hooyadahoo Posted November 4 Posted November 4 6 hours ago, goofs said: Od Dujanovog final4 nas nije bilo nigde u Evropi, 10 godina ili ne postojimo ili igramo Evrokup i to dosta bedno. I sad se okrenula priča i odmah smo u fazonu ili trofej ili ništa. Pa polako, ne ide to tako. Mi smo tim za sredinu EL, i finansijski i organizaciono. Zvezda isto. Tu negde je realno i da nam se kotiraju rezultati. Jes kurac, sve ćemo da ih razbijemo. Ček još malo da se Dujan navikne, Majk dogovori sa Bongicom čija su jaja kovrdžavija, i jebemo sve. Sredina moj kurac. Nema sredina, samo Orkanski visovi.
Ratamahatta Posted November 4 Posted November 4 Exum je bio i ostace potpis decenije, taj cojk vam je dono sve. Papapetru osporavani je isto bio fenomenalan contributor Svi timovi bez njega/njih su vam bili labavi i gubili od na papiru slabijih a u stvarnosti cojones mas grandes ekipa Zvezde Cak vam je i proletos u prvoj tekmi finala duh slomio trojkom iz coska 1 Branko Lazic, a Deda vam je to radio vise puta, ukljujuci i proletos Ove godine ce to Kalenic kao 2015. i 2022. iako na papiru opet nismo jaci ali se oseti da je nas tim rudarskiji i vise zeli pobedu
Mindaugas Žukauskas Posted November 4 Posted November 4 A dobro Andonov minca ova pitanja, taman da te navede na pogrešan odgovor. Kao što se i desilo
Mindaugas Žukauskas Posted November 4 Posted November 4 Mada sad vidim da Koprivica Sr nema nijedan nastup za seniore Juge.
pbg12345 Posted November 4 Posted November 4 (edited) 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Mada sad vidim da Koprivica Sr nema nijedan nastup za seniore Juge. igrao je 86,88 i 90te na balkanskim igrama ukupno 12 nastupa tu, 2 zlata, a sveukupno (ostale su verovatno prijateljske) 23 nastupa 185 poena Edited November 4 by pbg12345
smooth.Op Posted November 4 Posted November 4 Danas Taske 11.5 + Redovne smo mu mušterije. Pogotovo kad ga Tajrik bude branio spuštenih ruku. Želim dosta minuta za Mitra, Pokua, Balšu, Marija i Majka. 3
Vasilij Zajcev Posted November 4 Posted November 4 On 26. 10. 2024. at 20:32, pbg12345 said: imas ovde sve arene, gore levo na live tv biras drzavu i u zavisnosti na kojoj areni prenose to je to, nema reklama, meni zadovoljavajuca rezolucija sve aba gledam preko ovog https://rd-live.com Tačno ću se roknuti, sin me već proziva da sam totalni boomer, ali ja ne uspevam ni ovo da odradim...jesi se ti registrovao ovde prvo? Meni ne dozvoljava ni to, sign up obicni, a ovako bez logovanja ne vidim ABA ligu u ponuđenim... I praštajte, ne zna baba ništa.. 1 1
pbg12345 Posted November 4 Posted November 4 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Tačno ću se roknuti, sin me već proziva da sam totalni boomer, ali ja ne uspevam ni ovo da odradim...jesi se ti registrovao ovde prvo? Meni ne dozvoljava ni to, sign up obicni, a ovako bez logovanja ne vidim ABA ligu u ponuđenim... I praštajte, ne zna baba ništa.. Uff, mislim da jesam, al isto mislim da nije neophodno. Uglavnom nikakva pretplata, podaci o kartici i slicno Ne trazis aba, nego spisak drzava i onda odgovarajucu arenu (na kojoj je prenos te utakmice), imaju bukvalno sve arene 1
Lord Stef Posted November 4 Posted November 4 13 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Tačno ću se roknuti, sin me već proziva da sam totalni boomer, ali ja ne uspevam ni ovo da odradim...jesi se ti registrovao ovde prvo? Meni ne dozvoljava ni to, sign up obicni, a ovako bez logovanja ne vidim ABA ligu u ponuđenim... I praštajte, ne zna baba ništa.. Proveri i adblock, meni vise i ne otvara taj sajt dok ne iskljjucim adblock a nesto mi se ne iskljucuje, pa sam se okrenuo alternatvnim streaming sajtovima 1
Vasilij Zajcev Posted November 4 Posted November 4 10 minutes ago, Lord Stef said: Proveri i adblock, meni vise i ne otvara taj sajt dok ne iskljjucim adblock a nesto mi se ne iskljucuje, pa sam se okrenuo alternatvnim streaming sajtovima Moraš da mi daješ jasnije instrukcije ...kad mi kažeš "proveri adblock" ja taj pojam ukucam na google i vidim da se korisnici zadovoljni. Nisam siguran ni da li je to brauzer ili ekstenzija brauzeru koja blokira reklame, a još manje gde da ga skinem
Lord Stef Posted November 4 Posted November 4 5 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Moraš da mi daješ jasnije instrukcije ...kad mi kažeš "proveri adblock" ja taj pojam ukucam na google i vidim da se korisnici zadovoljni. Nisam siguran ni da li je to brauzer ili ekstenzija brauzeru koja blokira reklame, a još manje gde da ga skinem Ekstenzija koja blokira reklame. Ako ne znas sta je, onda je nemas instaliranu, na'rani svinje i nista ne diraj 4
Jimmy Kowalski Posted November 4 Posted November 4 1 hour ago, smooth.Op said: Danas Taske 11.5 + Redovne smo mu mušterije. Pogotovo kad ga Tajrik bude branio spuštenih ruku. Želim dosta minuta za Mitra, Pokua, Balšu, Marija i Majka. Mario ce gotovo sigurno preskociti jer je izvrnuo zglob.. 1 1
Kreator Posted November 4 Posted November 4 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Tačno ću se roknuti, sin me već proziva da sam totalni boomer, ali ja ne uspevam ni ovo da odradim...jesi se ti registrovao ovde prvo? Meni ne dozvoljava ni to, sign up obicni, a ovako bez logovanja ne vidim ABA ligu u ponuđenim... I praštajte, ne zna baba ništa.. Imaš i ovu tunu : https://live.sporttuna.pro/
Recommended Posts