Kreator Posted November 1 Posted November 1 17 minutes ago, garmonbozia said: Evo i nas sad jebe Litvanac. Jebe nas ko stigne. 1
Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 3 minutes ago, Lord Stef said: Nisam u prilici da gledam, ovih njihovih 10/16 za 3, jel' ih sere ili igramo odbranu "sutni nisi najgori"? Bar pola je bilo preko ruke. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted November 1 Posted November 1 8 minutes ago, mozzer said: Moj prvi i poslednji post na ovoj temi u ovoj sezoni. Ovo je ubedljivo najslabiji, osim Albe, tim u Evroligi - igracki, finansijski, u svakom smislu. Bilo koje mesto osim poslednja 2 su uspeh za ovaj tim. Zasto je ovakav budzet i tim ne znam. Slag na torti je tzv.kapiten. Dakle moja prognoza: 17.mesto, u skladu sa ulozenim. pokaj se neverniče 1 1
Kreator Posted November 1 Posted November 1 8 minutes ago, mozzer said: Moj prvi i poslednji post na ovoj temi u ovoj sezoni. Ovo je ubedljivo najslabiji, osim Albe, tim u Evroligi - igracki, finansijski, u svakom smislu. Bilo koje mesto osim poslednja 2 su uspeh za ovaj tim. Zasto je ovakav budzet i tim ne znam. Slag na torti je tzv.kapiten. Dakle moja prognoza: 17.mesto, u skladu sa ulozenim. Finansijski je negde na polovini lige. Kvalitetom negde između 11 i 16 mesta po slobodnoj proceni. Ako se napokon dovede prva 4 i prva 5 onda već možemo o nečemu da pričamo. Sa ovim 4 i 5 možemo da se slikamo za ličnu kartu.
Lord Stef Posted November 1 Posted November 1 Ok, onda postoji taaaaaanka nada da ce u drugom sutirati 1 od 15
Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 Just now, Lord Stef said: Ok, onda postoji taaaaaanka nada da ce u drugom sutirati 1 od 15 Onda ce imati ofanzivne skokove. Bolje neka nastave ovako da sutiraju.. 1
Lord Stef Posted November 1 Posted November 1 Livescore mi kaze da su ubacili dve u prva dva napada tako da moja strategija otpada 1
ubibobi Posted November 1 Posted November 1 A el možemo na polusezoni da promenimo sve igrače? Da oborimo i taj rekord.. Balša da ostane ofc 1 1
ubibobi Posted November 1 Posted November 1 1 minute ago, arheolog1981 said: 70% za tri. I šta da radiš protiv toga? A ima i ono, igraš koliko ti protivnik dozvoli 1
garmonbozia Posted November 1 Posted November 1 tek su se okupili igrači, treba imati razumevanja, biće bolje u avgustu
Choda Posted November 1 Posted November 1 Ok imam novu random statistiku,Tajrik promasio kucanje, do sad smo izgubili ave utakmice kad je promasio bar jedno.
Recommended Posts