Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 Haahahahhaa tacno se videlo da cemo biti retosi i eto ga
Profesionalac Posted October 30 Posted October 30 Ovo je komično - ako nam nisu pogrešno sudili jedno 7 auta, nisu ni jedan 1
J-♣ Posted October 30 Posted October 30 I Oboko bez nesportske za foliranje. A Vanja nije u kanalu već u kanjonu.
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 Just now, Kreator said: Zar Marinković nije na klupi???? Zaslužio je ove minute, sve je pre toga pogodio jbg
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 Just now, ToniAdams said: ahaha i vanja koji nas overava maljom u glavu Bio sam, nije navikao Esid: Ja kontam da se on još nije otreznio od Olimpijskih igara
Kreator Posted October 30 Posted October 30 "Marinković se ekspresno vraća u igru." Joj živote lutalico.
Kreator Posted October 30 Posted October 30 1 minute ago, arheolog1981 said: Bio sam, nije navikao Esid: Ja kontam da se on još nije otreznio od Olimpijskih igara Da li je gori Kapiten ili zamenik kapitena? Stay tuned ...
Recommended Posts