ToniAdams Posted October 23 Posted October 23 Ok biće bolje sledeće sezone kad Željko bude selektovao 6
kud u maglu Simoviću Posted October 23 Posted October 23 jbt mrtvi klajburn ti utera 27 komada, a ti ne napraviš ni jedan jebeni faul nad njim čekamo sledeće duplo kolo da vežemo dve pobede 1
goofs Posted October 23 Posted October 23 @uini pistu do koša ima, dva poena nam trebaju, ne znam da li može bolja situacija od ove da te zadesi na isteku utakmice 3 2 1
Vasilij Zajcev Posted October 23 Posted October 23 Nema instinkt, iq, automatizam.. Ali to ni nije njegova uloga. 1 1
uini Posted October 23 Posted October 23 @goofs, to su i meni poslali na vajberu, dok sam bio u prevozu ali kad pustis video, tj sekvencu, nnema veze sa realnim zivotom taj skrinshot a eno videa gore.
uini Posted October 23 Posted October 23 jebote, da nije @goofs u mojoj vajber grupi ili radi za nekoga tj tacno znam za koga
garmonbozia Posted October 23 Posted October 23 Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 23 Popular Post Posted October 23 frenki garcon ima + 4 2 2 2 1
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 7 minutes ago, garmonbozia said: Imao je i Iffea koji je dotrčavao, ali ne mogu Nikija da krivim ovde, ukrao loptu (bože me sačuvaj kakav kripl fajt i kakvo izvođenje Heketa) i hteo da bude potpuni heroj. To je ta tanka linija izmedju heroja i tragicara. Ispao je tragicar, a nije fer jer se izborio za sansu da bude heroj. Ali svidja mi se sto je ostao da sutira sam u hali. To je pravi majndset.. 7 1
Kreator Posted October 23 Posted October 23 (edited) 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: frenki garcon ima + edit: Aha, ovo je posle utakmice, sad vidim. Edited October 23 by Kreator 1
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: frenki garcon ima + Ozbiljna glava, naklon do poda 2
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted October 23 Popular Post Posted October 23 Insert leskovcanina i “lako gi obradis” meme 1 9
Kreator Posted October 23 Posted October 23 48 minutes ago, Kreator said: Majk je projektovan kao rezervna četvorka. A u stvari nije čista četvorka već 3/4. Samo još jednom oko Majka. I kada (ako) se bude vratio na teren on je 3/4 igrač, nema neki skok i nije neki odbrambeni igrač. Čisto da se ne nadamo nečemu spektaularnom na tom polju kada (ako uopšte) bude počeo da igra.
Кристофер Лумумбо Posted October 23 Posted October 23 (edited) Samo maltretira mucenog acu matovic, a sut za 3 mu uospte nije problem sada, sutira preko 50%. Decko je zavrsio dva polaganja na 5 utamica u EL, prodor je njemu problem. btw, fantastican defanzivac, stvarno greota sto je ovoliko ofanzivno limitiran. Edited October 23 by Кристофер Лумумбо 4
Recommended Posts