Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Ok biće bolje sledeće sezone kad Željko bude selektovao

• Haha 6
Posted

jbt mrtvi klajburn ti utera 27 komada, a ti ne napraviš ni jedan jebeni faul nad njim

čekamo sledeće duplo kolo da vežemo dve pobede

• Tužno 1
Posted

@uini

pistu do koša ima, dva poena nam trebaju, ne znam da li može bolja situacija od ove da te zadesi na isteku utakmice

fn.jpg

• +1 3
  • Hvala 2
  • Tužno 1
Posted

Nema instinkt, iq, automatizam.. Ali to ni nije njegova uloga.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

@goofs, to su i meni poslali na vajberu, dok sam bio u prevozu ali kad pustis video, tj sekvencu, nnema veze sa realnim zivotom taj skrinshot a eno videa gore.

Posted

jebote, da nije @goofs u mojoj vajber grupi ili radi za nekoga tj tacno znam za koga

Posted

Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. 

• +1 1
Posted
7 minutes ago, garmonbozia said:

Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. 

To je ta tanka linija izmedju heroja i tragicara. Ispao je tragicar, a nije fer jer se izborio za sansu da bude heroj.

Ali svidja mi se sto je ostao da sutira sam u hali. To je pravi majndset..

• +1 7
  • Haha 1
Posted (edited)
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

frenki garcon ima +

edit: Aha, ovo je posle utakmice, sad vidim.

Edited by Kreator
  • +1 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

frenki garcon ima +

Ozbiljna glava, naklon do poda :hail: 

• +1 2
Posted
48 minutes ago, Kreator said:

Majk je projektovan kao rezervna četvorka. A u stvari nije čista četvorka već 3/4.

Samo još jednom oko Majka. I kada (ako) se bude vratio na teren on je 3/4 igrač, nema neki skok i nije neki odbrambeni igrač.

Čisto da se ne nadamo nečemu spektaularnom na tom polju kada (ako uopšte) bude počeo da igra.

Posted (edited)

Samo maltretira mucenog acu matovic, a sut za 3 mu uospte nije problem sada, sutira preko 50%. Decko je zavrsio dva polaganja na 5 utamica u EL, prodor je njemu problem. 

btw, fantastican defanzivac, stvarno greota sto je ovoliko ofanzivno limitiran. 

Edited by Кристофер Лумумбо
  • +1 4