Ratamahatta Posted October 23 Posted October 23 Ovaj vas komentator je dusu dao da bude voditelj Hugoa ili Izzya, pakao od lozenja i glasa
theanswer Posted October 23 Posted October 23 22 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Samo maltretira mucenog acu matovic, a sut za 3 mu uospte nije problem sada, sutira preko 50%. Decko je zavrsio dva polaganja na 5 utamica u EL, prodor je njemu problem. btw, fantastican defanzivac, stvarno greota sto je ovoliko ofanzivno limitiran. Veći mu je problem odbrana ove sezone.
DameTime Posted October 23 Posted October 23 (edited) Zaista je neprijatno slušati Vlahovićev prenos utakmice, taj sam metak nekako izbegla večeras. Glup potez Frenka (sori nat sori vini). Neko može da bira hoće li ga kriviti i pljuvati za to ili ne, ali baš wtf reakcija. Koliko god nije lik da rešava završnice - profesionalni košarkaš jeste. Iako je problem bio u tome što nije doneo ispravnu odluku, a ne što je promašio, on vežba šut za 3. Tako da ne znam šta da mislim Što se same utakmice tiče, cripple fight u svakom smislu tog izraza. Na kraju su se peglale strašne odbrane pa je i to doprinelo opštem utisku čemera u napadu, sa obe strane. Clyburn je i dalje igračina, a Šengelija je propo kao žeton, te Zvezdaši zadovoljno trljaju ruke što ga ne gledaju u svom dresu. Virtus je odigrao odbranu na gornjoj granici mogućnosti, o tome nešto govori činjenica da su odsekli napad Partizanu na njegovom terenu. Svaki tim će izgledati 30-40% lošije ako ne ide šut, ali Željko mora da nađe rešenje za te situacije. Tu na naplatu dolazi činjenica da mnogi igrači nisu neki kreatori, pogotovo iz driblinga, te će pod čvrstom odbranom pre izgubiti loptu nego da nešto urade sa njom. Edited October 23 by DameTime 1
Valk Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Insert leskovcanina i “lako gi obradis” meme Kako reče Frenki "samo se baciš za loptu više, krvavi laktovi" i vole te navijači. A i ne sme kući 1
lord_s Posted October 24 Posted October 24 Nanulica nas zajebava na twittery Sad kad je Karlik out svakako moramo videti Washingtona pa cemo suditi. Nisam normalan, ne mogu da spavam zbog jebene utakmice 1 1
SNARC Posted October 24 Posted October 24 12 hours ago, shimpu said: Ajde neka bude isto kao prosle sezone kad nam je gostovao Virtus Ne, ne, neka ne bude kao prosle, nego neka bude kao pretprosle. Uh dobro je Samo je nas shimpr znao..samo on je verovao.. 1 2
Son_of_a_gun Posted October 24 Posted October 24 Ne mogu da znam šta se dešava na treninzima ali mogu ono što bude na utakmici, a konkretno za Dujana je to da je maksimalno fokusiran na utakmicu i da bodri saigrače u svakom trenutku. S te strane mi je teško da povjerujem da i na treninzima izostaje zalaganje. Ok, lik je divljak i sad ga lomiš da ga uklopiš u sistem ali nama je sinoć falio baš takav divljak da iskoči iz šablona jer ti možeš da spremiš tim za šablon i mi smo s te strane ispoštovali Virtus maksimalno, nismo im prikazali ništa mimo tog šablona za koji su se spremali maltene sedam dana. Pride je Dujan prženica i njega bi ona atmosfera uradila na 7000 obrtaja, ne bi ni u odbrani bio kesa siguran sam. Na neki duži period to ne bi radilo ali desetak minuta je mogao da ode all in bez problema. Moram još da pohvalim Tyriqa, bio je sinoć izuzetno miran i fokusiran, nije ni u jednom trenutku izgledao kao Nicholson u “here’s Johnny” sceni. Izdivljao je kad mu je data šansa da to uradi i to je to. Šteta za te grčeve, sklon sam da mislim da bi tas ipak prevagnuo na našu stranu da je on bio na terenu umjesto mrtvog Brandona. 8/9 bacanja, i sve ostalo na nivou, kapa dole za partiju. Znali smo da je ovoj ekipi potrebno vrijeme, i još uvijek im treba, čak mislim da izgledamo bolje u ovom periodu nego Panata prošle godine u istoj situaciji. Molimo se svetom MRI-u da je Carlik ok i nastavi da treniraš jbgica. This is the way. 1
Kreator Posted October 24 Posted October 24 (edited) Ne treba ovoj ekipi vreme, njega su imali dosta a nisu ga iskoristili (otpuštanje Koprive/dovođenje normalne bekap petice), dovođenje startne četvorke, a negde su iskoristili ali loše (dovođenje mrtvog Dejvisa). Takođe nam ne igra ni to što šilji onu stvar na Dujanu. Naravno, sad će igrati na silu jer je Karlik out mesec dana (distorzija skočnog zgloba valjda). Edited October 24 by Kreator
ToniAdams Posted October 24 Posted October 24 Sve u svemu, posle prošlogodišnjeg teranja iz kuće svih članova crno bele familije osim balšonea, vrhunskih rezultata i tretmana pojedinih igrača, sve više velikih zvezda će u budućnosti hrliti u Beograd kako bi imali priliku da rade sa najboljim svetskim trenerom 4
Mindaugas Žukauskas Posted October 24 Posted October 24 Osećam da sve više provejava nepoverenje u Žoca 1
Ratamahatta Posted October 24 Posted October 24 Dobicete Monekea, ovaj cuj mene, Monakoa A u Konstantinopolju ce bes od pre nedelju dana biti iskaljen na vama
Eleniko Posted October 24 Posted October 24 Uzmete lepo Xavi Pascuala i mirna Bačka. Malo je skuplji od Robie ali so what, spašavajte šta se spasti može. Ovaj je uradio šta je umeo, vratio vas je u EL, prodao sezonske i nakrcao budžet ali aj malo basket. Vidite kako mi igramo lepe lopte sa jednim strejt, školovanim Grkom. 1 1
Recommended Posts