Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Insert leskovcanina i “lako gi obradis” meme

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, smooth.Op said:

.

- Pokuševski.... Opisao sam već gore.

Tačno se vidi da je pod pritiskom ali više u napadu, dok je u odbrani opušteniji i ima bolje poteze (minus onaj klizeći faul na 3.5 sekunde pre kraja napada) 

Unapadu se još boji, pa čak i kad primi loptu u reketu licem ka košu sa nižim igračem, krene neke nepotrebne finte umesto da je samo ukuca u koš.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, *edited by mod said:

Tačno se vidi da je pod pritiskom ali više u napadu, dok je u odbrani opušteniji i ima bolje poteze (minus onaj klizeći faul na 3.5 sekunde pre kraja napada) 

Unapadu se još boji, pa čak i kad primi loptu u reketu licem ka košu sa nižim igračem, krene neke nepotrebne finte umesto da je samo ukuca u koš.

Pokuševski vam je najbolji visoki odbrambeni igrač, pogotovu 1/1.

Ne pada na finte, a dovoljno je dugačak da omete i bekove i visoke. Mislio sam da će nedostatak mase biti veći hendikep, ali postavljanjem i radom telom to nadoknađuje.

• +1 6
Posted
21 minutes ago, *edited by mod said:

Ima i onaj predzadnji napad gde na +1 imamo loptu a završava se tako što se Frenki pred sam kraj napad nabio u reket i umesto da pošalje loptu ka košu, gurnuo je u ruku Klajburnu za kontru.

Ma njegove napade uopšte ni ne komentarišem, lik uopšte ne vlada odbranom kako se gromipucatelno najavljivalo. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
28 minutes ago, smooth.Op said:

Kad znaš da si izgubio onda trebalo je da proba sa Dujanom kad nema ideje u napadu, ali jbte pa nije lud čovek da seče sebi nogu što kao neće da ubaci nekog ko može da doprinese. Očigledno mu ne veruje trenutno. Slično sa Pokuševskim. U hali može da se oseti koliko je dečko pod pritiskom, koliko je pogubljen. Nije smeo da ga vraća posle na Šengeliju, pa pojeo bi ga.

Jedno je da nekome doziras minutazu i uvodis ga polako. Nesto drugo je da ga ne uvodis uopste cak ni protiv zadra. Ako mu toliko ‚‚ne veruje‚‚, ne kapiram zasto ga je vracao. Tacnije gde ovaj nesrecnik toliko gresi da ne moze da dobije par minuta kao poku ili mario

Posted
Just now, ZokiAsov said:

Jedno je da nekome doziras minutazu i uvodis ga polako. Nesto drugo je da ga ne uvodis uopste cak ni protiv zadra. Ako mu toliko ‚‚ne veruje‚‚, ne kapiram zasto ga je vracao. Tacnije gde ovaj nesrecnik toliko gresi da ne moze da dobije par minuta kao poku ili mario

Da, to sam hteo napisati u onom  postu. On je trebao da igra tipa u prvoj/drugoj četvrtini, da ga proba par minuta. To se slažem. 
Na kraju nije bilo smisla da ga uvodi.

• +1 1
Posted

Treba reći da ono nije bio air-ball ono je šut momaka (i to onih netalentovanih) sa poluvremena za kredit kod mocarta - mislim da je za pola metra promašio koš :blink:

Prilično sam siguran da je Dante bio na njegovom mestu, da bi se stuštio ka košu i probao da zakuca preko svih koji bi se tu našli.

Mada ja ga ne krivim preterano za tu reakciju, mi smo tu utakmicu već izgubili prethodnim posedima (jezivih 1.5 minut). Mogli smo da ukrademo, nismo, ostao je gorak ukus - mislim da bi se manje pričalo o ovome da mu je šut ostao na obruču.

Meni za tok sezone više smeta Frenkijev prethodni napad, imaš višeg igrača ispred sebe, kakav crni roling, iskoristi tu telesinu koju imaš, iznesi jako do koša. Plaši me da to ne ume (kao ni Bonga) i to može da bude veći problem od promašaja za 3 u poslednjoj sekundi od igrača koji nije ni planiran da bude go-to igrač u tim situacijama.

Posted
10 minutes ago, ZokiAsov said:

Protiv Zadra bi verovatno igrao u drugom poluvremenu, koje je startovao i Mike. Ali su kola krenula nizbrdo, moralo je da se cupa pobeda i tu onda nije bilo mesta ni za njega, ni za Mike, Pokua... bilo koga ko je nespreman, preplasen, whatever.

Ja sam juce ocekivao Mikea u 12 jer nam treba svako ko moze da isparira Toku i Willu. Ali Zeljkova procena je ocigledno bila da nije spreman. Nije bilo teorijske sanse da se eksperimentise sa Duanom pre nego sto odigra nesto u ABA i da to deluje pristojno..

Posted

I Bonga je isto utripovao da može da pogađa kontestovane trojke, međutim sinoć se videla surova realnost iza te loše procene. Samo kad si sam, Isače

• +1 2
Posted

Dobro osam koševa za četvrtinu biće u sledećoj devet idemo dalje :fantom:

Posted

Mi smo juče zbog povreda i smanjene rotacije u završnici igrali sa petorkom u kojoj 4 igrača nisu postigli koš 10 minuta. Ceo tok meča je bio takav da nije bilo rezona da ti Vanja sedi na klupi u napadačkim posedima, a da su na terenu Bonga i Ntilikina.

Posted
1 hour ago, uini said:

to sto pricamo o profesionalcima, ne znaci da pricamo o robotima

Ne smatram za robota igrača koji može da procesuira da je presekao loptu na prvom pasu i da ima jednak broj sekundi na raspolaganju koliko je imao pre ubacivanja. To mi je nešto što spada u basic paket igrača sa tom reputacijom/platom. 

• +1 1
Posted

@Mindaugas Žukauskas ali pod kos ne moze uprkos vecinskom misljenju, asistencija ne bi donela nista bolju poziciju od njegove, ostalo je samo da pogodi. obruc npr

• +1 1
Posted
3 minutes ago, uini said:

asistencija ne bi donela nista bolju poziciju od njegove

Ne slažem se. Pas Dejvisu ovde, i životinjsko zakucavanje Bolonjezi mogu samo sprečiti nesportskim faulom. Ovo su sve bekovi pod košem

Screenshot-20241024-135500.png

• +1 1