October 29, 2024Oct 29 2 hours ago, smooth.Op said: Izgleda da će i Karlik sutra istrčati na ovaj prelepi parket. To je skoro duplo manja pauza koliko su mu prognozirali, što je sjajno.
October 29, 2024Oct 29 Nadam se da ce Djuejn dobiti priliku (da se zapali) sa klupe i isto tako ocekujem da na cetvorci gledamo Majk/Poku rotaciju Rano mi je poceo ovaj do-or-die osecaj, tek je sesto kolo, necu izdrzati do kraja siguran sam
October 29, 2024Oct 29 S jedne strane sutra cemo konacno biti kompletni, ali nekako ocekujem da se Zeljko opet osloni na 8-9 igraca da izvuku utakmicu. Nece biti iznenadjenje da Duana prvi put na parketu vidimo krajem 3/4 ili na startu 4/4 recimo, to bi vec bio Zeljkov trademark..
October 30, 2024Oct 30 a privatno zdravstveno......neki jak paket za kardiologa.......pacer poetncijalni član navijačke grupe Grobari Acibadem Edited October 30, 2024Oct 30 by Ted
October 30, 2024Oct 30 19 minutes ago, Ted said: a privatno zdravstveno......neki jak paket za kardiologa.......pacer poetncijalni član navijačke grupe Grobari Acibadem moraš da nabaviš ovu majicu kod krtole
October 30, 2024Oct 30 Author @Stela i momci, Kumsara je jedno ❤️ tako da sam u Pioniru 1 ja, tako da se spremite za izvestaj(e) Obezbeđenje mi je reklo da sednem gde hocu i ubola sam skoro pa.courtside mesto VID-20241030-WA0040.mp4 Edited October 30, 2024Oct 30 by Midžeta Foto, video
October 30, 2024Oct 30 Just now, Midžeta said: @Stela i momci, Kumsara je jedno ❤️ tako da sam u Pioniru 1 ja, tako da se spremite za izvestaj(e) Obezbeđenje mi je reklo da sednem gde hocu i ubola sam skoro pa.courtside mesto Super ti je sat!