Jimmy Kowalski Posted October 26 Posted October 26 Kad bi mogla Krka da igra EL, pa da ovako razbijamo sa trecom petorkom.. 1
Kreator Posted October 26 Posted October 26 biće ovde ceo meč pa ću odgledati na miru prosto neverovatno da su svi strimovi poludeli https://www.youtube.com/@ABAligajtd/videos
copkillah Posted October 26 Posted October 26 Mitar me je oduševio, Balša razočarao iako se probudio u 4/4
Kreator Posted October 26 Posted October 26 (edited) Baš i nije zakucao ali ajde. Milina je videti 4 uzastopnih naših akcija bez blokada, učitavanja, žene, kurira, blica. nova.rs i sličnih govnarija Edited October 26 by Kreator 1
Kreator Posted October 26 Posted October 26 (edited) Bongina kapica na 3:29 Edited October 26 by Kreator
Kreator Posted October 26 Posted October 26 Evo ga ceo meč, napokon. Bez kurira, blica, nova.rs, praktična žena, kreni, stani, učitaj, blokiraj, preusmeri pa vrati na 404... 1 1
Kreator Posted October 27 Posted October 27 2 minutes ago, uini said: jel realno da gledas stream bez adblocka Gledam sa adblokom ali očigledno probija
uini Posted October 27 Posted October 27 1 minute ago, Kreator said: Gledam sa adblokom ali očigledno probija ludilo, meni se to ne desava ni na kompu niti na tel
hooyadahoo Posted October 27 Posted October 27 - Pazi blok, Lakiću. - Hvala, Nakiću - Pazi banana, Karliče - Hvala, Tajriče - Pazi jaja, Majku - jebem ti mater 6
ToniAdams Posted October 27 Posted October 27 1 hour ago, uini said: ludilo, meni se to ne desava ni na kompu niti na tel Bože kako izuzetan čovek 1 2
Recommended Posts