Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Milošica said:

Ted bi i tad bio zadovoljan :fantom:

ne bi.....6. mesto je underperformance i za ovakav fkp u ovakvoj situaciji

kao što je underperformance da od 9 mogućih trofeja region/lokal  u tri sezone osvojiš jedan i da najveći uspeh bude što si zamalo nešto uradio

objektivno je tako.....ni meni se ne sviđa al šta ću. siguran sam da se ne sviđa ni stručnom štabu, šta god javno pričali

plus strana je da je klub stabilizovan, da je rešeno pitanje dugovanja, pune hale. generalno, sve izgleda na višem nivou i ohrabrujuće sa te strane. al bez rezultata neće da potraje duže. a jasno je u čijoj nadležnosti su rezultati 

Edited by Ted
  • +1 2
Posted

nije da dolivam ulje na vatru, al da li neko prati sta upravo radi fener?

domacini u turskoj ligi protiv aliaga petkimspora, gube 10 razlike na 2 min do kraja uz sut za tri poena 2/25...

Posted

Ko protiv gana otprilike :fantom:

Posted
5 minutes ago, Nebojsa said:

domacini u turskoj ligi protiv aliaga petkimspora, gube 10 razlike na 2 min do kraja uz sut za tri poena 2/25...

Ne treba ici dalje od cinjenice da su ih cigani odvalili tamo ko oni nas. Cigani koji posle toga nisu nikog vise dobili i verovatno nece do kraja

• Haha 3
Posted
Just now, ZokiAsov said:

verovatno nece do kraja

Dummy Feeling Dumb GIF

• +1 1
Posted
22 minutes ago, Nebojsa said:

Tradicija da ko nas dobije gubi narednu.

• +1 2
Posted (edited)

Ted, mogli smo da uzmemo 3 ABA lige i da "zamalo" osvojimo EL, da budemo na šut za pobedu od titule, i opet bi to "zamalo" bio najveći uspeh. I to je potpuno normalno, kao što "zamalo" od F4 jeste ogroman uspeh. Možda nam to nije odlika kako kažeš(mada imamo jednu jedinu EL titulu u istoriji), ali ne bih bio nezadovoljan da nam to "zamalo" u ovim okvirima bude jedna konstanta, ipak nismo Grci ili Španci.

A za FK karikiram, naravno da ni ti ne bi bio zadovoljan šestim mestom, koliko god bio subjektivan što se FKP, a kvazi objektivan što se KKP tiče :sleep:

Edited by Milošica
Posted (edited)

sreća pa nismo zamalo osvojili 1992, ili zamalo imali 3 KRK i što Željko nije zamalo pobedio u 9 finala, nego gotovo u svakom u kom je učestvovao :D

istorija bi nam bila mnooogo siromašnija, a i Željkova karijera, iako bi sve bilo zamalo.........biti navijač velikog kluba ili percipirati neki klub kao veliki, ne dozvoljava previše zamalo postignuća. onda nisi veliki. nisi ni mali, dobar si, tu si negde. al tanka je granica, a na vrhu nikad nije gužva

u tome ti je i razlika između kkp i fkp......pa i percepcije istih i očekivanja

Edited by Ted
Posted
7 minutes ago, Ted said:

Željko nije zamalo pobedio u 9 finala, nego gotovo u svakom u kom je učestvovao :D

Oh Yeah Reaction GIF by NBA

Posted (edited)

Dižeš stvari na neki imaginaran nivo, "veliki", "mali" i slično. Pričamo o konkretnim sezonama i da li su uspešne ili neuspešne. Ti si rekao da su ove tri godine neuspešne a ja zašto je druga izuzetno uspešna.

To što 92. nije bilo zamalo i što Željko ima 9 EL - ne znači da druga sezona nije jako uspešna, ako se uzme sve u obzir. Veliki klub, srednji klub i ostalo - potpuno je nebitno u tom trenutku, te  2023. godine.

Kakva je istorija Foresta - velika. Kakva je istorija Zvezde - velika.

To ne znači da neko zamalo polufinale LŠ Foresta i četvrfinale LŠ Zvezde ne bi bilo epski uspeh, bez obzira što su ranije osvajali.

Edited by Milošica
Posted

Od Dujanovog final4 nas nije bilo nigde u Evropi, 10 godina ili ne postojimo ili igramo Evrokup i to dosta bedno. I sad se okrenula priča i odmah smo u fazonu ili trofej ili ništa. Pa polako, ne ide to tako.

Mi smo tim za sredinu EL, i finansijski i organizaciono. Zvezda isto. Tu negde je realno i da nam se kotiraju rezultati.

• +1 4
Posted
2 hours ago, ToniAdams said:

IMG_20241103_163754.jpg

ne vidim to kod mene

Posted (edited)
2 minutes ago, goofs said:

Od Dujanovog final4 nas nije bilo nigde u Evropi

Zamisli to tek - zamalo finale Evrolige. Ali jbg, zamalo, zar ne.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Zamisli to tek - zamalo finale Evrolige. Ali jbg, zamalo.

Nismo bili dovoljno veliki..

• +1 1
Posted

nebitno ljudi, uživajte.......stvarno mi nije namera da vam kvarim zadovoljstvo

to što ga ja ne pronalazim isključivo je moj problem

over and out

• Vojvodo,serdare 1