kud u maglu Simoviću Posted October 30 Posted October 30 (edited) … Edited October 30 by kud u maglu Simoviću
Popular Post theanswer Posted October 30 Popular Post Posted October 30 Jebo mi pas mater kad sam počeo da navijam za Partizan. Bolje da sam se rodio u Sparti i kao nesposobnog za vojsku ubacili u bunar jebeni nego što ovo preživljavam. 1 9 2
Popular Post napadaj Posted October 30 Popular Post Posted October 30 Midžeta brate shvatili smo da si bila na utakmici 1 11 1
April Posted October 30 Posted October 30 I molio bih prisutno grobarstvo da ne kenja po Balši, bar dok Rambo ne prestane da nas pljačka.
ToniAdams Posted October 30 Posted October 30 34 minutes ago, Djolle said: Dve sezone gledamo istu utakmicu. Kad će kraj? sledeće sezone kad žoc bude selektirao 2
Facundo Orellana Posted October 30 Posted October 30 i konačno dođe Moneke, ili odustane od sviča, pa pokupimo defanzivni skok tu i tamo.
Milošica Posted October 30 Posted October 30 I dok se mi nećkamo šta raditi sa Vašingtonom, čovek koji je bio u ozbiljnom razmatranju - Lonnie Walker - potpisao za Žalgiris. Ne bi bio prvi put da igrač sa ozbiljnim NBA CVem bude fejl, ali ako bude pogodak, nije ni F4 nemoguć.
Jimmy Kowalski Posted October 30 Posted October 30 Nisam mogao da gledam prenos, pa sad pustio. Kakvo zakucavanje Tajrika za 4:0. Bice ovo dobra utakmica.. 6
Vasilij Zajcev Posted October 30 Posted October 30 Šta je rekao trener na konferenciji? Šetao sam kera..
kud u maglu Simoviću Posted October 30 Posted October 30 da ima još 28 utakmica do kraja da se sve igraju na jednu loptu loše smo branili izolaciju u prvom, u drugom smo igrali odlično 1
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Šta je rekao trener na konferenciji? Šetao sam kera.. Jel kakio, jel piškio?
Milošica Posted October 30 Posted October 30 Just now, Eleniko said: Jel kakio, jel piškio? Željko? 1
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 Just now, Milošica said: Željko? Moguće da se tako zove, ne znam
Recommended Posts