johan nagel Posted October 30 Posted October 30 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nisam mogao da gledam prenos, pa sad pustio. Kakvo zakucavanje Tajrika za 4:0. Bice ovo dobra utakmica.. Не знам да ли си чуо да је Миџи била на текми 1
Ratamahatta Posted October 30 Posted October 30 Zelimir se prekvalifikovao s kosarke na content marketing 1 3
Milošica Posted October 30 Posted October 30 Just now, Eleniko said: Moguće da se tako zove, ne znam Imam nekoliko opcija kako se možda zoveš, ali to je već totalni off 1
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 Dobro evo necu vise nista da pisem, da Kums ne zažali totalno sto mi je ucinio 1
Vasilij Zajcev Posted October 30 Posted October 30 3 minutes ago, Milošica said: u ozbiljnom razmatranju Možda je u ovome ključ, preozbiljno razmatramo...šta reče Obradović, "pogledali smo barem 80 igrača". Svaki bar po 2h. To je 160h gledanja. Plus pet pomoćnika, to je skoro 1000h gledanja snimaka, tj. 42 dana bez spavanja ili odmora. Pa onda uslede, kako reče, pozivi frizeru, komšiji...da se raspitamo kakav je čovek.. Jebem mu mater, ovaj Dejvis mora biti najbolji čovek na svetu, koga posebno obožavaju frizeri. 4
Vasilij Zajcev Posted October 30 Posted October 30 9 minutes ago, Eleniko said: Jel kakio, jel piškio? La. Kakila i piškila, ovo drugo više puta. 1
johan nagel Posted October 30 Posted October 30 2 minutes ago, garmonbozia said: je l' video neko midžetu na utakmici Ја сам видео пар кандидаткиња али ниједна није зурила у фон нон-стоп тако да отпадају Spoiler Шалим се Миџи нема љутиш 2
Ted Posted October 30 Posted October 30 (edited) 10 minutes ago, Midžeta said: Dobro evo necu vise nista da pisem, da Kums ne zažali totalno sto mi je ucinio ma piši slobodno.....i dođi na fudbal. tamo nije fensi, uglavnom se sirotinja i proleterijat okuplja, bučno je, dosta se peva i psuje, stolice u prljave......sve u svemu extra je a nema ni rezultatskog pritiska. ako ličiš na dete možeš da se umuvaš na teren posle tekme i da se slikaš sa Nathom Edited October 30 by Ted 1
ToniAdams Posted October 30 Posted October 30 5 minutes ago, garmonbozia said: je l' video neko midžetu na utakmici Šta, jel bila? 1
garmonbozia Posted October 30 Posted October 30 Just now, ToniAdams said: Šta, jel bila? po novinama pišu da je čak stavila papir pre nego što je zgazila na stolicu 3
theanswer Posted October 30 Posted October 30 Bukvalno je stajala pored mog drugara, nemoguće da ga nije videla
Milošica Posted October 30 Posted October 30 (edited) Učimo svi od Midžete, a ne da ovde umiremo svaku utakmicu Edited October 30 by Milošica 1
Recommended Posts