November 1, 2024Nov 1 17 minutes ago, garmonbozia said: Evo i nas sad jebe Litvanac. Jebe nas ko stigne.
November 1, 2024Nov 1 3 minutes ago, Lord Stef said: Nisam u prilici da gledam, ovih njihovih 10/16 za 3, jel' ih sere ili igramo odbranu "sutni nisi najgori"? Bar pola je bilo preko ruke.
November 1, 2024Nov 1 8 minutes ago, mozzer said: Moj prvi i poslednji post na ovoj temi u ovoj sezoni. Ovo je ubedljivo najslabiji, osim Albe, tim u Evroligi - igracki, finansijski, u svakom smislu. Bilo koje mesto osim poslednja 2 su uspeh za ovaj tim. Zasto je ovakav budzet i tim ne znam. Slag na torti je tzv.kapiten. Dakle moja prognoza: 17.mesto, u skladu sa ulozenim. pokaj se neverniče
November 1, 2024Nov 1 8 minutes ago, mozzer said: Moj prvi i poslednji post na ovoj temi u ovoj sezoni. Ovo je ubedljivo najslabiji, osim Albe, tim u Evroligi - igracki, finansijski, u svakom smislu. Bilo koje mesto osim poslednja 2 su uspeh za ovaj tim. Zasto je ovakav budzet i tim ne znam. Slag na torti je tzv.kapiten. Dakle moja prognoza: 17.mesto, u skladu sa ulozenim. Finansijski je negde na polovini lige. Kvalitetom negde između 11 i 16 mesta po slobodnoj proceni. Ako se napokon dovede prva 4 i prva 5 onda već možemo o nečemu da pričamo. Sa ovim 4 i 5 možemo da se slikamo za ličnu kartu.
November 1, 2024Nov 1 Just now, Lord Stef said: Ok, onda postoji taaaaaanka nada da ce u drugom sutirati 1 od 15 Onda ce imati ofanzivne skokove. Bolje neka nastave ovako da sutiraju..
November 1, 2024Nov 1 Livescore mi kaze da su ubacili dve u prva dva napada tako da moja strategija otpada
November 1, 2024Nov 1 A el možemo na polusezoni da promenimo sve igrače? Da oborimo i taj rekord.. Balša da ostane ofc
November 1, 2024Nov 1 1 minute ago, arheolog1981 said: 70% za tri. I šta da radiš protiv toga? A ima i ono, igraš koliko ti protivnik dozvoli
November 1, 2024Nov 1 Ok imam novu random statistiku,Tajrik promasio kucanje, do sad smo izgubili ave utakmice kad je promasio bar jedno.