Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

imao je smarač dragutin zanimljivu tezu o suđenju i beogradu

da sudije u želji da pokažu da ne podležu pritisku one pola pola odluke daju gostima

• +1 2
Posted

Pasivno-agresivni muftija :fantom:

• Wub 1
  • Haha 5
Posted
22 minutes ago, johan nagel said:

Не знам да ли си чуо да је Миџи била на текми

Ucinilo mi se da sam je video iza Ostoye..

pussycat-tweety.gif

• Haha 1
Posted

Е то је она, бројала му је кедле на темену

• Haha 3
Posted

Inace, vrlo slaba 2/4. Valjda cemo se trgnuti u drugom poluvremenu..

Posted (edited)
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Inace, vrlo slaba 2/4. Valjda cemo se trgnuti u drugom poluvremenu..

Vanja će da se probudi u napadu, to osećam. Videćemo za ostale.

Edited by Milošica
Posted (edited)
47 minutes ago, April said:

I molio bih prisutno grobarstvo da ne kenja po Balši, bar dok Rambo ne prestane da nas pljačka. 

Šta više, staviti Balšu umesto Dejvisa u evroligu a tog matorog magarca koji neće da se cima u ABA liga mečeve. Mislim da je Balša po statistici defanzivno bolji od penzionera Dejvisa (dobro, igrao je pretežno u Aba ligi ali svejedno). 

Edited by Kreator
  • +1 1
Posted

i ja sam vanja , to je jedino sto pristojan grobar treba da kaze u  ovom potresnom trenutku. jebacemo kevu svima do kraja.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, Papovac said:

i ja sam vanja , to je jedino sto pristojan grobar treba da kaze u  ovom potresnom trenutku. jebacemo kevu svima do kraja.

Vanja je igrao vrhunsku odbranu, vrhunsku.

To ne menja činjenicu da je bio katastrofalan u napadu, ali ni to da je naš brat.

• +1 2
Posted (edited)

Baš smo tanki sa centrima (4 i 5) a prenatrpani bekovima. I Tajrik nije baš zlato u odbrani, ispada često, spor je. Treba nam ko leba i dobra petica i četvorka. Moramo Bongu (koji je btw bio sjajan večeras) vratiti na 3 dolaskom ozbiljne, prve četvorke. Ali kako sad naći igrača i na 4 i na 5 kad je tržište pusto. Eto da vratimo ludog Kabokla, hranili bi ga loptama sigurno.

Edited by Kreator
Posted

Dobro je što je smo šutnuli ledeja iz crno bele familije, videlo se da je poslednjih nekoliko tekmi odigrao bez motiva :fantom:

Posted

Novinari su pizdurine koji ne smeju da pitaju Žoca je li baš neophodno podizati formu Vanji i Robinsu na utakmicama Evrolige i zašto malo ne gule ABA dok se ne vrate u balans

• +1 1
  • -1 1
Posted

Rada ima najveća muda. Sinoć postavlja 3 pitanja dok je Žoc na ivici nerava. Tek na trećem je ispizdeo

• +1 1
Posted

kapiram da je bio neki neuki zakljucak, formulisan bahato kao pitanje, tzv rajkov&radin specijal

ja bih voleo da se za tako nesto automatski iskljucuju novinari sa konfe, kao drugi flagrant

• +1 1
  • Haha 2
Posted
7 hours ago, Milošica said:

Vanja je igrao vrhunsku odbranu...

ne samo sinoc, igra je na svakom mecu - ne secam se ijedne situacije da mu je visi igrac posle preuzimanja napravio prednost. muski se pobio sa svakim ispod kosa.

fizicki deluje spremniji nego ikad - sajla, a pritom igra s puno volje - ne sumnjam da ce nam vratiti za ono ispadanje lopte pri kucanju - nas brat ❤

• +1 3