Jimmy Kowalski Posted November 1 Posted November 1 Kao protiv Virtusa, imamo vise izgubljenih od asistencija.. 1
lord_s Posted November 1 Posted November 1 Da se tesimo da ne mogu ovakav procenat za 3 da ponove u drugom poluvremenu I onda ce nas svejedno ugaziti jer mi izgleda nas nivo ne mozemo da podignemo da ga jebes nikako 1
J-♣ Posted November 1 Posted November 1 I ovde suđenje aljkavo, spore odluke, promene odluku, sude nam "domaćinski" kada Fener ima 12 poena.
J-♣ Posted November 1 Posted November 1 Dejvis se nešto popravio, protiv Monaka na svaki dobar potez sledi useravanje, večeras do sada ima dva useravanja na tri dobra poteza.
kralj Posted November 1 Posted November 1 Čini mi se da se Žoc malo precenio sa selekcijom. Uistinu je u poslednja dva kluba, ova dva na terenu, uspevao da izgradi spektakularnu napadačku igru, ali ovi igrači plašim se da nisu materijal da se ukomponuju u nešto slično, pa će insistiranje na def potencijalu davati često ovakve borbe sa životom u napadu. 2
mozzer Posted November 1 Posted November 1 Moj prvi i poslednji post na ovoj temi u ovoj sezoni. Ovo je ubedljivo najslabiji, osim Albe, tim u Evroligi - igracki, finansijski, u svakom smislu. Bilo koje mesto osim poslednja 2 su uspeh za ovaj tim. Zasto je ovakav budzet i tim ne znam. Slag na torti je tzv.kapiten. Dakle moja prognoza: 17.mesto, u skladu sa ulozenim. 1 3
Lord Stef Posted November 1 Posted November 1 Nisam u prilici da gledam, ovih njihovih 10/16 za 3, jel' ih sere ili igramo odbranu "sutni nisi najgori"?
Recommended Posts