Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Mislim da nije anđusara ovaj puta :(

Posted
13 hours ago, Eleniko said:

Panter je apsolutno top 3 EL igrač i to što je u KKP prošao kako je prošao je 0% njegova krivica. Ono kako je upotrebljen prošle godine je bukvalno za trenerske akademije, dopalo vam se to ili ne.

student demonstrator sa trenerske akademije, ime kevin, prezime sam zaboravio

„Dosta mi je Željko pomogao, da bolje čitam igru. Da iz drugačije perspektive posmatram utakmice. Svi znaju da sam košgeter, ali mi je Obradović otvorio um, naučio da čitam situacije na terenu i hvala mu na tome. Osim toga, volim trenere koji uživaju u životu. Naravno da se svi bavimo košarkom da bismo i zaradili, ali morate da uživate u životu, tome nas je Željko učio - kad je tražio da idemo na ručak sa saigračima, da provodimo vreme zajedno. Njegov mentalitet je izvanredan, pobednički instinkt se poklapa sa mojim i zato smo izgradili poseban odnos“

• +1 4
Posted

malo vam za sriću triba

• +1 1
  • Haha 1
Posted
22 minutes ago, Eleniko said:

malo vam za sriću triba

Idi objasni mu da je u zabludi i da ga je Zelimir sputavao i pogresno koristio.

• +1 4
Posted
3 minutes ago, Greek Freak said:

Idi objasni mu da je u zabludi i da ga je Zelimir sputavao i pogresno koristio.

malo vam za sriću triba

Posted (edited)

Nismo srećni zbog izjave. Ravna linija, već smo znali to uostalom.

Samo uvek treba odgovoriti mučkim provokatorima :fantom:, a eto, danas je baš stigao odgovor od samog igrača.

Edited by Milošica
Posted

Zabageniko

Kamo thumbsdown?! :ohmy:

Posted

ja se ne žalim, ako je vama dobro meni je još bolje

• Tužno 2
Posted

Što smo igrali Evroligu, igrali smo, sad će Tramp da vrati Ruse. :cry:

Posted

Aleksa vizionar, stiže na tenku u EL.

• Haha 7
Posted

došao trampara, dobijamo a licencu

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Odgledao sam sa zakašnjenjem utakmicu protiv FMP-a, prvo poluvreme doduše, ali njega smo dobili sa skoro 30 razlike pa je sasvim dobar uzorak za celu utakmicu sigurno. Nisam statistiku video, pa ne mogu da njom potkrepim ili opovrgnem utiske - ali na eye test, ništa posebno od igre. Ne mogu da se setim više od 2-3 otvorena šuta, a timske košarke, u smislu pravljenja viška i kretanja lopte do njega - ne mogu da se setim uopšte. Neke krajnje jednostavne akcije iz pika su prolazile, tipa naskok igrača sa loptom i šut sa poludistance jer je Kuzma ostao dole, i to je okej. Kontranapada je isto bilo :thumbup: 

Poenta je, međutim, da nije bilo (ili bar ja nisam video) ama baš ništa zbog čega bih pomislio da nas Fener ne bi opet odvalio. Košarka jako slična prošlogodišnjoj, ne znam šta kaže statistika, ali na eye test mnogo je individualnog ili u najboljem slučaju tandemskog glavinjanja. Paradoksalno, mnogo mi je to bolje izgledalo na samom početku EL.

• +1 3
Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

došao trampara, dobijamo a licencu

Da uzmemo mi Motlija za početak, ako može. Od danas je slobodan igrač, javljaju mediji.

Posted

Carlik trenirao normalno i ide u Pariz, Mario ocekivano preskace..