Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Mislim da nece, odnosno, zavisi sta ocekujes, ali ovo je donja polovina Evrolige. Ofanzivno mnogo limitiran tim, plus fali size. 

Možda je još vruća glava ali i meni vuče da si u pravu. Ovo više i nisu skokovi, lopta pada u reket, ide između trojice i opet dolazi kod protivnika. 

Kola su krenula nizbrdo kada je Vanja rešio da potegne za 3 u kontri na +9 pa smo odmah kažnjeni iz ćoška.

Doduše može se reći da su pobednički poeni postignuti tako što smo se odbranili, pa oni promašili zicer i onda ne znam tačno ko od naših igrača zalepio tablu... Bukvalno smo se potrudili da ne moraju ni da provuku loptu kroz obruč da bi pobedili.

Posted
11 minutes ago, *edited by mod said:

Pa da ali se nije ni protivnika pojavio.

Zamisli da se Klajburn pojavio....

• +1 4
Posted
4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ja mislim da nema, ali videcemo. 

A brate da ga jebem bas ako je ovo plafon :D 

Ono sto se svakako nadam je da se trazi jedan visoki, ne mora mnogo da zna samo da je dobar skakac, skok nam vec postaje hronicna slaba tacka. 

Posted (edited)
22 minutes ago, Gale said:

Meni je baš zabrinjavajuće kako je defanzivni skok izgledao, ubiše nas tu. Što se pada energije u 4/4 tiče, sad baš ostaje pitanje za Željka otkud sad to kad mu ekipa pegla odbranu i (za razlilku od prošle sezone) ima više igrača koji mogu da prenose i organizuju nešto s loptom.

Pa kako otkud? U drugom pol. Željko maksimalno skratio rotaciju. Poku 0 minuta u drugom poluvremenu - čovek od 213cm a fali skok, Tajrik dobija grčeve, Karlik se povredio.... Nilikina i Bonga solidna odbrana ali su se setili da su ipak kamenjari, ispucavaju airbolove, Sterling opet krenuo da divlja, šutira trojku u kontri sa 9 metara. Igraš skraćenu rotaciju a Virtus piči rukometnu odbranu - i na kraju sve na Ifea kojeg prebiju na ulazu i kraj.

Meni je zabrinjavajuće što Dujan i Majk ne igraju. Ako im ne veruješ - ćao. Gledati last cut u NBA i uzeti neku krštenu 4/5 pod obavezno. Nagomilali smo milion trojki a pod košem truba. Dejvis uspeo da bude gori od Kaminskog.

Edited by Kreator
  • +1 1
Posted

Kaze Zoc da je Karlik rekao da se dobro oseca, svakako ide ujutru na snimanje ali bar za sada ne deluje kao teza povreda, pu pu pu

• +1 3
Posted
6 minutes ago, johan nagel said:

Где би нам крај био да фудбалери имају десетину оваквог третмана и бланко подршке какве год резултате имали.

Mislim da je mnogo više do neke nade koja se vidi u KK, a koju je lakše postići u košarci. Igraš EL, bio si pre dve godine na korak od F4, imaš budžet to stoji, ali sve nekako deluje da ima smisla. Nemojmo samo priču da je to kratkotrajno, jer jbg, samo navijanje je iracionalna stvar.

Ja mnogo volim Tedov odnos prema FK, ali ružno je ovo što sve češće radi na ovoj temi, a sve kao kroz neko zezanje.

Posted
15 minutes ago, *edited by mod said:

Pa da ali se nije ni protivnika pojavio.

Obe ekipe su na momente igrale odličnu odbranu.

Što nije opravdanje za neke naše(Željko, igrači) odluke u napadu.

Posted
14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Mislim da nece, odnosno, zavisi sta ocekujes, ali ovo je donja polovina Evrolige. Ofanzivno mnogo limitiran tim, plus fali size. 

Fali trener. 

• +1 3
  • Wub 1
Posted

Dobro, ovo je bilo  lose, fakat, ali bice bolje, verujte

Posted
5 minutes ago, Lord Stef said:

Kaze Zoc da je Karlik rekao da se dobro oseca, svakako ide ujutru na snimanje ali bar za sada ne deluje kao teza povreda, pu pu pu

Naprotiv, rekao je da oseca bol..

Posted
15 minutes ago, johan nagel said:

Уфф ово је било језиво, можда и најгора утакмица код куће у овом Жељковом мандату. Прво полувреме још и ајде, али како је утакмица одмицала а ми нисмо успевали да их преломимо, мирисало је изузетно на баш овакав неки сценарио.

Не бих коменарисао овако ништа осим издркавања на Вашингтону који тачно пролази Смитов прошлосезонски третман. Буквално нацртана утакмица за њега, да кад се већ оволико мучимо у нападу пронађе неке лагане поене са клупе или барем покуша, јер други очигледно не могу.

Bravo za post. Definitivno jedna od najgorih Željkovih utakmica od povratka u Partizan. I ovo drkanje oko Dujana i Majka. Osećam da će sad da pusti Dujana, ovaj maši par trojki i Željko ga klupira u fazonu"eto, jel vidite da ne zna ništa" i krene da mu daje šansu na 30 sekundi po meču dok mu Sterling roka trojke u kontri sa 9 metara. Miriše stvarno na Smith vibe ... 

Hitno nam treba jedan 4/5 koji je jak pod košem i koji ima, pre svega, skok. Koliko košta neka košta. Plus Karlik da se hitno navikne na evroligu. Sve u svemu nisam optimista ako ovako nastave ni za 10 mesto.

Videćemo kako će se stvari dalje odvijati.

Posted
10 minutes ago, Eleniko said:

Zamisli da se Klajburn pojavio....

Svaki drugi tim u EL bi večeras u zadnjoj četvrtini izmasakrirao i nas i njih.

Mislim ako se uzdaju da će u EL da urade nešto samo preko Toka i Klajburna, onda će ovako i da prolaze 4 pa 1 ako se protivnik samouništi.

Posted
4 minutes ago, Milošica said:

Mislim da je mnogo više do neke nade koja se vidi u KK, a koju je lakše postići u košarci. Igraš EL, bio si pre dve godine na korak od F4, imaš budžet to stoji, ali sve nekako deluje da ima smisla. Nemojmo samo priču da je to kratkotrajno, jer jbg, samo navijanje je iracionalna stvar.

Ja mnogo volim Tedov odnos prema FK, ali ružno je ovo što sve češće radi na ovoj temi, a sve kao kroz neko zezanje.

Па добро Теду не треба адвокат (хехе) али има право да каже да га смара све ово око баскета, коме се не свиђа јбг нек прескочи шта сад. Верујем да и њега негде иритира та разлика у односу навијача према фк и кк.

И мене многе ствари смарају и не идем у халу и немам ни приближно повезаности са овим екипама као што сам имао некада али ето опет пратим и те како и нервирам се шта ћу.

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Lord Stef said:

A brate da ga jebem bas ako je ovo plafon :D 

Ono sto se svakako nadam je da se trazi jedan visoki, ne mora mnogo da zna samo da je dobar skakac, skok nam vec postaje hronicna slaba tacka. 

Jebo ga ne jebo ga tako ti je (tako nam je). :D

I mislim da tvrdoglavi Željko neće dovoditi nikoga. Previše mu je jak ego da bi on sad dovodio neku 4/5. Pre će pokušati da od istraumiranog pokua napravi nešto .... drekom u facu.