja je verovatnoca da ce promasiti sledecu dobar sut je bio, izasla iz kosa jebiga. 1 1 2
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 Spliter je tek lud, njemu vec 5 minuta ne igraju Uatara i Hifi koji najbolje pucaju Lik ima najbolji poso na svetu 1
*edited by mod Posted November 7 Posted November 7 Aut posle tajmauta vintage Partizan. Spliter iskusno zvao tada tajmaut. Ovo na kraju, zašto iz reketa na -1 vraćaš na Frenka to ni on sam ne zna. Uz to od sad pa se narednih 50 godina sa se uvede moratorijum na to da bilo koji igrač sa imenom Frenk rešava u neizvesnoj završnici. Okrećemo se obavezama u ABA ligu... 3 1
Popular Post goofs Posted November 7 Popular Post Posted November 7 3 minutes ago, J-♣ said: I opet nema faula kad nam je zadnji napad, pa jebem vam sve Ja sam hteo da napišem nešto o tretmanu koji imamo kod sudija, ali mi iz izvođenja posle tajmauta poklanjamo protivniku dva poena, u poslednjem minutu utakmice. Nema potrebe ići dalje od toga. 10
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 Cirkus od tekme, ali ne gnoj sperma krv i suze nego ono... niko nece da pobedi jebote. I jedni i drugi k'o da su se skupili da menjaju slicice pa opizdili 1 basket eto tako, ko pobedi dobije Govedaricu i Dragoja Lekovica 1 7
ZokiAsov Posted November 7 Posted November 7 Nista sad moramo da pobedimo sve do kraja bice jebeno. Za ove nase mucenike su oni dziletovi ratnici, hecer, lukovic i ludi birca napadacki cikago buls 1 1
Choda Posted November 7 Posted November 7 Bukvalno sami pali, sami se ubili... dobro Frenki nas ubio 2
shimpu Posted November 7 Posted November 7 Razboleo se limun i otisao u bolnicu. Skupila se familija i otisla u posetu i neko pita doktora: Doktore, ima li mu nade? 8
pbg12345 Posted November 7 Posted November 7 ovih 14 poena u poslednjoj cetvrtini je moguce posledica i previse istrosenosti prve petorke cini mi se da zeljko ima premalo poverenja u ostatak ekipe 2 1
garmonbozia Posted November 7 Posted November 7 Ubila nas dva skupa igrača, Sterling i Dejvis. Ako ne gledaju kako da izađu iz ugovora sa Rambom, onda piši propalo.
uini Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, *edited by mod said: Ovo na kraju, zašto iz reketa na -1 vraćaš na Frenka to ni on sam ne zna. Uz to od sad pa se narednih 50 godina sa se uvede moratorijum na to da bilo koji igrač sa imenom Frenk rešava u neizvesnoj završnici. cekaj, karlik se zabio ispod kosa, propast od ulaza, izvuce se i nadje ntilikinu, ovaj sutne proper sut i ti se ljutis sto on zavrsava? sreca da niste izgubili loptu, akcija je spasena a sut bio dobar. u sustini je vanja zajebao, dao im kontrolu zavrsnice nicim izazvan dobra tekma, steta sto ste suterski pali u poslednjoj cetvrtini svi redom.
Recommended Posts