garmonbozia Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, copkillah said: Dejvis bi mi se posle ove lopte koju su mu uzeli iz ruku vraćao autobusom za Bgd. ne bi se meni ni vraćao 1
copkillah Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Just now, garmonbozia said: ne bi se meni ni vraćao Dobar sam čovek, da se spakuje i pozdravi sa saigračima. 1
ZokiAsov Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Mislim da reziser nesto zeli da nam nesto poruci ovim dugim krupnim kadrom zokija savica 1
Jimmy Kowalski Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Duan pripali trojku u 5 sekundi. Vracao bi mi se peske kuci iz Istanbula..
Kreator Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 7 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Mislim da ce Dejvis da se penzionise dogodine. Ovo je bas (Kaminski) tuzno kretanje, kondicija, motorika kako odmice tekma.. Mogao bi i Željko. I da preuzme kormilo da napokon uzmemo i tu famoznu B licencu. 1
Jimmy Kowalski Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Mike promasio oba bacanja. Vracao bi mi se peske kuci iz Istanbula..
garmonbozia Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) Meni se niko ne bi vraćao. Terao bih ih dve nedelje da ostanu da prave kebabe u Istanbulu, a za to vreme neka igra Balšone. Edited November 1, 2024 by garmonbozia
Ted Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 sledeće sezone da probamo sve suprotno.......niko da ne ode osim Balše, a ceo stručni štab i predsednik nov i ceo nov Savić 1
ZokiAsov Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Petrusev igra za nas... jebem ti vinjak ko ga izmisli. I njega peske 4
Jimmy Kowalski Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 1 minute ago, garmonbozia said: Meni se niko ne bi vraćao. Terao bih ih dve nedelje da ostanu da prave kebabe u Istanbulu, a za to vreme neka igra Balšone. Nilikina jedini zasluzio da udje u avion. Ekonomska klasa naravno.. 1
Recommended Posts