arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 Just now, April said: Jedanaest puta prošle godine, ove godine treći jubilarni put Postaje malo dosadno, jebiga A sad pasivna agresija na konfi:'Svu krivicu preuzimam na sebe, kenj kenj kenj' Fak ju Điđi Datome! Šejm on ju! 3
*edited by mod Posted October 30 Posted October 30 Vanja od one kontre protiv Virtusa ništa ne može da uradi. Bukvalno je Jaramaz sa većom minutažom. Verovatno baš je direktno koštao dve pobede na domaćem terenu. Jedino mi je žao one akcije Karlik za Bongu. Tu je sve bilo dobro sem šuta. Dejvis je trebao da ostane u Valensiji jer je taman za EK nivo, mada vidim imaju neku poplavu mnogo bi im bilo da ih zadesi i ova nepogoda. Mario je već sada opasan nadam se da smo ga uzeli na bar još godinu dana. 2 2
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 Ol lajf ju vejt for mi!! Dobro momci, on a positive note meni je bilo super, upisite to kao makar mali plusic, nije sve tako lose 3 3
goofs Posted October 30 Posted October 30 Just now, *edited by mod said: Jedino mi je žao one akcije Karlik za Bongu. Tu je sve bilo dobro sem šuta. To je bila jbno sjajna akcija Karlika, u trenutku kad su svi očekivali da se igra dug napad povukao je i namestio čoveku otvorenu trojku, usput i nama dovoljno vremena da imamo poslednji napad nakon tog šuta. Pravi plejmejker, nismo ga imali od Vula Avdalovićatm 2
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, goofs said: Pa da, ali iskreno, užasni su bili obojica danas. Igrali su po 5 minuta, pusti Bogdana na tri utakmice 5 minuta ukupno pa neće utisak biti bolji. Nakić izgore na obe strane terena, ovaj ga izvadi napolje... meč mu završava Vanja koji je u Sueckom kanalu. Jbg 1
kud u maglu Simoviću Posted October 30 Posted October 30 ako ništa nadskakalitm smo ih i u odbrani i u napadu one small step… 1 1
April Posted October 30 Posted October 30 Ovaj Vlada Dragutinović baksuzčina Čim ga vidim, znam da je propast 2 3 1
smooth.Op Posted October 30 Posted October 30 Ništa. Vadimo se protiv Fenera u gostima. Kao onomad sa Bogdanom, Kinzijem i Milosavljevićem. 1
Eleniko Posted October 30 Posted October 30 Mnogo dramite, igrali ste protiv legit F4 ekipe. Koliko niste ni blizu tog nivoa, super ste se klali do kraja. Biće bolje, vratiće vam se 1
Ted Posted October 30 Posted October 30 7 minutes ago, arheolog1981 said: U petak taman razonoda pred vikend da nas Fener razglavi. S kim smo u Aba da se osvetimo? mislim da u petak imaš Leverkuzen-Štutgart......pa ako nisi "investiran" u neki od tih klubova, može da bude dobra zabava Leverkuzen je sličan kkp, na neki način.......igra neizvesne često, al za razliku od nas u 90% slučajeva dobije
Orle Zmajević Posted October 30 Posted October 30 Niđe veze ekipa. Niti postoji hemija niti da pomisliš da može to da klikne. Ono što je Dule radio je za mene tri nivoa iznad ovoga. Da dodam, sramota je skandirati ovima - "i kada ne budes prvi ti" ali dobro, nije prvi put da se "grobari" sramote, vec vidjeno. Zeljko - ovo je sramota.Kako i zasto nije bilo mesta u ovome KKP za Smajlija i Aleksu ? 4 1 1
Kreator Posted October 30 Posted October 30 3 minutes ago, goofs said: Pa da, ali iskreno, užasni su bili obojica danas. Dejvis je strašan problem, on je naš Rasel Vestbruk, svi znamo da je nekada umeo, ima i on neku želju da se pokaže, ali na jednu dobru stvar napravi jednu epsku glupost, ne može bacanje da pogodi, ceo napadački repertoar mu se svodi na neke šuteve sa poludistance koje ne ubacuje. Baci onu loptu u bunar u sred kontre za čistu rekontru. Vanja u totalnom minusu danas. To su dva igrača rotacije koji nisu doprineli ništa, a mi nemamo toliko dugačku klupu da ih ne koristimo kad im nije dao. Da se nije pojavio Mario ovo bi bilo laganih 10 za Monako. Dejvis će nam biti omča oko vrata koju nažalost nećemo uspeti da se oslobodimo. A Željko nije uspeo da dovede prvu četvorku, jer Moneke. Jebo ga on. Imamo frankenštajn ekipu gde se očekuje od evrokup mršavog igrača 3/4 da igra tu famoznu prvu četvorku a čovek truba na skoku i odbranu. Neće se ni taj navići na zverske evroligaške odbrane pa će i u napadu da zataji. Tu je u stvari i jedan od najvećih problema. Imamo mnogo igrača u timu koji baš znaju košarke ali ne mogu da se naviknu na aždaja odbrane u evroligi, jednog koji je to znao a sad ga mrzi da se cima (Rambo Dejvis), jednog kojeg smo doveli iz nba a koji se plaši svoje senke (Poku) ... Ne znam da li bi nam sad pomogao neko iz last cut nba. Ne verujem a i Željko je previše sujetan da bi nekoga dovodio.
*edited by mod Posted October 30 Posted October 30 16 minutes ago, ZokiAsov said: Nema veze okrecemo se obavezama u aba ligi. Tu smo neprikosnoveni. Ok i vanjini podbacaji i poku, al dejvis bi mi za onaj dzejson vilijams pas u kontri leteo koliiko nocas Džejson Vilijams pas koji ide u noge Pokuševskom. Pri tom Dejvis ne može da uposli Pokuševskog ni u kontri 2-1 Jezivo je kakvi smo u reketu. Ili promašimo kucanje/zicer ili popijemo nekoliko banana za postere. 1
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 E bio je i srpski zet Švajni, ima neku cudnu blajahno-sivu?! boju kose Ostojina ćela je blamantna up close, doslo mi da mu kazem shave it off, ne pomaze nista vise 🤦🏻♀️ Lik ispred mene mi rekao a jao pa stani na stolicu, sad kad su svi ustali to nista neces videti Disklejmer: ovaj post nije da vas (dodatno) (iz)nevrira nego da se malo smejete, bez obzira na L koji smo pokupili, ali bice bolje, verujte 2 1
Recommended Posts