johan nagel Posted June 20 Posted June 20 15 minutes ago, ToniAdams said: U suštini još plej i centar i pali se mašina Алекса? Смит? Ниликина Лундберг Лакић? Маринковић Поњитка? Смајли? Кабокло? Коприва ——— Дими Рекло би се да је оваква ситуација тренутно. Нанели је још увек можда у комбинацији али делује да је ипак бивши. Дакле још гомила непознаница али чак и да сви ови упитни на крају остану/заврше код нас за очекивати је да дођу још бар 3, 4 играча. Плеја не очекујем јер имамо потенцијално четири играча који могу да глуме ту позицију, дакле испуњена квота. Реално је очекивати неког 2/3 лика и озбиљне опције под кошем, дакле 4 и 5.
Lord Stef Posted June 20 Posted June 20 Ja se i dalje nadam da ostane bar jedan on dvojca Ledej/Naneli
copkillah Posted June 20 Posted June 20 1 minute ago, Lord Stef said: Ja se i dalje nadam da ostane bar jedan on dvojca Ledej/Naneli Trenutno, šansa je mala do nikakva. 1 1
uini Posted June 20 Posted June 20 ^dolazi u partizan vreme lepote & finog vaspitanja; nema mesta za geto blastere ili ruzne ljude. frenkiju mural moze da radi iskljucivo ticijan.
booyaka Posted June 20 Posted June 20 4 hours ago, uini said: nilikina. frenk-ni-likina-guajira-frenk-ni-likina Može i samo Frenk.
Milošica Posted June 20 Posted June 20 (edited) Frenk Sobotka > Frenk Nilikina Edited June 20 by Milošica 2 2 2 1
holden kolfild Posted June 20 Posted June 20 najjaci frank ikada. pembelton sledeci, shimpr sledeci, a ostali neka se poredjaju kako im je volja.
warp Posted June 20 Posted June 20 6 minutes ago, Milošica said: Frenk Sobotka > Frenk Nilikina Znači treba nam Grk 1 2
uini Posted June 20 Posted June 20 8 minutes ago, booyaka said: Slušaće se Miss Kittin. bravo maistore, zvacu te kada budem sprema papke sa severa bachke, i shit you not, ovo je particular znanje 1 1
Milošica Posted June 20 Posted June 20 10 minutes ago, warp said: Znači treba nam Grk Da nam je tu Micotakis, gledali bismo Arijana Lakića i Stefana Lazarevića kao glavne igrače
Kreator Posted June 20 Posted June 20 2 hours ago, Ted said: ja se izvinjavam. u toku je EP u fudbalu pa košarku pratim sporadično i ne baš sa velikom pažnjom zna se šta ima prednost Kod mene obrnuto. EP pratim sporadično, danas nisam gledao recimo meč Srbija - Slovenija dok prelazni rok pratim sa pojačanom pažnjom. Za sada mi se sviđa šta smo doveli. Idemo dalje, Željko izgleda pravi nov tim. Podrška od mene, apsolutno. 2
Recommended Posts