garmonbozia Posted November 1 Posted November 1 Just now, Jimmy Kowalski said: Nilikina jedini zasluzio da udje u avion. Ekonomska klasa naravno.. I da pomaže stjuardesama da podele mini plazmice 1 1
J-♣ Posted November 1 Posted November 1 Bogami, sad će Šarunas da tera ove svoje da se vraćaju gsp-om kući.
Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 Duane sutira bacanja za nas kod tehnicke. Jel se to neko zajebava!? 1
ToniAdams Posted November 1 Posted November 1 Dobra selekcija, utego Žoc, sjebale nas sudije jebiga. 4 1
kralj Posted November 1 Posted November 1 38 minutes ago, Ted said: što reče Kežman kad smo igrali protiv Argentine valjda......bili smo dobri prvih 6 minuta možda budemo dobri i u poslednjih 6, pa da se stiže ovo Govedarica je rekao da je danas u fudbalu teško dati gol i protiv 11 čunjeva na treningu. 1 1
Choda Posted November 1 Posted November 1 Just now, lord_s said: Mlin mleje zivce navijaca. Meni je ova sezona laganica u poredjenju sa proslom. 1
Ted Posted November 1 Posted November 1 5 minutes ago, kralj said: Govedarica je rekao da je danas u fudbalu teško dati gol i protiv 11 čunjeva na treningu. Ilija Petković......ne mogu da obećam da ćemo biti šampioni ali mogu da nećemo
ZokiAsov Posted November 1 Posted November 1 Boli ova nemoc ali ne treba sad biti defetista. Ima jos mnogo da se igra, nije sve izgubljeno. Ali da ne bi bilo gore nego prosle sezone neki rezovi moraju da se prave. Jos veceras treba otpustiti dejvisa, brauna i zelimira... 5
Midžeta Posted November 1 Author Posted November 1 Kad sam ja bila u hali imali smo sansu da pobedimo makar, so theres that 1 1 1
Recommended Posts