ZokiAsov Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 4 minutes ago, goofs said: ^^ Ta utakmica je kiks koja nas, zbog sistema takmičenja, izbacuje iz istog ranije nego smo očekivali. Jel bilo očekivano da osvojimo EK, sa Dangubom, Radetom i Albancem u rotaciji? Sumnjam. Ja sam ocekivao, mozda to nije bilo realno ne kazem, ali euforija kod dolaska Zeljka, pa odmah za njim Pantera i Ledeja je meni tad bila dovoljna. Onda kad pogledas konkurenciju, ta bursa sa endrusom, holandom i nidamom je igrala finale i izgubila od virtusa koji je po imenima mozda bio za nijansu jaci od nas mozda. 1
theanswer Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) Inače je Balša ovog leta bio na korak od Bešiktaša, tako da smo bili na korak da promenimo apsolutno svakog igrača u timu. Edited November 3, 2024 by theanswer 1
*edited by mod Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 1 hour ago, Ted said: nemoguće da su Oly i Split dan za danom
arheolog1981 Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) 1 hour ago, Ted said: nemoguće da su Oly i Split dan za danom Ovo je pravi raspored... 5:4 ako ovako nastavimo igrati i to jer su 3 utakmice protiv Aba jada i jedna protiv Dubaija Edited November 3, 2024 by arheolog1981
MiddleClass Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 2 hours ago, Milošica said: Zamisli da budemo drugi u fudbalskoj ligi i zamalo prvi. To bi bio ogroman uspeh, a ne verujem da bi razmišljao kao u ovom primeru koji sam izdvojio. Nije ti dobro poredjenje. Zamisli da budete sesti u fudbalskoj ligi i zamalo u prva 4.
Milošica Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 3 minutes ago, MiddleClass said: Nije ti dobro poredjenje. Zamisli da budete sesti u fudbalskoj ligi i zamalo u prva 4. Ted bi i tad bio zadovoljan 1
Milošica Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) Taster? Ko je taster? Edited November 3, 2024 by Milošica 4
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 56 minutes ago, uini said: ako jesmo, koji taster pritiskamo gore 1
Eleniko Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 4 hours ago, goofs said: ^^ Ta utakmica je kiks koja nas, zbog sistema takmičenja, izbacuje iz istog ranije nego smo očekivali. Jel bilo očekivano da osvojimo EK, sa Dangubom, Radetom i Albancem u rotaciji? Sumnjam. Ko je sad pa Albanac??
ToniAdams Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 1 hour ago, uini said: ako jesmo, koji taster pritiskamo 2
smooth.Op Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 5 hours ago, Ted said: nemoguće da su Oly i Split dan za danom Moguće, zato što je naredne sedmice duplo kolo u EL.
*edited by mod Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 33 minutes ago, Eleniko said: Ko je sad pa Albanac?? Crni Albanac Dalas kao i vas crni Bugarin Kodi. 1
Recommended Posts