Vasilij Zajcev Posted November 4 Posted November 4 53 minutes ago, bradilko said: navikli smo mi na dujana da pravi carolije. koliko je samo doveo i izmislio igraca koji su odigrali najbolje itakmice u zivotu u partizanu. ne mali broj. to ocekujemo i od obradovica koji ipak drugacije radi. doduse napravio je od lesora verovatno kljucnog igraca u evroligi. Mene brine druga stvar. Gledam pre neko veče Pantera i Ledeja, znaju ljudi košarku i dalje, čak i ponajbolje u svojim timovima. Ovaj prvi izabran i za MVP-a meseca. Promenila im se samo uloga u timu, a oba trenera nisu ni blizu Obradovićeve reputacije.. Da li je moguće da on previše očekuje od današnjih igrača? Svi oni opet ističu da je neverovatno detaljan, da je perfekcionista.. Možda prosto nema više štofa za tu vrstu odela. Ili su odela demode. A krojač tvrdoglav.. 5
hooyadahoo Posted November 4 Posted November 4 4 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Mene brine druga stvar. Gledam pre neko veče Pantera i Ledeja, znaju ljudi košarku i dalje, čak i ponajbolje u svojim timovima. Ovaj prvi izabran i za MVP-a meseca. Promenila im se samo uloga u timu, a oba trenera nisu ni blizu Obradovićeve reputacije.. Da li je moguće da on previše očekuje od današnjih igrača? Svi oni opet ističu da je neverovatno detaljan, da je perfekcionista.. Možda prosto nema više štofa za tu vrstu odela. Ili su odela demode. A krojač tvrdoglav.. Meni slične stvari padaju na pamet, ali ja o košarci znam isto koliko i av o demokratiji. Mislim igram i pratim 40 i kusur godina ali ne na profesionalnom nivou. To je prva stvar. Druga, samo onako ljudski, zoc ima ego veći od Bongicinih jaja. Ima igrača koji ne znaju da reaguju na to, pa se uplaše i onih stvari koje rade dobro. Posumnjaju. Jebem li ga. Često mi pada na pamet Trinki i ona sezona sa Tomasom, Mozlijem i ekipom koju je zoc oterao skoro do jednog, a da nije bilo korone mi bi verovatno uzeli Abu a možda i Evrokup. To mi je bila veća Partizanstina od ovoga. Na drugu stranu - igramo standardno El, igrači hoće da dođu i dolaze, hala puna, marketing fercera. Jebem li ga 1
Kreator Posted November 4 Posted November 4 Dobro je što je Željko pustio Dvejna Vošingtona da malo izdivlja. 1 1
bradilko Posted November 4 Posted November 4 39 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Mene brine druga stvar. Gledam pre neko veče Pantera i Ledeja, znaju ljudi košarku i dalje, čak i ponajbolje u svojim timovima. Ovaj prvi izabran i za MVP-a meseca. Promenila im se samo uloga u timu, a oba trenera nisu ni blizu Obradovićeve reputacije.. Da li je moguće da on previše očekuje od današnjih igrača? Svi oni opet ističu da je neverovatno detaljan, da je perfekcionista.. Možda prosto nema više štofa za tu vrstu odela. Ili su odela demode. A krojač tvrdoglav.. ledej je igrao i kod nas dobro, panter je bio primoran prosle sezone da igra nesto sto nije i ne ume tj previse se trosio. sta znam. verujem da obradovic zna sta mogu danasnji igraci, koliko mogu da prime informacija to kao neka opsta stvar vec u praksi ima razocarenja. i to primene. taj perfekcionizam mi je vise ono ako uradis nesto na taj i taj naacin vece su ti mogucnosti da uradis to i to pa ti vidi. meni je pomalo upitan nacin odbrane i selekcija. shvatam otprilike sta hoce ali mi nesto ne lici da ce to ici ove sezone. ova ekipa je veliki rizik i ima neki bug. proslogodisnja selecija je bila iznudjena, sezonu pre sve za 5. preostaje nam samo da cekamo i da kidamo nerve. jebi ga 6
Milošica Posted November 4 Posted November 4 (edited) 57 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Mene brine druga stvar. Gledam pre neko veče Pantera i Ledeja, znaju ljudi košarku i dalje, čak i ponajbolje u svojim timovima. Ovaj prvi izabran i za MVP-a meseca. Promenila im se samo uloga u timu, a oba trenera nisu ni blizu Obradovićeve reputacije.. Da li je moguće da on previše očekuje od današnjih igrača? Svi oni opet ističu da je neverovatno detaljan, da je perfekcionista.. Možda prosto nema više štofa za tu vrstu odela. Ili su odela demode. A krojač tvrdoglav.. Prosto je. Panter je u skockanijem timu(PJ ❤️ i Kaminski su bili žešći promašaji za ono što nam treba), a Zek je i kod nas prošle sezone imao brutalne mečeve, što izuzetno gubi vrednost kada je skor 2-5. Ne razlikuje se ovo što trenutno radi od prošlogodišnje uloge. Zek je najfunkcionalniji kao treći/četvrti šraf u ekipi, tad ekipa može juriti F4. Edited November 4 by Milošica 3
