Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

4 minutes ago, goofs said:

^^ Ta utakmica je kiks koja nas, zbog sistema takmičenja, izbacuje iz istog ranije nego smo očekivali. Jel bilo očekivano da osvojimo EK, sa Dangubom, Radetom i Albancem u rotaciji? Sumnjam. 

Ja sam ocekivao, mozda to nije bilo realno ne kazem, ali euforija kod dolaska Zeljka, pa odmah za njim Pantera i Ledeja je meni tad bila dovoljna. Onda kad pogledas konkurenciju, ta bursa sa endrusom, holandom i nidamom je igrala finale i izgubila od virtusa koji je po imenima mozda bio za nijansu jaci od nas mozda. 

Inače je Balša ovog leta bio na korak od Bešiktaša, tako da smo bili na korak da promenimo apsolutno svakog igrača u timu. 

Edited by theanswer

1 hour ago, Ted said:

nemoguće da su Oly i Split dan za danom

IMG-e13a6beaa47b5a834e412fc39c0ca052-V.jpg

1 hour ago, Ted said:

Ovo je pravi raspored...

5:4 ako ovako nastavimo igrati i to jer su 3 utakmice protiv Aba jada i jedna protiv Dubaija 

Screenshot_2024-11-03-13-22-53-821_com.instagram.android-edit.jpg

Edited by arheolog1981

2 hours ago, Milošica said:

Zamisli da budemo drugi u fudbalskoj ligi i zamalo prvi. To bi bio ogroman uspeh, a ne verujem da bi razmišljao kao u ovom primeru koji sam izdvojio.

Nije ti dobro poredjenje. Zamisli da budete sesti u fudbalskoj ligi i zamalo u prva 4. :fantom:

3 minutes ago, MiddleClass said:

Nije ti dobro poredjenje. Zamisli da budete sesti u fudbalskoj ligi i zamalo u prva 4. :fantom:

Ted bi i tad bio zadovoljan :fantom:

Da li ste za ostanak Washingtona?

ako jesmo, koji taster pritiskamo

Taster? Ko je taster?Panic Omg GIF

Edited by Milošica

Zavrtelo mi se u glavi..

56 minutes ago, uini said:

gore

4 hours ago, goofs said:

^^ Ta utakmica je kiks koja nas, zbog sistema takmičenja, izbacuje iz istog ranije nego smo očekivali. Jel bilo očekivano da osvojimo EK, sa Dangubom, Radetom i Albancem u rotaciji? Sumnjam. 

Ko je sad pa Albanac??

1 hour ago, uini said:

IMG_20241103_163754.jpg

5 hours ago, Ted said:

Moguće, zato što je naredne sedmice duplo kolo u EL. 

33 minutes ago, Eleniko said:

Ko je sad pa Albanac??

Crni Albanac Dalas kao i vas crni Bugarin Kodi.