Kreator Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, lord_s said: 13-2 serija I udje rambo. 1 minute ago, garmonbozia said: ušao jebeni rambo i raspala se odbrana I dao 2 x 2 poena. 1
J-♣ Posted November 7 Posted November 7 Dobro de, sa Dejvisom i odbranom, mora i Tajrik da se odmori.
lord_s Posted November 7 Posted November 7 Jebi se Dejvise. Ovu 'akciju' su odigrali 3x do sada i 2 trojke ovog Outabare.
Kreator Posted November 7 Posted November 7 U jbt ko čini ovu ekipu iz Pariza? Teks Viler, Kit Karadin, Kapetan Miki i 9 žigosanih?
arheolog1981 Posted November 7 Posted November 7 Lik dao jednu trojku celu sezonu, nama dao tri. Od tri 1 1
pbg12345 Posted November 7 Posted November 7 ne znam jel do atmosfere, koja je odlicna, ali meni deluje da je sulud tempo ove utakmice deluje da dobija ovo partizan
shimpu Posted November 7 Posted November 7 Sad vidim da ih trenira onaj prodavac kokica Spliter sto je na podmukao nacin prevario sudije pre 16 godina i na taj nacin ih navukao da sviraju 5 nepostojecih licnih gresaka Nikoli Nidzi Pekovicu. Jos imam traume od te sudijske kradje i nepravde 3
Milošica Posted November 7 Posted November 7 Jezivi su u timskoj odbrani Sterling i Brendon. Stalno se u rotacijama ili pogube ili zakasne. 2
Recommended Posts