Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Igrali smo kao da smo peške došli do Istanbula.

Subjektivni osećaj je kao kada npr Split dodje u Arenu, pa ih odradimo rutinski a ni oni se ne koprcaju puno.

• +1 3
Posted

Željko, vraćaj svog prvog centra u tim pa koliko košta neka košta. Jebote dejvis i kaminski.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
4 hours ago, Kreator said:

Željko, vraćaj svog prvog centra u tim pa koliko košta neka košta. Jebote dejvis i kaminski.

Ono što je za sad bar neverovatno je to da je Kaminski i onakav bio bolji od Dejvisa. 

• +1 4
Posted

Nije sramota izgubiti od fenjera tamo, realno to je bio upisan poraz iako sam se ja potajno nadao da mozemo da ih na neku foru drknemo. Cak ni monako nije fejl iako je kuci. Dobra je to ekipa, ne moze niko da garantuje da ce ih dobiti pa ni mi. Virtus jeste bio podbacaj, splet nesrecnih okolnosti, ali to se moralo dobiti. Ipak ono sto najvise brine je sto smo juce podsetili na gostovanja iz prosle sezone. Neki tuzni pogled kod igraca, sveopsta mlitavost i bezidejnost ko god da udje (dobro osim pokua, on je bio odlucan) tacno da smo igrali do jutros ne bi ih ispod 10 spustili. Prvi put se osetio onaj jadni vajb iz prosle sezone kad gace same spadaju kako se udje u avion. To se od ove ekipe koja je sastavljana da bude fajterska i bori se do kraja, nisam nadao. 

Dejvis je vec apsolvirana prica, vece djubre nije preslo prag partizana. Tajrik je lozana koja moze da ode i na jednu i na drugu stranu. Zbog faulova i tragicnog dejvisa cesce na lose. Cetvroke su nam bonga i poku. Unutrasnju igru nemamo, napad pati kada organizuje ife, i ako nam trojke nisu na 45 posto kao u prvih par tekmi teska prica...

• +1 7
Posted

Jebiga sjebo nas Mirotić

• +1 1
  • Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Eto sad ni Bonga ni Poku ne valjaju :fantom:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Ako izuzmemo Washa i Majka, meni je glavni problem za sada defanziva trojke Karlik - Braun - Dejvis. Sve to posle povlači i nesigurniji napad. Često su oni statistički dobri u napadu, ali statistika mnogo toga maskira. Sa ostatkom ekipe nikakav problem nemam, mnogi su naterani da iskaču van projektovanih uloga.

Željko je naravno prvi krivac, kao što će biti najzaslužniji kad mlin krene da mleje.

Edited by Milošica
  • +1 2
Posted

Mišo Kovač muzika u pozadini

• Haha 1
Posted

samo oliver dragojević i oprosti mi pape

”oprosti mi pape ća san druge sluša

ja san pape isti, jer san život kuša”

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
57 minutes ago, Milošica said:

Ako izuzmemo Washa i Majka, meni je glavni problem za sada defanziva trojke Karlik - Braun - Dejvis. Sve to posle povlači i nesigurniji napad. Često su oni statistički dobri u napadu, ali statistika mnogo toga maskira. Sa ostatkom ekipe nikakav problem nemam, mnogi su naterani da iskaču van projektovanih uloga.

Željko je naravno prvi krivac, kao što će biti najzaslužniji kad mlin krene da mleje.

Posle Dejvisa za sada najvise razocarao Braun. Mozda se jos trazi ali i napad i odbrana su mu kriticni. Odbranu igra na mahove a u napadu je iskljucen iz timske igre, ili se odlucuje na prodor ili ceka da opali trojku... 

Karlika dobro brane, cesto mu idu ispod bloka jer znaju da ne sutira toliko cesto za tri a i  nije neki pogadjac odatle

Posted

ali @ZokiAsov, je kao neka slika & prilika srbskog razumevanja sporta: volim ga, tako da je izvesno da se razumem u svaki, pa cu ponufiti dve od tri stavke kojima baratam.

Posted
24 minutes ago, uini said:

ali @ZokiAsov, je kao neka slika & prilika srbskog razumevanja sporta: volim ga, tako da je izvesno da se razumem u svaki, pa cu ponufiti dve od tri stavke kojima baratam.

Post ti je baš onako jadan. 

Ovo je forum. Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje. Nije pismeni iz matematike pa da gledamo i rugamo se nekome ko je dobio keca ili dvojku. Ja sam siguran da ti znaš mnogo više o košarci i od mene i od Zokija. Samo to te ne opravdava da pišeš podcenjivački o drugim forumašima rugajući se njihovom znanju. Nije(nismo) slep(i) vidi da ovo baš i ne ide kako treba tako da je njegova opservacija za mene a verujem i većinu nas ovde apsolutno značajna i rado ćemo pročitati i složiti se/ne složiti, odnosno  diskutovati.

Posted
43 minutes ago, uini said:

8 minutes ago, Kreator said:

Post ti je baš onako jadan. 

Ovo je forum. Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje. Nije pismeni iz matematike pa da gledamo i rugamo se nekome ko je dobio keca ili dvojku. Ja sam siguran da ti znaš mnogo više o košarci i od mene i od Zokija. Samo to te ne opravdava da pišeš podcenjivački o drugim forumašima rugajući se njihovom znanju. Nije(nismo) slep(i) vidi da ovo baš i ne ide kako treba tako da je njegova opservacija za mene a verujem i većinu nas ovde apsolutno značajna i rado ćemo pročitati i složiti se/ne složiti, odnosno  diskutovati.

Pusti uinija meni je on simpatican osim kad krene da stancuje post po minuti ko da radi na satnicu. Tad je dosadan. Covek je sebe proglasio za eksperta, vidim da ima jos par ljudi koju ga smatraju strucnim i to je ok.

Voli da sa visine komentarise druge forumase i utakmice koje nije gledao ali to je deo njegovog sarma

• +1 3