October 23, 2024Oct 23 @johan nagel Osećam slobodu da to kažem Tedu jer sam ja i KK i FK sekta Pa šta ćeš, nemoj samo kao Johan Nagel. A ni kao Hans Kastrop. Edited October 23, 2024Oct 23 by Milošica
October 23, 2024Oct 23 Plafon ekipe je totalna nepoznanica, projektovani prvi skorer i startna cetvorka jos nisu omirisali parketa...
October 23, 2024Oct 23 16 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kaze Vanja kapiten da je dobro sto smo izgubili, da nauce nesto. Pa do jaja. Gledajte da sto vise izgubite, pucacete od znanja.. Kapitenska izjava, nema šta. Izgleda da u ovoj ekipi manjka i inteligencije.
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, FPLS said: Plafon ekipe je totalna nepoznanica, projektovani prvi skorer i startna cetvorka jos nisu omirisali parketa... Niti je Duane projektovani prvi skorer, niti je Mike projektovana startna 4.
October 23, 2024Oct 23 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Naprotiv, rekao je da oseca bol.. A jbg, sad vidim da su promenili vest, prva je bila da se oseca dobro...
October 23, 2024Oct 23 6 minutes ago, FPLS said: Plafon ekipe je totalna nepoznanica, projektovani prvi skorer i startna cetvorka jos nisu omirisali parketa... Majk je projektovan kao rezervna četvorka. A u stvari nije čista četvorka već 3/4.
October 23, 2024Oct 23 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Niti je Duane projektovani prvi skorer, niti je Mike projektovana startna 4. Ko je projektovana startna četvorka?
October 23, 2024Oct 23 9 minutes ago, johan nagel said: Па добро Теду не треба адвокат (хехе) али има право да каже да га смара све ово око баскета, коме се не свиђа јбг нек прескочи шта сад. Верујем да и њега негде иритира та разлика у односу навијача према фк и кк. И мене многе ствари смарају и не идем у халу и немам ни приближно повезаности са овим екипама као што сам имао некада али ето опет пратим и те како и нервирам се шта ћу. smanjiću pisanje ovde, da ne maltretiram većinu. pošto mi to nije nikako namera. i da, imam problem da se povežem sa bilo kojim timom kkp u poslednje četiri godine, i osećam povezanost samo uopšteno, po osnovu činjenice da navijam za Partizan, pa koji god sport da je u pitanju. jasno je da nisam fasciniran Željkom, niti sam u neverici što se vratio u kkp, niti sam se tim povodom zahvaljivao Gospodu i imao drhtavicu od nevere, niti mislim da će kkp da prestane da postoji posle njega ili da ode u amaterizam. realno, najviše bih voleo kada bih mogao da prestanem da pratim košarku u potpunosti (npr. propustio sam extra tekmu Barsa-Bayern u LŠ, a verujem da bih mnogo više uživao u tome nego u ovoj golgoti i zlopaćenju), ali ne mogu za sada. verovatno negde živim u nadi da će se vratiti onaj osećaj koji je bio pre 10-15 godina. iako negde znam da neće. ili barem da su šanse minimalne.
October 23, 2024Oct 23 4 minutes ago, theanswer said: Ko je projektovana startna četvorka? Ona koja nije došla. A najavljena. Pokušalo se sa Monekeom pa kad su videli da su ispali budale odustali dalje od traženja. I sad nam Bonga visi na 4.
October 23, 2024Oct 23 Just now, Ted said: negde živim u nadi da će se vratiti onaj osećaj koji je bio pre 10-15 godina. Neće. A to nema veze sa timom i igračima koji će igrati za KKP.
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, Ted said: smanjiću pisanje ovde, da ne maltretiram većinu. pošto mi to nije nikako namera. Molim te. Pisanja na ovoj temi ti postaju gora od agitacije Jehovinih svedoka.
October 23, 2024Oct 23 Meni je ovo definicija trenerovog poraza. Igraš protiv ekipe koja će izvesno da se pobije na tvom terenu, vodiš 3/4 i dopustiš da ti nametnu kriterijum i ritam. Skratiš rotaciju na tu tuču, povrede ti se dva igrača, a dopustiš da te napuni njihov najstariji skorer sa 300+% učinka koji ima ove sezone. Prošlu tekmu mu ex igrač bukvalno pokazao kako se preuzima trenerska odgovornost ali to od ovoga našeg u ovoj inkarnaciji nećemo čuti. Rob sujete.
October 23, 2024Oct 23 povlacim molbu za izvinjenije, jedini frenkov greh ovde je airball ali najjace da je mogao pod kos ili da asistira a da ima smisla: lazu me na vajberu, neke skrinshotove nadrealne poturaju