Ted Posted October 25 Posted October 25 (edited) gledao, pratim ga.....car neviđeni, mnogo je gotivan mislim da je lik iz Kosovske Mitrovice jebe ga isto što i mene.....užasno se nervira i ne može da prikrije nikako Edited October 25 by Ted
Filozof manijak Posted October 25 Posted October 25 nisam ja, čitavu noć se bakćem oko grejalice. Smrzoh se na -23 1
uini Posted October 25 Posted October 25 35 minutes ago, ToniAdams said: Jel ovaj još u hali vežba za 3? nije. kapiram da si ti jedva docekao da dule zapali iz partizana
Mindaugas Žukauskas Posted October 25 Posted October 25 1 hour ago, Ted said: gledao, pratim ga.....car neviđeni, mnogo je gotivan mislim da je lik iz Kosovske Mitrovice jebe ga isto što i mene.....užasno se nervira i ne može da prikrije nikako Sve ok, dobar kontent za gledanje, ali ne znam koliko je normalno da ti sport pravi ovoliki stres. Brinem se za njegovo zdravlje. A opet, ne mogu da garantujem da nisam bio ovakav u mlađim danima. 1
Ted Posted October 25 Posted October 25 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Sve ok, dobar kontent za gledanje, ali ne znam koliko je normalno da ti sport pravi ovoliki stres. Brinem se za njegovo zdravlje. A opet, ne mogu da garantujem da nisam bio ovakav u mlađim danima. u mlađim danima sam burninije reagovao......sad se više jedem onako iznutra, odnosno nervira me i šta god radio ne mogu protiv toga. naročito idiotski porazi kao protiv Virtusa pisao sam već negde, kad sam bio student, sjebao sam prozor kući, odnsono polomio ga. bio je neki derbi, primili smo gol, ja sam zaflrljačio tenisku lopticu u zid, ona se naravno odbila i ravno u prozor. koji je napukao, pa sam posle tekme, ili sutradan, ne sećam se tačno, morao kod staklara, sa sve prozorom. sreća pa je isti vrlo blizu. fun fact je da sam tensku lopticu muljao po rukama jer sam umislio, očigledno pogrešno, da me to smiruje kad gledam/radim nešto što mi je stresno 1
kud u maglu Simoviću Posted October 25 Posted October 25 @Ted zbog toga je device dostupan uvek ispred tv-a 1
Filozof manijak Posted October 25 Posted October 25 Idi bre, Tede Meni bi praćenje našeg sporta bilo apsolutno dosadno da nema Elenika il Nikodija i patkometrisanja s njima. Odrasli smo ljudi da bi se nervirali oko igara, dok nema leba 2 1
Ted Posted October 25 Posted October 25 ma sve si u pravu.....ali brate kad vidim tipa da protivnik ima 10 ofanzivnih skokova i da ni jednu jebenu loptu ne može da uhvatimo ispod našeg koša i tako na 100 utakmica u prethodne tri-četiri sezone.......iznutra mi kreće tenzija. realno, jedini način da sprečim jeste da ugasim tv i da pogledam rezultat posle sat, dva......što relativno često i radim sledeću tekmu svakako neću gledati, a posle toga je Istanbul valjda, što nipošto neću gledati......posle toga ću da vidim 1
ubibobi Posted October 25 Posted October 25 44 minutes ago, Ted said: sledeću tekmu svakako neću gledati, a posle toga je Istanbul valjda, što nipošto neću gledati......posle toga ću da vidim Znači 2 pobede da utefterišemo? Fala Tede 2 2
johan nagel Posted October 25 Posted October 25 Јак је овај моменат кад каже “Ал добро, добри су..” ко кад тренер прича о петлићима
Ted Posted October 25 Posted October 25 1 hour ago, Milošica said: A tu je i podrška fudbalera nakon pobede nad Virtusom ?
Recommended Posts