Ted Posted October 31 Posted October 31 pa treba licenca da se dobije......glupo je da vičeš lopovi primite me u svoje redove
ToniAdams Posted October 31 Posted October 31 Jel možemo u teoriji da tražimo da nam više ova trojica nikad ne sude?
Popular Post shimpu Posted October 31 Popular Post Posted October 31 Nas je najvise poremetila Boltauzerova kradja parfema. Otkad se to desilo mucimo se nadjemo najadekvatniju trojku. Mozda Lamonika, Hordov i Pukl 1 11
nahbar Posted October 31 Posted October 31 32 minutes ago, shimpu said: Nas je najvise poremetila Boltauzerova kradja parfema. Otkad se to desilo mucimo se nadjemo najadekvatniju trojku. Mozda Lamonika, Hordov i Pukl Saso je nas
Milošica Posted October 31 Posted October 31 44 minutes ago, Ted said: pa treba licenca da se dobije......glupo je da vičeš lopovi primite me u svoje redove Makar imamo licencu da uopšte igramo bilo šta.
Milošica Posted October 31 Posted October 31 U pravu je Hele. Što ne znači da Rada nije sramotna. Jasno je šta su objektivna pitanja a šta je konstantno trovanje.
Ted Posted October 31 Posted October 31 kzš sam pratio redovno dok je Dule bio trener. umelo je tu da bude spektakularnih momenata. sećam se nekog gostovanja, valjda u EL, kad je na kzš posle tekme poredio sudije sa sudijama Haškog tribunala . mada je on ulazio klizeći sudijama i imao takav stil. ovo što radi Željko je aristokratija, odnosno smor. mada čitam da je juče dobio tehničku, ako jeste to mu je verovatno prva za četiri godine
Nebojsa Posted October 31 Posted October 31 1 hour ago, Milošica said: Što ne znači da Rada nije sramotna. Jasno je šta su objektivna pitanja a šta je konstantno trovanje. rada je poput brata debilka blizanca joj rajka - samo ogranicena, sk ili ko je/ih vec salje na nase/ostale kzs je sramotan.
Son_of_a_gun Posted October 31 Posted October 31 Nije ona uopšte debilna, ona je tu po zadatku. Što se utakmice tiče, prošle godine smo pričali samo nek se bore pa nek i izgube. Sad kad se bore ni to nije dovoljno. Šta znam, liga je baš izjednačena, mi moramo pre svega da držimo koncentraciju, da nam ne ispadaju lopte, da ne preskačemo šuteve, da ne mašimo zicere i kucanja, to su te sitnice koje donose prevagu a koje se mogu eliminisati vrlo lako. Ova ekipa nema neki plafon da ode do kraja ali, isto tako, neće se ni protiv nas niko naigrati. I taj plafon ne zavisi toliko od ovih igrača koje gledamo jer su oni tu negdje na maksimumu nego od ovih koje čekamo, prije svega Majk i Dujan. Što ih prije uvedemo u legitimnu rotaciju to bolje. Elem, spremite živce, trebaće vam. 4 1
Jimmy Kowalski Posted October 31 Posted October 31 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Što se utakmice tiče, prošle godine smo pričali samo nek se bore pa nek i izgube. Sad kad se bore ni to nije dovoljno. Za mene jeste, uvek bilo i bice. Pa neka izgubimo i 100 neizvesnih zavrsnica zaredom, rec kritike necu reci, dokle god postoji zelja i borba. I razumem kad se covek iznervira tokom same utakmice zbog promasenih otvorenih trojki, polaganja/zakucavanja, izgubljene lopte, ali posle utakmice kad se slegnu frst impresns, kod mene opet preovladjuje pozitivan vajb oko ove ekipe bez obzira na 2-4 skor. Niko nas u ta 4 poraza nije nadigrao i razvalio, dva poraza kod kuce su lako mogle da budu pobede da je Frank pogodio tricu ili Iffe imao 2+1 kad mu je lopta iscurela iz obruca ili juce da je Bonga dao sa svoje omiljene pozicije ili da je iskontrolisao loptu posle skoka, itd. Jasno je da je frustrirajuce za svakoga kada ispada da vecito 1-2 lopte odluce u korist protivnika, ali to je sport i tanka linija izmedju uspeha i neuspeha. Cinjenica da smo uspeli da kontrolisemo skok protiv ekipe koja je u tom segmentu mnogo bolja od nas itekako raduje. To ne znaci da smo preko noci postali skakacka masina, ali znaci da realno mozemo mnogo bolje nego sto je izgledalo u prethodnim kolima (sinoc su nase 4 i 5 pokupile 30 skokova). Druga stvar, na pocetku sezone odmah su se pojavili komentari kako se nista nije promenilo u odnosu na proslu u smislu da smo i dalje u vrhu sto se tice napada i na dnu sto se tice odbrane. E pa vise nije tako, trenutno smo 7. sto se tice napada i 11. sto se tice odbrane. Cilj i jeste da budemo dobro izbalansirana ekipa. Juce nam je recimo sigurno falio Frank za odbranu, ali nismo zbog toga izgubili.. 9
Recommended Posts