garmonbozia Posted November 1 Posted November 1 Just now, copkillah said: Dejvis bi mi se posle ove lopte koju su mu uzeli iz ruku vraćao autobusom za Bgd. ne bi se meni ni vraćao 1
copkillah Posted November 1 Posted November 1 Just now, garmonbozia said: ne bi se meni ni vraćao Dobar sam čovek, da se spakuje i pozdravi sa saigračima. 1
ZokiAsov Posted November 1 Posted November 1 Mislim da reziser nesto zeli da nam nesto poruci ovim dugim krupnim kadrom zokija savica 1
Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 Duan pripali trojku u 5 sekundi. Vracao bi mi se peske kuci iz Istanbula..
Kreator Posted November 1 Posted November 1 7 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Mislim da ce Dejvis da se penzionise dogodine. Ovo je bas (Kaminski) tuzno kretanje, kondicija, motorika kako odmice tekma.. Mogao bi i Željko. I da preuzme kormilo da napokon uzmemo i tu famoznu B licencu. 1
Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 Mike promasio oba bacanja. Vracao bi mi se peske kuci iz Istanbula..
garmonbozia Posted November 1 Posted November 1 (edited) Meni se niko ne bi vraćao. Terao bih ih dve nedelje da ostanu da prave kebabe u Istanbulu, a za to vreme neka igra Balšone. Edited November 1 by garmonbozia
Ted Posted November 1 Posted November 1 sledeće sezone da probamo sve suprotno.......niko da ne ode osim Balše, a ceo stručni štab i predsednik nov i ceo nov Savić 1
ZokiAsov Posted November 1 Posted November 1 Petrusev igra za nas... jebem ti vinjak ko ga izmisli. I njega peske 4
Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, garmonbozia said: Meni se niko ne bi vraćao. Terao bih ih dve nedelje da ostanu da prave kebabe u Istanbulu, a za to vreme neka igra Balšone. Nilikina jedini zasluzio da udje u avion. Ekonomska klasa naravno.. 1
Recommended Posts