Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

I to igra već 13 minuta bez prestanka maltene prvu ozbiljnu minutažu u seniorskoj košarci 

• Replies 16k
  • Views 801.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Zidaju Turci al zida i Majk 💪

show time

:ziga:

Gotovo, isprskao sam TV. 

Toooo breee, duvaj ga Virtuse

Joj opet Mitar za Nakica. Razumeju se i bez gledanja..

Ušao Hakim u Balšu opet 

1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

Kako ove kurčeve reklame da rešim? 

Jbg, ne zna baba, sine.

imas ovde sve arene, gore levo na live tv biras drzavu i u zavisnosti na kojoj areni prenose to je to, nema reklama, meni zadovoljavajuca rezolucija

sve aba gledam preko ovog

https://rd-live.com

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

giphy.gif?cid=9b38fe912iknxbrk5h8u47p1q2

Reveal hidden contents

svestan sam da sam izmalerisao

al je jače od mene

nista od mocne krke, bio si u pravu

al zato eno zadar skoluje zvezdu

Bože, koliko sam samo zadovoljan onim što sam video između pucanja strima i reklama :s_w:

Dosta dugo petorka Nakić - Dujan - Bošnjaković - Poku (pa Majk kao zamena) - Koprivica, odvalila je Krku. 
Nakić kao plej ili bar prenosilac lopte je DV/Kari momenat :hail:, kao navijač iz TNT vremena ne mogu a da ne budem oduševljen tim detaljem. 

Dujan stvarno nivo iznad, ostaje utisak da bi fercerao  normalno i protiv Virtusa i sličnih. Videćemo. Majk isto dobar. 

7 minutes ago, pbg12345 said:

imas ovde sve arene, gore levo na live tv biras drzavu i u zavisnosti na kojoj areni prenose to je to, nema reklama, meni zadovoljavajuca rezolucija

sve aba gledam preko ovog

https://rd-live.com

Svaka ti dala :thumbsup:

Rutinski. Jedina mala zamerka bi bila zelimiru sto nije pustio klince da igraju, popularnu domacu osnovu

balša i mitar +/- 25 i 26

:ziga:

Nisam želeo da se ova utakmica završi. Gladan sam da gledam ove momke koji ne dobijaju šansu u Evroligi