Kreator Posted October 29 Posted October 29 2 hours ago, smooth.Op said: Izgleda da će i Karlik sutra istrčati na ovaj prelepi parket. To je skoro duplo manja pauza koliko su mu prognozirali, što je sjajno.
lord_s Posted October 29 Posted October 29 Nadam se da ce Djuejn dobiti priliku (da se zapali) sa klupe i isto tako ocekujem da na cetvorci gledamo Majk/Poku rotaciju Rano mi je poceo ovaj do-or-die osecaj, tek je sesto kolo, necu izdrzati do kraja siguran sam 2
Jimmy Kowalski Posted October 29 Posted October 29 S jedne strane sutra cemo konacno biti kompletni, ali nekako ocekujem da se Zeljko opet osloni na 8-9 igraca da izvuku utakmicu. Nece biti iznenadjenje da Duana prvi put na parketu vidimo krajem 3/4 ili na startu 4/4 recimo, to bi vec bio Zeljkov trademark..
kud u maglu Simoviću Posted October 29 Posted October 29 ima li interesenta za prisustvovanje sutrašnjoj utakmici? 1
shimpu Posted October 30 Posted October 30 Nek se vracaju u odbranu, ali ako moze bez krvavih laktova
Ted Posted October 30 Posted October 30 (edited) a privatno zdravstveno......neki jak paket za kardiologa.......pacer poetncijalni član navijačke grupe Grobari Acibadem Edited October 30 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted October 30 Posted October 30 19 minutes ago, Ted said: a privatno zdravstveno......neki jak paket za kardiologa.......pacer poetncijalni član navijačke grupe Grobari Acibadem moraš da nabaviš ovu majicu kod krtole 3
Midžeta Posted October 30 Author Posted October 30 (edited) @Stela i momci, Kumsara je jedno ❤️ tako da sam u Pioniru 1 ja, tako da se spremite za izvestaj(e) Obezbeđenje mi je reklo da sednem gde hocu i ubola sam skoro pa.courtside mesto VID-20241030-WA0040.mp4 Edited October 30 by Midžeta Foto, video 3 6
*edited by mod Posted October 30 Posted October 30 Just now, Midžeta said: @Stela i momci, Kumsara je jedno ❤️ tako da sam u Pioniru 1 ja, tako da se spremite za izvestaj(e) Obezbeđenje mi je reklo da sednem gde hocu i ubola sam skoro pa.courtside mesto Super ti je sat!
Recommended Posts