Midžeta Posted October 24 Author Posted October 24 Ova tema uvek brings out the best in everyone, nikad nije dosadno 2 1
Fanta Posted October 24 Posted October 24 5 hours ago, ZokiAsov said: u pustis klajburna da se proseta do kosa, bez da je neko pokusao da ga zaustavi. 2
Milošica Posted October 24 Posted October 24 Šta ti je slika Izvio se on još i lagano pogodio. Posebno lagano za igračinu kakva je on.
Ratamahatta Posted October 24 Posted October 24 1 hour ago, uini said: 3.6 sekundi na semaforu, dejvis na liniji za tri poena, makar dva igraca samo treba da stanu kao cunjevi a on ce da ide na zivotinjsko zakucavanje?? sta je on, antetokumpo? ljudi, vi stalno pricate kao da je reket prazan, jer, vidi koliko je prostora na skrinshotu. neozbiljno je ovo za diskusiju na basketaskom forumu. Sta mislis, je l' bi Madarova karijera isla drugom putanjom da onomad nije otisao s Nedovica da udvaja Vildozu? Nismo nikad do kraja prodiskutovali o tome 5
Fanta Posted October 24 Posted October 24 Dejvis je bas propao.To je jos bilo vidljivo u Valensiji ali ovo je svakako novi nivo. Nekad ce na klasu da natrpa protivnika ali to je nedovoljno za to sto vi zelite da igrate. On nekako svojom energijom bas strci.Pritom iskace bez potrebe pa vam odbrana bas puca. I ovde kod Willovog zadnjeg kosa prvo krece da se postavi za faul u napadu i ne uspeva(ovaj procitao) i onda kasni kao zaostali ping.. Al on ne bi ni igrao da Tajriqa nije uhvatio grc...
goofs Posted October 24 Posted October 24 42 minutes ago, Heaviside said: Opalio je lik otvorenu trojku, a šutira ih 50% tako da to po meni ne može da bude velika greška ako nemaš baš samog čoveka na ziceru. Ovaj potez donesi 1.5pts u proseku. Koliko donosi njegov zabod u sredinu u ovoj situaciji je nemoguće iole precizno proceniti, ali mnogo bolje od tih 1.5pts ne može biti. Ostaje pitanje varijanse i zbog toga mislim da je ipak bolje da je išao na prodor (česti ishodi 1pts i 2pts umesto 0 i 3pts što je velika razlika u ovom slučaju iako je EV isti), ali opetkažemponavljam nije ova neka velika greška. Koliko celih utakmica Partizana si pogledao ove sezone? Cenim da nisi puno. Sve te trojke koje smo mi trpali u prva četiri kola su mahom bili otvoreni uncontested šutevi, posledica dobre kretnje lopte u napadu i nekih defanzivnih rotacija. To su trening trojke, njih su zabadali i Nilitkina i Bonga u ogromnom procentu. Sinoć recimo nismo imali puno otvorenih trica, jer Virtus nije puno udvajao u odbrani, puštao nas je da kreiramo 1na1 i tako grebao. I gle čuda, šut za 3 nam je pao sa 50% na 25%, taj isti Bonga razbijao table, a Frenk se nije upisao. Za Nilitkinu je ovde važilo da je kamenjar pre početka sezone, nisu to ljudi izmislili tek tako. On nije mekan šuter i nema rezona da uzme step-back trojku u onom trenutku. 1
Heaviside Posted October 24 Posted October 24 23 minutes ago, goofs said: Koliko celih utakmica Partizana si pogledao ove sezone? Cenim da nisi puno. Sve te trojke koje smo mi trpali u prva četiri kola su mahom bili otvoreni uncontested šutevi, posledica dobre kretnje lopte u napadu i nekih defanzivnih rotacija. To su trening trojke, njih su zabadali i Nilitkina i Bonga u ogromnom procentu. Sinoć recimo nismo imali puno otvorenih trica, jer Virtus nije puno udvajao u odbrani, puštao nas je da kreiramo 1na1 i tako grebao. I gle čuda, šut za 3 nam je pao sa 50% na 25%, taj isti Bonga razbijao table, a Frenk se nije upisao. Za Nilitkinu je ovde važilo da je kamenjar pre početka sezone, nisu to ljudi izmislili tek tako. On nije mekan šuter i nema rezona da uzme step-back trojku u onom trenutku. Pogledao sam jednu jedinu od početka do kraja, tako da prihvatam sugestiju. Znam da on ne važi za vrhunskog šutera, ali nisam mislio da je kamenjar. Ako jeste kamenjar onda je naravno margina za koju je u ovoj situaciji pogrešio veća.
