Kreator Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, Ratamahatta said: Kapiten, zamenik kapitena i Papajanis odlucili
goofs Posted October 30 Posted October 30 meni je žalijetm što se karlik povredio protiv virtusa, jer mislim da bismo to dobili sa njim. ovo večeras je bilo na momente odlično, na momente loše, bilo je možda 7-8 ključnih trenutaka koje su prelile na njihovu vodenicu, pola smo sami zajebali, pola su nas sudije jebuckale, no na kraju su dobili jer su Džejms i Okobo ubacili dva jbno teška šuta, mi smo naše promašili, nemamo igrača te klase. 8
ubibobi Posted October 30 Posted October 30 U proseku na svaka 3 dana me zaboli glava na jedno sat i po 1
Popular Post Djolle Posted October 30 Popular Post Posted October 30 Dve sezone gledamo istu utakmicu. Kad će kraj? 11
garmonbozia Posted October 30 Posted October 30 Just now, Djolle said: Dve sezone gledamo istu utakmicu. Kad će kraj? Kad krepamo 1
ZokiAsov Posted October 30 Posted October 30 Nema veze okrecemo se obavezama u aba ligi. Tu smo neprikosnoveni. Ok i vanjini podbacaji i poku, al dejvis bi mi za onaj dzejson vilijams pas u kontri leteo koliiko nocas
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 Suština je da mi imamo užasno skraćenu rotaciju jer je već očigledno da se nema strpljenja za Majka i Dujana pored standardno većine domaćih igrača. Neće ovo na dobro izići 1
smooth.Op Posted October 30 Posted October 30 (edited) U pioniru nekad navijači, sad posmatrači.... Bonga uhvati loptu sa dve ruke čvrsto jbtbg. Sigurno treći put se već dešava. Karlik mu izbacuje na tri, a autoput do koša. Dejvis i slobodna bacanja... Vanja... Aj sad probaj zaspati majčin sine.. Edited October 30 by smooth.Op 1
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 3 minutes ago, Djolle said: Dve sezone gledamo istu utakmicu. Kad će kraj? Ja znam al nije popularno mišljenje
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 A nudili su se, nije da nisu Vecina je skocila da ide pre kraja, msm ok bilo je jasno da sko izgubili ali still not cool 1
Ted Posted October 30 Posted October 30 e jbg.....ne pomaže više i kad ne gledam 4 minutes ago, Djolle said: Dve sezone gledamo istu utakmicu. Kad će kraj? prve godine kad fejluje prodaja sezonskih i hala postane poluprazna......odnosno kad ljudima dosadi
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 6 minutes ago, ubibobi said: U proseku na svaka 3 dana me zaboli glava na jedno sat i po U petak taman razonoda pred vikend da nas Fener razglavi. S kim smo u Aba da se osvetimo? 1
April Posted October 30 Posted October 30 38 minutes ago, April said: Tačno ćemo opet da izgubimo u zadnjoj sekundi Jedanaest puta prošle godine, ove godine treći jubilarni put Postaje malo dosadno, jebiga A sad pasivna agresija na konfi:'Svu krivicu preuzimam na sebe, kenj kenj kenj' 3
Kreator Posted October 30 Posted October 30 (edited) 23 minutes ago, goofs said: meni je žalijetm što se karlik povredio protiv virtusa, jer mislim da bismo to dobili sa njim. ovo večeras je bilo na momente odlično, na momente loše, bilo je možda 7-8 ključnih trenutaka koje su prelile na njihovu vodenicu, pola smo sami zajebali, pola su nas sudije jebuckale, no na kraju su dobili jer su Džejms i Okobo ubacili dva jbno teška šuta, mi smo naše promašili, nemamo igrača te klase. Za klasu su jači i bez sudija. Naša ekipa je ipak slabija nego prošle godine, ima tu mnogo promašaja pa i Nakić dolazi do izražaja. Ne vidim zašto bi on sedeo na klupi u daljem toku sezone u evroligi kada je em odličan, em mudonja i ne plaši se kao recimo Poku, em igra odličnu odbranu. Karlik vidi se da zna i ume ali ne može nikako da se navikne na ove tigrove odbrane. Tu smo negde za oko 11 - 14 mesta do sada viđenom. Cenio bih i više ali nas jebe što smo uspeli da izgubimo i od onih raspadača virtusa tako da realno trenutno i ne vredimo više. Sad protiv Fenera gde i ako budemo igrali dobro sudije će se postarati da nas izjebu taman da ne dobijemo. Mada cenim da neće biti potrebna njihova pomoć. Edited October 30 by Kreator
goofs Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, arheolog1981 said: Suština je da mi imamo užasno skraćenu rotaciju jer je već očigledno da se nema strpljenja za Majka i Dujana pored standardno većine domaćih igrača. Neće ovo na dobro izići Pa da, ali iskreno, užasni su bili obojica danas. Dejvis je strašan problem, on je naš Rasel Vestbruk, svi znamo da je nekada umeo, ima i on neku želju da se pokaže, ali na jednu dobru stvar napravi jednu epsku glupost, ne može bacanje da pogodi, ceo napadački repertoar mu se svodi na neke šuteve sa poludistance koje ne ubacuje. Baci onu loptu u bunar u sred kontre za čistu rekontru. Vanja u totalnom minusu danas. To su dva igrača rotacije koji nisu doprineli ništa, a mi nemamo toliko dugačku klupu da ih ne koristimo kad im nije dao. Da se nije pojavio Mario ovo bi bilo laganih 10 za Monako. 2
Recommended Posts