Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Ok biće bolje sledeće sezone kad Željko bude selektovao

jbt mrtvi klajburn ti utera 27 komada, a ti ne napraviš ni jedan jebeni faul nad njim

čekamo sledeće duplo kolo da vežemo dve pobede

@uini

pistu do koša ima, dva poena nam trebaju, ne znam da li može bolja situacija od ove da te zadesi na isteku utakmice

fn.jpg

Nema instinkt, iq, automatizam.. Ali to ni nije njegova uloga.

@goofs, to su i meni poslali na vajberu, dok sam bio u prevozu ali kad pustis video, tj sekvencu, nnema veze sa realnim zivotom taj skrinshot a eno videa gore.

jebote, da nije @goofs u mojoj vajber grupi ili radi za nekoga tj tacno znam za koga

Goofs pojedinac.

Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. 

• Popular Post

frenki garcon ima +

7 minutes ago, garmonbozia said:

Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. 

To je ta tanka linija izmedju heroja i tragicara. Ispao je tragicar, a nije fer jer se izborio za sansu da bude heroj.

Ali svidja mi se sto je ostao da sutira sam u hali. To je pravi majndset..

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

frenki garcon ima +

edit: Aha, ovo je posle utakmice, sad vidim.

Edited by Kreator

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

frenki garcon ima +

Ozbiljna glava, naklon do poda :hail: 

• Popular Post

Insert leskovcanina i “lako gi obradis” meme

48 minutes ago, Kreator said:

Majk je projektovan kao rezervna četvorka. A u stvari nije čista četvorka već 3/4.

Samo još jednom oko Majka. I kada (ako) se bude vratio na teren on je 3/4 igrač, nema neki skok i nije neki odbrambeni igrač.

Čisto da se ne nadamo nečemu spektaularnom na tom polju kada (ako uopšte) bude počeo da igra.

Samo maltretira mucenog acu matovic, a sut za 3 mu uospte nije problem sada, sutira preko 50%. Decko je zavrsio dva polaganja na 5 utamica u EL, prodor je njemu problem. 

btw, fantastican defanzivac, stvarno greota sto je ovoliko ofanzivno limitiran. 

Edited by Кристофер Лумумбо