bradilko Posted October 24 Posted October 24 bas treba polemisati sa dokonim patkometrima zvezdasima o tome sta je trebao da uradi ntilikina ili kak' se vec zove. jasno da je trebao da se krene ka kosu ili bar da posle par koraka sutne jednu za dva po mogucstvu o tablu. ali dobro ionako smo ocajno odigrali pa nismo nesto ni zasluzili pobedu. videlo se da ne stima skok, odbrana. sveukupno, napad too. kesmo stalno vodili ali nije to bila velika razlika, ovi su nam stalno bili za petama, igrali pametno, klajburn se poigravao i sl. problem je da nema ko da povuce kad sve stane zajedno sa trenerom. u ovoj ekipi bi bio sjajan panter dok je u onoj proslosezonskoj gde igrao nesto sto mu ne stoji. tako danac nije igrac koji moze sve da resava. na pocetku mi se ovo sve dopalo, mislio sam kidace se u odbrani, na skoku svi predobri ali trenutno nista od toga. cudi me i ovo igranje sa 6 max 7 igraca. nije jasna ni saga o vasingtonu. pa ne moze lik da napravi steru koliko moze jedan nakic ili koprivica ili ko god vec. koprivica mi je totalni rebus. sta se zeli od njega? zasto je on ostao koji djavo? dejvis ili tajrik su nemocni protiv atleticnijih igraca. cim im neko uzvrati golom silom oni su tropa. daj malo vise i pokusevskog. jebiga mora da ima malo vise minuta. posle explozivnog pocetka i par pripremnih utakmica sve vise delujemo kao limitirana ekipa i u napadu i u odbrani. ponovicu mantru- tek je pocetak.
Ratamahatta Posted October 24 Posted October 24 Zadnjih 5 minuta je bila prava stara junacka kosarka, Limoz - Huventud Gnoj, krv, sperma i suze Secam se samo 2 otvorena suta u tom periodu 2
garmonbozia Posted October 24 Posted October 24 (edited) 14 minutes ago, Ratamahatta said: Zadnjih 5 minuta je bila prava stara junacka kosarka, Limoz - Huventud Gnoj, krv, sperma i suze Secam se samo 2 otvorena suta u tom periodu ako mi veruješ pomislio sam na tebe kada sam gledao poslednje minute utakmice u fazonu "plajvi sigurno drka na ovo" Edited October 24 by garmonbozia 6
Ratamahatta Posted October 24 Posted October 24 Ne mogu vise da gledam hot dog, pomfrit i mountain dew snowflake revolveraske obracune, bilo mi je nestvarno toplo oko pretkomore kad Howard pola sata nije mogao da prdne pre par nedelja Kad lepo odradis 2 smene u rudarsko topionicarskom kombinatu, ne moze niko da ti kaze da te je usralo Tekme poput Real - Efes prosle godine su negacija kosarke Moj kosarkaski spirit animal je simpaticni depresivni brko iz RTS studija 1 1
April Posted October 24 Posted October 24 18 hours ago, arheolog1981 said: Dvanaesta noć za godinu dana bajo moj Meni se čini četrnaesta, ali ajde... Bez obzira na pasivnu agresiju na konfama(sva krivica je uvek samo moja, šmrc), stiče se utisak da su Žocu uvek igrači krivi za zlosrećnu 4/4 iako se situacija ponavlja dvocifreni broj puta. Prošle godine im je, koliko se sećam, predlagao pomoć psihologa jer eto, sve se već preduzelo, samo oni da srede glavu; očigledno mu ne pada na pamet da preispita da li je skraćena rotacija možda zastarela i da nosioci nemaju koncentraciju zbog premora; ili da su možda akcije provaljene. Koliko vidim Panter pre par dana utera kurac Zvezdi, a ovde su njegove odluke značile automatski poraz. Drugo, defanzivni skok je problem od prve pripremne utakmice sa Italijanima. Šta se čeka? Po forumu se fino napušava Balša, ali on nas je protiv Zadra bukvalno iščupao. Ako su zadnja tekma i trening kriterijumi za minute na sledećoj, valjda je bilo fer da uzme par minuta; od Dejvisa: gori ne bi bio da jebe rak raka. Uopšte, privilegije koje imaju mezimci&ljubimci prilično koče razvoj tima u celini, uz neobičan kriterijum pri njihovom izboru. Kao da je Žoc neke igrače sam dovodio i njih protežira, a neki drugi su mu, kao, nametnuti. Ako hoćeš Pokua, pusti ga da igra i da greši; dečko za svoj talenat ima materijalni dokaz sa drafta. Većina ostalih ne. Koja bahatost da ti igrač sa 4 godine NBA iskustva sedi u trenerci? Bez obzira na sve, meni se ovogodišnji Partizan dopada više od verzije 2023. I biće mi jako krivo ako ostanemo na nekom prosečnom rezultatu. Da utakmica traje 30 minuta, bio bih prilično siguran da stižemo do F4, ovako mogu samo da najgore pizdim, kao kad Ivana Španović zabode konjski rep u pesak, ili Nole izgubi poslednji meč i ne uzme Golden slam. #toštomalofalitodevojcisrećukvari 3 1
Recommended Posts