October 23, 2024Oct 23 jbt mrtvi klajburn ti utera 27 komada, a ti ne napraviš ni jedan jebeni faul nad njim čekamo sledeće duplo kolo da vežemo dve pobede
October 23, 2024Oct 23 @uini pistu do koša ima, dva poena nam trebaju, ne znam da li može bolja situacija od ove da te zadesi na isteku utakmice
October 23, 2024Oct 23 @goofs, to su i meni poslali na vajberu, dok sam bio u prevozu ali kad pustis video, tj sekvencu, nnema veze sa realnim zivotom taj skrinshot a eno videa gore.
October 23, 2024Oct 23 jebote, da nije @goofs u mojoj vajber grupi ili radi za nekoga tj tacno znam za koga
October 23, 2024Oct 23 Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj.
October 23, 2024Oct 23 7 minutes ago, garmonbozia said: Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. To je ta tanka linija izmedju heroja i tragicara. Ispao je tragicar, a nije fer jer se izborio za sansu da bude heroj. Ali svidja mi se sto je ostao da sutira sam u hali. To je pravi majndset..
October 23, 2024Oct 23 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: frenki garcon ima + edit: Aha, ovo je posle utakmice, sad vidim. Edited October 23, 2024Oct 23 by Kreator
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: frenki garcon ima + Ozbiljna glava, naklon do poda
October 23, 2024Oct 23 48 minutes ago, Kreator said: Majk je projektovan kao rezervna četvorka. A u stvari nije čista četvorka već 3/4. Samo još jednom oko Majka. I kada (ako) se bude vratio na teren on je 3/4 igrač, nema neki skok i nije neki odbrambeni igrač. Čisto da se ne nadamo nečemu spektaularnom na tom polju kada (ako uopšte) bude počeo da igra.
October 23, 2024Oct 23 Samo maltretira mucenog acu matovic, a sut za 3 mu uospte nije problem sada, sutira preko 50%. Decko je zavrsio dva polaganja na 5 utamica u EL, prodor je njemu problem. btw, fantastican defanzivac, stvarno greota sto je ovoliko ofanzivno limitiran. Edited October 23, 2024Oct 23 by Кристофер Лумумбо