Mindaugas Žukauskas Posted November 7 Posted November 7 Ono što je jedino sigurno je da oba tima idu preko 100 1
Кристофер Лумумбо Posted November 7 Posted November 7 Stevica Markovic je bio grobar, sve je pod kontrolom. 1 1 1
Kreator Posted November 7 Posted November 7 (edited) Op, Kopriva u prvoj petorci. Što Pariz ima dobre dresove. Edited November 7 by Kreator
shimpu Posted November 7 Posted November 7 Koprivica u prvoj petorci, nemoguce? Sa draj kukerom sve je moguce 1
Kreator Posted November 7 Posted November 7 Minut ćutanja za žrtve poplava u Valensiji i žrtvama u Novom Sadu.
shimpu Posted November 7 Posted November 7 I dok Pariz suze roni, mi smo novi sampioni Nemoj Parizu suze liti jer i ti ces prvak biti To ce biti onog dana Kad ne bude Partizana Sam sam smislio ove stihove
Kreator Posted November 7 Posted November 7 (edited) 6 minutes ago, Kreator said: Lepo smo krenuli, 2 - 7 za nas Sad već 10 - 7 za njih. Pa 16 - 10.... Šta radi Karlik, užas jedan. Kao da je ovaj evroligaški basket prebrz za njega. Edited November 7 by Kreator
Jimmy Kowalski Posted November 7 Posted November 7 Mi smo izgleda dosli peske i u Pariz. Duplo brze igraju od nas.. 2
Recommended Posts