uini Posted November 5 Posted November 5 6 hours ago, Milošica said: Prosto je. Panter je u skockanijem timu tako nekako ili makar napucanijem timu. pri čemu je punter na ovom barca dvonedeljnom nivou odigrao čitavu pretprošlu sezonu u partizanu ali pošto se gleda samo poslednja sezona, poslednja tekma i šta već poslednje, onda se pitamo kako tamo može a ovde ne može a odigraće sigurno i neke loše partije u nizu, samo što se neće pratiti barca svaku tekmu, pa neće izgledati dramatično 1
Ratamahatta Posted November 5 Posted November 5 Ima(o) Marka Nastica i Satoranskog na kecu + Veselog i Vilija dole, moze da sacuva energiju, osvoji/dobije prostor i igra ono njegovo™ Na stranu sudije, urnisao nas je u Areni. Sve je ubacio sto je trebalo, bem ga usta
Eleniko Posted November 5 Posted November 5 Panter je apsolutno top 3 EL igrač i to što je u KKP prošao kako je prošao je 0% njegova krivica. Ono kako je upotrebljen prošle godine je bukvalno za trenerske akademije, dopalo vam se to ili ne. 1 1
*edited by mod Posted November 5 Posted November 5 3 minutes ago, Eleniko said: Panter je apsolutno top 3 EL igrač i to što je u KKP prošao kako je prošao je 0% njegova krivica. Ono kako je upotrebljen prošle godine je bukvalno za trenerske akademije, dopalo vam se to ili ne. KP, MJ i Vezenkov. Nema šta da nam se dopadne ili ne. Osim onog pomračenja u Madridu, KP je što se mene tiče pošteno odradio svoj posao. 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 5 Posted November 5 Pa i prošle sezone je bilo bolno evidentno da mu ne leži to prenošenje lopte, i tu gubi samopouzdanje. Nikad mi nije palo na pamet da je odjednom zaboravio da ubacuje trojke. Prosto je bio loše do katastrofalno iskorišćen. Deluje da će biti slična priča sa Ifeom obe sezone.
ToniAdams Posted November 5 Posted November 5 Ja ne mogu da ga krivim za to pomračenjeTM ali mogu za neka druga, žao mi je što nije bio kod nas sa pravim plejom ili što se makar više nije pokušalo sa Smitijem i njim, al bože moj, prošle sezone je igrao kao da je očigledno došlo do zasićenja, sad čijom krivicom, jebem li ga. Ali za ledeja ne mogu da nađem opravdanje što smo ga se odrekli, ako smo mogli ikako da ga zadržimo. 1
Kreator Posted November 5 Posted November 5 (edited) Samo da još jednom izrazim zadovoljstvo sa jučerašnjim maksimalnim pristupom u tzv malim utakmicama. Ono je bilo odlično. E sada, zašto ta ista ekipa nije imala isti "stav" i u Istambulu mi je malo nejasno. Da fali prva petica, fali i to mnogo. Ali fali i prva četvorka. E sad, tržište je takvo kako jeste - nikako za obe opcije. Zato stalno guramo Bongu na četvorku i gubimo pun njegov kapacitet na trojci. Možda je poblem ( i ) u tome što je Karlik jedini pravi plej, školovani, ali je navikao na laganeze kontakt igru u Kini i pre toga u Americi, dok je Ife onako poludivlji wannabe plej ali je navikao na evroligašku tuču gde se odlično snalazi. Ako bismo kojim slučajem osvojili aba ligu (u šta baš i ne verujem jer komšije imaju ozbiljnu, kompaktnu ekipu) i budemo na 11 ili slabijem mestu u evroligi, rekao bih OK. Da vidimo na kraju sezone šta probrati od ovoga šta imamo u ekipi, kome se zahvaliti i ekipu nadograditi za sledeću. Ipak mi moramo da jurimo tu B licencu, to nam je (valjda) prioritet a bez Željka će to teško da ide do nikako. Sigurno nam to neće obezbediti ostoja naprednjak. Ovo sve pod uslovom da ekipa nastavi sa ovim maksimalnim pristupom u ABA ligi. I usput da gledam razvitak Mitra Bošnjakovića i Maria Nakića. I to vam kažem ja koji sam do sada bio žestoko protiv domaćih igrača jer mi je bio pun kofer sisica i neznalica. Napokon nešto vredno pažnje. Edited November 5 by Kreator
smooth.Op Posted November 5 Posted November 5 Nisam juče stigao da pogledam utakmicu. Sad videh kako Željko peni juče na nekom tajmu i Mitru na odvratan način stavlja do znanja da je zajebao. Baš bzv. Sreća pa mali nije svilen, ali ružno i nepotrebno. 1 1
garmonbozia Posted November 5 Posted November 5 (edited) mislim da se drao na balšonea, ali svakako je svejedno ko je u pitanju (sem ako je anđuša, na njega svi treba da se deru) Edited November 5 by garmonbozia
Recommended Posts