J-♣ Posted October 30 Posted October 30 (edited) Čista nesportska nad Lunbergom, pa ako se za ovo premišljaju. edit: i još bacanja za njih - odvratno suđenje, a pri tome monašani prljavi i namazani Edited October 30 by J-♣
garmonbozia Posted October 30 Posted October 30 ma daj bre, dis iz džouk, isključujem. Puštaju prednost kao da je fudbal 1
Kreator Posted October 30 Posted October 30 4 minutes ago, ZokiAsov said: Pustite sudije ocajno igramo. Napad duplo golo Igra nam je go kurac. Pročitani smo totalno.
*edited by mod Posted October 30 Posted October 30 3 minutes ago, ZokiAsov said: Pustite sudije ocajno igramo. Napad duplo golo I to na prvom mestu, posebno smo jezivi u reketu. Miriše na najubedljiviji poraz sezone. 1
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 Teleća glava ispred mene se dere IFE PREUZMI, IFE ISECI Msm se Ife.te sve razume
arheolog1981 Posted October 30 Posted October 30 Dajte Fiba sudije jbt Ovi slepci šta sude na ove dve utakmice koje sam večeras gledao je potpuno smehotresno
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 Izviždeli Ostoju Prosao pored mene, pocepala sam ss
J-♣ Posted October 30 Posted October 30 Sudijska svinjarija je krenula od tumačenja da je Tajrik napravio nesporstsku tako što je digo obe ruke, na odgurivanje desne ruke Montijunas i to par sekundi u kontinuitetu. Kao da im vraćaju za ono od prošle godine kad je Saša Obradović u jednom periodu igre pizdeo na svaku odluku koja mu nije išla u prilog. 2
Kreator Posted October 30 Posted October 30 Deluje da nije do igrača, do trenera je. Sve smo promenili i opet isto.
Recommended Posts