Popular Post garmonbozia Posted October 23 Popular Post Posted October 23 6 minutes ago, Ted said: dođite na fudbal u subotu.....ko god može.....da pokrenemo mašinu. bez pfk, sve ostalo je go kurac Fudbal je go kurac, a pogotovo srpski dabogda se stadioni natopili katranom 12 2
Godfrey Posted October 23 Posted October 23 Košarka je sranje. Otera te u ludake brže nego išta na svetu Na fudbalu bar to ide postepeno 1
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 6 minutes ago, Lord Stef said: Dobro de, izgubili smo poen razlike utakmicu na kojoj se osim Tajrika i delimicno Iffea niko nije pojavio. Bice to sve ok. Pa to je problem. Igrali smo kod kuce protiv najgore ekipe do sada. I odigrali smo katastrofalno iako smo vodili sve vreme. I to treba umeti.. 2
*edited by mod Posted October 23 Posted October 23 10 minutes ago, Lord Stef said: Dobro de, izgubili smo poen razlike utakmicu na kojoj se osim Tajrika i delimicno Iffea niko nije pojavio. Bice to sve ok. Pa da ali se nije ni protivnika pojavio. 1 2
uini Posted October 23 Posted October 23 sad su mi prepricali na vajberu, izvinjavam se u frenkijevo ime. 8
johan nagel Posted October 23 Posted October 23 Уфф ово је било језиво, можда и најгора утакмица код куће у овом Жељковом мандату. Прво полувреме још и ајде, али како је утакмица одмицала а ми нисмо успевали да их преломимо, мирисало је изузетно на баш овакав неки сценарио. Не бих коменарисао овако ништа осим издркавања на Вашингтону који тачно пролази Смитов прошлосезонски третман. Буквално нацртана утакмица за њега, да кад се већ оволико мучимо у нападу пронађе неке лагане поене са клупе или барем покуша, јер други очигледно не могу. 1
Кристофер Лумумбо Posted October 23 Posted October 23 9 minutes ago, Lord Stef said: Dobro de, izgubili smo poen razlike utakmicu na kojoj se osim Tajrika i delimicno Iffea niko nije pojavio. Bice to sve ok. Mislim da nece, odnosno, zavisi sta ocekujes, ali ovo je donja polovina Evrolige. Ofanzivno mnogo limitiran tim, plus fali size. 2
Kreator Posted October 23 Posted October 23 15 minutes ago, arheolog1981 said: Priroda se obnavlja, 11 asistencija, 16 izgubljenih, 15 dozvoljenih ofanzivnih skokova Opa! Da, to je to! To je Željkova ekipa. Vraćamo se korenima. 1
Lord Stef Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: Mislim da nece, odnosno, zavisi sta ocekujes, ali ovo je donja polovina Evrolige. Ofanzivno mnogo limitiran tim, plus fali size. Ovo veceras da, generalno mislim da ekipa ima mnogo veci plafon.
Кристофер Лумумбо Posted October 23 Posted October 23 20 minutes ago, Ted said: dođite na fudbal u subotu.....ko god može.....da pokrenemo mašinu. bez pfk, sve ostalo je go kurac ovde će se ionako desiti isto što i prethodne tri godine i naredne tri godine......uglavnom ništa.....pobede na polju marketinga, prodaje karata i plaćanja poreza. neki rezultat, teško. kao neki Niksi ili Pejsersi, igramo basketa, pune hale, pun džep para, publika proždire sve što ima da se kupi, rezultat i nije toliko bitan, bitno da se malo zabavimo i slikamo za story. pa kad uleti titula jednom u 30 godina, da napravimo krš i lom Jebote, koliko si dosadan sa ovim postom koji pises svaki dan evo vec dve godine, jos si ga zakitio i sa nekim neistinama.
johan nagel Posted October 23 Posted October 23 (edited) 17 minutes ago, garmonbozia said: Fudbal je go kurac, a pogotovo srpski dabogda se stadioni natopili katranom Где би нам крај био да фудбалери имају десетину оваквог третмана и бланко подршке какве год резултате имали. Овај неки фазон Edited October 23 by johan nagel 2
Кристофер Лумумбо Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Lord Stef said: Ovo veceras da, generalno mislim da ekipa ima mnogo veci plafon. Ja mislim da nema, ali videcemo. 3
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 Ako Carlik bude morao da duze odsustvuje, a Nilikina upadne u depru zbog promasaja na kraju, mi smo jebali jeza u narednom periodu..
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 19 minutes ago, *edited by mod said: Ovo je već potpuno novi način da se izgubi utakmica. Vodiš dva poseda ceo meč, uđeš u zadnju četvrtinu na domaćem terenu, protivnik ne odigra ništa i opet uspeš da izgubiš jer si sa svim ovim igračima dao 8 poena za 10 minuta. Sve one trojke u nizu, iscurele lopte iz koša, udaranje table, zadnjih X napada bez šuta i povrh svega ukradeš loptu na 5 sekundi i prazan reket i na -1 digneš trojku... Decision making dostojan Boldrika. Frenk dobio milion zlatnika i kupio najveću repu na svetu 1 1
Ted Posted October 23 Posted October 23 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Jebote, koliko si dosadan sa ovim postom koji pises svaki dan evo vec dve godine, jos si ga zakitio i sa nekim neistinama. ne verujem.....bilo je dana kad nisam pisao. jednom nisam pisao par nedelja ništa 1 1
Recommended Posts