Kreator Posted October 27 Posted October 27 1 hour ago, Kreator said: Pa eto meni se dešava, loši adblokovi Ali zato mi se ne dešava na YouTube gde savršeno radi. Godinama nisam video reklame. Doduše nisam ni na nekih par stream stranica takođe
bradilko Posted October 27 Posted October 27 za nase utakmice nakom servisu mogu da se kupe karte online? bilo je efinity ali sad ne vidim
copkillah Posted October 27 Posted October 27 12 minutes ago, bradilko said: za nase utakmice nakom servisu mogu da se kupe karte online? bilo je efinity ali sad ne vidim Za koju utakmicu?
bradilko Posted October 27 Posted October 27 Just now, copkillah said: Za koju utakmicu? za bilo koju u novembru. vidim nema na efinitiju. ima za monako na viagogo
copkillah Posted October 27 Posted October 27 Pa nema karata za Monako, igra se u Pioniru, samo nivo 200 sezonci
bradilko Posted October 27 Posted October 27 24 minutes ago, copkillah said: Pa nema karata za Monako, igra se u Pioniru, samo nivo 200 sezonci hvala @copkillah a za ove druge? koji ticket servis radi prodaju?
ZokiAsov Posted October 27 Posted October 27 6 minutes ago, bradilko said: hvala @copkillah a za ove druge? koji ticket servis radi prodaju? Valjda taj mrtvi efiniti al pojedinacne karte pustaju par dana pred utakmicu
bradilko Posted October 27 Posted October 27 3 minutes ago, ZokiAsov said: Valjda taj mrtvi efiniti al pojedinacne karte pustaju par dana pred utakmicu 2 minutes ago, smooth.Op said: Preko fanceetikets, mislim da tu ide resale. @ZokiAsov @smooth.Op Hvala
*edited by mod Posted October 27 Posted October 27 56 minutes ago, bradilko said: @ZokiAsov @smooth.Op Hvala Najbolje je da nadjes nekog ko ima sezonsku pa da ti uzme jer imaju dan dva ranije pristup.
Jimmy Kowalski Posted October 27 Posted October 27 U nasem dresu je za 24 minuta Ciganima spakovao 33 poena i imao 6 asistencija. Stigle ga godine.. 3
Milošica Posted October 27 Posted October 27 (edited) Sa druge strane, Patrik Miler(naš bivši igrač), isto 30 poena. Edited October 27 by Milošica 1
Recommended Posts