Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted (edited)

@johan nagel

Osećam slobodu da to kažem Tedu jer sam ja i KK i FK sekta :D

Pa šta ćeš, nemoj samo kao Johan Nagel.

A ni kao Hans Kastrop.

Edited by Milošica
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Plafon ekipe je totalna nepoznanica, projektovani prvi skorer i startna cetvorka jos nisu omirisali parketa...

• +1 2
Posted
16 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kaze Vanja kapiten da je dobro sto smo izgubili, da nauce nesto.

Pa do jaja. Gledajte da sto vise izgubite, pucacete od znanja..

Kapitenska izjava, nema šta. Izgleda da u ovoj ekipi manjka i inteligencije.

Posted
1 minute ago, FPLS said:

Plafon ekipe je totalna nepoznanica, projektovani prvi skorer i startna cetvorka jos nisu omirisali parketa...

Niti je Duane projektovani prvi skorer, niti je Mike projektovana startna 4.

• +1 3
Posted
11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Naprotiv, rekao je da oseca bol..

A jbg, sad vidim da su promenili vest, prva je bila da se oseca dobro...

Posted
6 minutes ago, FPLS said:

Majk je projektovan kao rezervna četvorka. A u stvari nije čista četvorka već 3/4.

Posted

Startnu cetvorku nisu ni doveli, boli ih kurac

• Hvala 1
Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Niti je Duane projektovani prvi skorer, niti je Mike projektovana startna 4.

Ko je projektovana startna četvorka? 

Posted
9 minutes ago, johan nagel said:

Па добро Теду не треба адвокат (хехе) али има право да каже да га смара све ово око баскета, коме се не свиђа јбг нек прескочи шта сад. Верујем да и њега негде иритира та разлика у односу навијача према фк и кк.

И мене многе ствари смарају и не идем у халу и немам ни приближно повезаности са овим екипама као што сам имао некада али ето опет пратим и те како и нервирам се шта ћу.

smanjiću pisanje ovde, da ne maltretiram većinu. pošto mi to nije nikako namera.

i da, imam problem da se povežem sa bilo kojim timom kkp u poslednje četiri godine, i osećam povezanost samo uopšteno, po osnovu činjenice da navijam za Partizan, pa koji god sport da je u pitanju. jasno je da nisam fasciniran Željkom, niti sam u neverici što se vratio u kkp, niti sam se tim povodom zahvaljivao Gospodu i imao drhtavicu od nevere, niti mislim da će kkp da prestane da postoji posle njega ili da ode u amaterizam. realno, najviše bih voleo kada bih mogao da prestanem da pratim košarku u potpunosti (npr. propustio sam extra tekmu Barsa-Bayern u LŠ, a verujem da bih mnogo više uživao u tome nego u ovoj golgoti i zlopaćenju), ali ne mogu za sada. verovatno negde živim u nadi da će se vratiti onaj osećaj koji je bio pre 10-15 godina.

iako negde znam da neće. ili barem da su šanse minimalne.

Posted
4 minutes ago, theanswer said:

Ona koja nije došla. A najavljena. Pokušalo se sa Monekeom pa kad su videli da su ispali budale odustali dalje od traženja. I sad nam Bonga visi na 4.

Posted
Just now, Ted said:

negde živim u nadi da će se vratiti onaj osećaj koji je bio pre 10-15 godina.

Neće. 

A to nema veze sa timom i igračima koji će igrati za KKP. 

• +1 7
Posted
6 minutes ago, theanswer said:

Mirotić :mad:

• +1 2
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, Ted said:

smanjiću pisanje ovde, da ne maltretiram većinu. pošto mi to nije nikako namera.

Molim te. Pisanja na ovoj temi ti postaju gora od agitacije Jehovinih svedoka. :D

• Haha 1
Posted

Meni je ovo definicija trenerovog poraza. Igraš protiv ekipe koja će izvesno da se pobije na tvom terenu, vodiš 3/4 i dopustiš da ti nametnu kriterijum i ritam. Skratiš rotaciju na tu tuču, povrede ti se dva igrača, a dopustiš da te napuni njihov najstariji skorer sa 300+% učinka koji ima ove sezone. Prošlu tekmu mu ex igrač bukvalno pokazao kako se preuzima trenerska odgovornost ali to od ovoga našeg u ovoj inkarnaciji nećemo čuti. Rob sujete.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted

povlacim molbu za izvinjenije, jedini frenkov greh ovde je airball ali najjace da je mogao pod kos ili da asistira a da ima smisla:

lazu me na vajberu, neke skrinshotove nadrealne poturaju

• -1 1