Kreator Posted November 7 Posted November 7 Brine me što Pariz izgleda kvalitetnije od nas a oni su kao ekipa za donji deo tabele. Onda smo mi za fenjer. 3
Mindaugas Žukauskas Posted November 7 Posted November 7 Ali skok šut Dejvisa koji je fluentan kao smeh Kavaj Lenarda. Nemoj brate više 1
Gale Posted November 7 Posted November 7 3 minutes ago, Kreator said: Brine me što Pariz izgleda kvalitetnije od nas a oni su kao ekipa za donji deo tabele. Onda smo mi za fenjer. Nema ekipe a da nije delovala kvalitetnije od nas...da bi se raspala u narednim kolu protiv bilo koga 2
Midžeta Posted November 7 Author Posted November 7 Ja nisam u hali tako da nisam kriva sta god da se desi
Jimmy Kowalski Posted November 7 Posted November 7 Odigramo dobru odbranu, zaseremo u napadu. Odigramo dobar napad, zaseremo u odbrani. Eto tako otprilike igramo u 1/2. 1
Kreator Posted November 7 Posted November 7 37 - 35 na kraju prvog poluvremena izgleda odlično kako smo na momente igrali haitično kao da niko ne zna šta igra. 3
Lord Stef Posted November 7 Posted November 7 (edited) U dupe da se sutiramo kako smo igrali Edited November 7 by Lord Stef
Son_of_a_gun Posted November 7 Posted November 7 Na šta liči ova igra Pariza, na terenčetu ispred zgrade se ne igra ovako neodgovorno. Kako uopšte spremiti ekipu za ovako nešto? Ni sekund za Majka, doduše Poku je zaključao tavan, Dujan za ovo kratko pokazao da postoji “divljina” i divljina. Jači smo od ovih pikavaca a ne guramo ništa pod koš, ništa post, ništa zid, ništa pik… Od Daviesa nisam ništa ni očekivao, prebrzo je ovo za njega ali Tyrique ne može da izbori poziciju da zida, polaže nešto loptu, metiljavi Kevarijus ga poništava… Sramota me malo.
stajebrebilo Posted November 7 Posted November 7 Nisam pratio od početka - koliko nam je igrača u rosteru, više od 7 ?
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 Bzvz dramite - cigosi su imali -8 na poluvremenu i rutinski dobili. Ipak sprečavate njihovo rng divljaštvo.
Recommended Posts