garmonbozia Posted October 26 Posted October 26 I to igra već 13 minuta bez prestanka maltene prvu ozbiljnu minutažu u seniorskoj košarci
Jimmy Kowalski Posted October 26 Posted October 26 Joj opet Mitar za Nakica. Razumeju se i bez gledanja..
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Kako ove kurčeve reklame da rešim? Jbg, ne zna baba, sine. imas ovde sve arene, gore levo na live tv biras drzavu i u zavisnosti na kojoj areni prenose to je to, nema reklama, meni zadovoljavajuca rezolucija sve aba gledam preko ovog https://rd-live.com 1 2
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Reveal hidden contents svestan sam da sam izmalerisao al je jače od mene nista od mocne krke, bio si u pravu al zato eno zadar skoluje zvezdu 1
Gale Posted October 26 Posted October 26 Bože, koliko sam samo zadovoljan onim što sam video između pucanja strima i reklama Dosta dugo petorka Nakić - Dujan - Bošnjaković - Poku (pa Majk kao zamena) - Koprivica, odvalila je Krku. Nakić kao plej ili bar prenosilac lopte je DV/Kari momenat , kao navijač iz TNT vremena ne mogu a da ne budem oduševljen tim detaljem. Dujan stvarno nivo iznad, ostaje utisak da bi fercerao normalno i protiv Virtusa i sličnih. Videćemo. Majk isto dobar. 1
Gale Posted October 26 Posted October 26 7 minutes ago, pbg12345 said: imas ovde sve arene, gore levo na live tv biras drzavu i u zavisnosti na kojoj areni prenose to je to, nema reklama, meni zadovoljavajuca rezolucija sve aba gledam preko ovog https://rd-live.com Svaka ti dala 1
ZokiAsov Posted October 26 Posted October 26 Rutinski. Jedina mala zamerka bi bila zelimiru sto nije pustio klince da igraju, popularnu domacu osnovu
arheolog1981 Posted October 26 Posted October 26 Nisam želeo da se ova utakmica završi. Gladan sam da gledam ove momke koji ne dobijaju šansu u Evroligi 1
Recommended Posts