Jimmy Kowalski Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Kao protiv Virtusa, imamo vise izgubljenih od asistencija.. 1
Midžeta Posted November 1, 2024 Author Posted November 1, 2024 Ja nisam u Ulker areni tako da nema brige 1
lord_s Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Da se tesimo da ne mogu ovakav procenat za 3 da ponove u drugom poluvremenu I onda ce nas svejedno ugaziti jer mi izgleda nas nivo ne mozemo da podignemo da ga jebes nikako 1
J-♣ Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 I ovde suđenje aljkavo, spore odluke, promene odluku, sude nam "domaćinski" kada Fener ima 12 poena.
J-♣ Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Dejvis se nešto popravio, protiv Monaka na svaki dobar potez sledi useravanje, večeras do sada ima dva useravanja na tri dobra poteza.
harper lee Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Dejvis hita ka dabl-dablu, poeni i izgubljene lopte.
kralj Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Čini mi se da se Žoc malo precenio sa selekcijom. Uistinu je u poslednja dva kluba, ova dva na terenu, uspevao da izgradi spektakularnu napadačku igru, ali ovi igrači plašim se da nisu materijal da se ukomponuju u nešto slično, pa će insistiranje na def potencijalu davati često ovakve borbe sa životom u napadu. 2
mozzer Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Moj prvi i poslednji post na ovoj temi u ovoj sezoni. Ovo je ubedljivo najslabiji, osim Albe, tim u Evroligi - igracki, finansijski, u svakom smislu. Bilo koje mesto osim poslednja 2 su uspeh za ovaj tim. Zasto je ovakav budzet i tim ne znam. Slag na torti je tzv.kapiten. Dakle moja prognoza: 17.mesto, u skladu sa ulozenim. 1 3
Lord Stef Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Nisam u prilici da gledam, ovih njihovih 10/16 za 3, jel' ih sere ili igramo odbranu "sutni nisi najgori"?
Recommended Posts