Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Nikad me nije kritikovao :sad:

• Haha 6
  • Tužno 1
Posted

Inace, Carlik zamenjen zbog bola u nozi. Verovatno nista nije ozbiljno, smejao se na klupi i posle tekme, ali neki problem postoji pa je neizvestan na Pariz..

• +1 1
Posted

Pa i prilicno brzo se vratio nakon povrede za koju su prvo rekli mesec, pa 7 do 10 dana. Mozda prebrzo

• +1 3
Posted

Kad je bila priča da je Brendon opcija, meni je u glavi samo bila ova utakmica i misao ovo je pokretljiviji Kaminski koji može svičat™. 

Derbi je krajem meseca. Brendone, vrime je. 

Posted

Па реално, лик може и за два а може и за тритм (мало слабије), има озбиљну леђну технику а уме и да подели квалитетан пас. Дакле све као и Камински само што нема онако споре ноге и није пао с Марса, већ игра Евролигу годинама на завидном нивоу.

Зашто изгледа овако како изгледа питање је. Да се распада само кад игра четири па и да разумеш, међутим ни као центру му не иде много боље. Опет ако се вратимо на први меч, Басконију је  рецимо напунио тамо, ништа му није фалило. Штавише Жоцара га је прогласио за заменика капитена (бесмислена улога но небитно), што би требало да значи да се уклопио, да није проблем у неким међуљудским односима итд.

• +1 1
Posted

Igraci su ga izabrali za zamenika (ja sam inace mislio da ce Iffe to biti), Zeljko prihvatio..

Posted

Па ето још јаче, саиграчи га прогласили за лидера а он расуло лик :D

Posted

On je sjajan lik, uvek prvi  u kafani, majstor za stimung. Samo se ko igrac raspada

• +1 2
Posted
15 minutes ago, johan nagel said:

Па ето још јаче, саиграчи га прогласили за лидера а он расуло лик :D

Obećao im je da će se naigrati dok je on tu 

• Haha 2
Posted

navikli smo mi na dujana da pravi carolije. koliko je samo doveo i izmislio igraca koji su odigrali najbolje itakmice u zivotu u partizanu. ne mali broj.

to ocekujemo i od obradovica koji ipak drugacije radi.

doduse napravio je od lesora verovatno kljucnog igraca u evroligi. 

• +1 1
Posted

Kad se grupa nepoznatih ljudi nađe na istom mjestu sa potrebom da izaberu vođu, obično izaberu najiskusnijeg, nema tu nikakve misterije. 

Čovjek jednostavno nikad nije igrao ovoliko svičeva u karijeri, plus ona nepotrebna iskakanja skoro na centar, tolika potrošnja ne bi prijala ni mnogo mlađem od njega. 

Greške koje pravi nakon toga su produkt te potrošnje, nema ovdje ništa nepoznato.

Kad bi bar imali nekog na klupi da to prepozna i koriguje. 🤔

• +1 2
Posted

jebote, ko je na internetu pokrenuo tu pricu o switch odbrani pa sada i tetkice po hali pricaju o tome? to mora da je krenulo od nekog i onda se svi nakacili. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Welcome to 1979 gdje niko od nas ne gleda utakmice nego vjerujemo čiki koji nam prenosi dešavanja preko radija. 

• Haha 2
Posted

ma svaka cast, ali zelim da saznam ko je pokrenuo pricu o tome koja se prenosi kao lavina, ko je taj influenser? pavi?!

Posted

Па кад је Жоцу свака седма реч на тајмауту свич :D

Виде људи имају очи, па нека су и сто пута лаици не може да им не упадне у очи одбрана коју форсирамо већ три и кусур сезоне.